• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۰۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۳
قم » اجتماعی
خطیب جمعه قم؛

رعایت حجاب سعادت دنیوی و اخروی را به همراه دارد

امام جمعه قم گفت: رعایت حجاب علاوه بر بازتاب‌های مهم اخروی در تنظیم زندگی سالم و سعادتمند دنیوی نیز اثر گذار است.

برخورد قانونی با هنجارشکنی‌های برنامه ریزی شدهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله علیرضا اعرافی، امام جمعه قم در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته به مسئله عفاف و حجاب پرداخت و گفت: حجاب و عفاف یک حلقه از زنجیره نورانی اسلام برای سلامت و سعادت جامعه است و رعایت آن از سمت زن و مرد علاوه بر اینکه بازتاب‌های مهمی در زندگی اخروی دارد در تنظیم زندگی سالم و سعادتمند دنیوی هم موثر است.

وی در ادامه گفت: فروپاشی خانواده و سست شدن ارزش‌های متعالی انسانی و الهی در خانواده و جامعه از اثرات دور شدن از عفاف و حجاب است.

امام جمعه قم به وظیفه موسسات علمی و حوزوی در تبیین مسئله حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: تولید محتوای درست و ارائه آن در جامعه به عهده مراکز علمی و حوزوی است.

آیت الله اعرافی افزود: مراکز حوزوی باید مقوله‌ حجاب و عفاف را از منظر فقهی، حقوقی، اخلاقی، کلامی، فلسفی مورد تحقیق قرار بدهند همچنین تبیین و روشن گری و تبلیغ درست این ارزش الهی از دیگر اصولی است که باید رعایت شود.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حضور عفیفانه و با وقار زنان در مجامع عمومی و محل کار یک تبلیغ بزرگ است، گفت: تبیین درست عفاف و حجاب هم با عمل و رفتار و هم با زبان است.

وی ادامه داد: هر دختر و پسری باید با ابعاد و فلسفه حجاب و عفاف و رعایت شئون آن آشنا شود و فضای اجتماعی باید با حضور انسان‌های مومن تغییر پیدا کند.

خطیب نماز جمعه قم با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید از خانه تا محیط‌های عمومی جریان داشته باشد، گفت: قوانین، مصوبات و بخشنامه ها گوناگونی که وجود دارد باید اجرا شود و همه نهاد ها و بخش ها به آن عمل کنند.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه گاهی لباس‌های مناسب در بازار نیست، گفت: دولت و بخش خصوصی باید صنعت مناسب برای زیست عفیفانه را در دستور کار قرار بدهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امام جمعه قم با اشاره به نزدیک بودن ایام عزاداری حضرت سید الشهدا علیه السلام گفت: در ایام محرم نیز مساجد و حسینیه ها باید به صورت شبکه‌ای منسجم وارد صحنه دفاع از ارزش‌های الهی و عاشورای حسینی شوند که از جمله این ارزش‌ها حجاب و عفاف است.

وی با اشاره به اینکه دختران و زنان باید بدانند که انقلاب اسلامی دریچه دانشگاه، حوزه را به روی آن‌ها گشود و آن‌ها می‌توانند در عرصه‌های مختلف حضور درست داشته باشند، گفت: اما دشمنان ما به دنبال ضربه زدن به همین ارزش‌های دینی هستند در حالی که اسلام سعادت، عزت و عظمت را برای شما می‌خواهد.

آیت‌الله اعرافی همچنین به در پیش بودن عید سعید غدیر خم اشاره کرد و گفت: طبیعت حوادث این است که در گذر زمان فراموش می‌شوند و فروغ و عظمت آن کم می‌شود برخی از حوادث علاوه بر زمان با موانع و عوامل نیز مواجه هستند.

وی افزود: قصه ولایت و غدیر خم یک داستان عادی نبود که زیر آوارهای تاریخ دفن شود و علی‌رغم گذر زمان ماندگار است و همه انسان‌های آگاه و منصف باید غدیر را بپذیرند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه غدیر علاوه بر ولایت و امامت، مضامینی دیگری هم دارد که همه امت اسلام را زیر سایه خود جمع کند، افزود: غدیر محبت اهل‌بیت (ع) و جایگاه علمی و معرفتی امیرالمومنین (ع) و خاندان پیامبر (ص) را بر کرسی حق می شناساند.

آیت‌الله اعرافی به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه اشاره کرد و افزود: امروز دستکش‌های حریری آن‌ها کنار رفته و دست‌های خون آلود آن‌ها نمایان شده و چهره زشت حکام آمریکا روشن شده است.

وی گفت: رئیس جمهور آمریکا سفر خود را از پایگاه ضربه به اسلام یعنی فلسطین اشغالی شروع کرد، آن‌ها بار‌ها و بار‌ها کودتا کردند، خون‌ها ریختند و امروز هم حامی اسرائیل خونخوار هستند.

امام جمعه قم با بیان اینکه کشور‌های منطقه هم بدانند عادی سازی روابط با اسرائیل در کارنامه آنها ثبت خواهد شد، گفت: روزی جوانان عالم اسلام به سراغ شما خواهند آمد پس به اسلام خیانت نکنید.

آیت الله اعرافی افزود: مستکبران هم بدانند این حرکت ظاهری محور مقاومت را غافل نمی‌کند و باید روزی بساط‌شان را برچیند و به گور‌های خود پناه برید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)