• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

بررسی مشکل آب آشامیدنی استان در برنامه شبکه دنا

مشکلات حوزه آب کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه گچساران در برنامه "بدون تعارف" شبکه دنا به چالش کشیده شد.

بررسی مشکل آب آشامیدنی استان در برنامه بدون تعارف شبکه دنابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرزین یکی از اساتید دانشگاه یاسوج در برنامه بدون تعارف شبکه دنا با انتقاد از روند توزیع آب در شهر‌های استان به ویژه شهر یاسوج گفت: اگر یاسوج را با شهر‌هایی مقایسه کنیم که جغرافیایی شبیه به یاسوج دارند، این سوال پیش می‌آید که چرا در مقایسه با این شهر‌ها هدر روی آب اینقدر زیاد است، و چرا ترکیدگی لوله‌ها و خرابی لوله‌ها زیاد است؟ چرا فشار آب در مناطق مختلف متفاوت است.
برخی کارشناسان آب تخصص کافی ندارند
فرزین ادامه داد: برخی کارشناسان آب و فاضلاب تخصص فنی ندارند چرا که در دی ۱۴۰۰ که ماه پر بارشی در یاسوج داشتیم باز هم مردم این شهر با کمبود و قطعی آب مواجه بودند.
وی با بیان اینکه بخشی از مسئولیت آب و فاضلاب به ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های برمی گردد افزود: شبکه بندی آب در یاسوج دارای نقص است.
آب آشامیدنی شهرستان گچساران مشکل ندارد
در بخش دیگری از برنامه، موضوع پر ابهام «کلرزنی» آب شهر گچساران مطرح شد که در این خصوص حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران و فرماندار این شهرستان در این خصوص به صورت تلفنی پاسخگو بودند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران در پاسخ به سوال مجری برنامه بدون تعارف در خصوص کلرزنی آب، به موضوع دیگری اشاره کرد و گفت: چشمه آب فردوس گچساران آلوده است.
آب شهرستان گچساران مشکل ندارد، آب جاری باغ فردوس مشکل دارد.
همچنین آب روستای کمبل که در آن سبزی کاری می‌شود آلوده است.
این موضوع مربوط به چندین سال گذشته است.
ادامه بررسی ها برای تعیین سالم بودن آب آشامیدنی گچساران
حسینی بیان کرد: معاون اداره آب و فاضلاب شهرستان گفته است که آب روستا‌های گچساران حدود یک سال و نیم است که کلرزنی نمی‌شود و این معاون گفته که ۷ نامه به مسئولان استانی در این خصوص داده شده است.
دیهیمی فرماندار گچساران نیز در این خصوص گفت: روز چهارشنبه هفته گذشته در جلسه شورای سلامت بر اساس گزارش سرپرست شبکه بهداشت و درمان و کارشناس اداره آب و فاضلاب متوجه شدم که اشکالاتی در زمینه کلرزنی در روستا‌ها وجود دارد.
در همان جلسه با آقای برخه این موضوع را در میان گذاشتیم، قرار شد که روز شنبه این هفته به گچساران تشریف بیاورند؛ کاهلی‌هایی در این خصوص وجود داشته است.
وی گفت: در جلسه روز شنبه قرار شد مشکلات آزمایشگاه آب و همچنین دستگاه‌های کلرزنی برطرف شود.
همان روز تعمیرات دستگاه‌ها شروع شد.
در مورد تجهیز آزمایشگاه نیز قول داده شد که تا پایان هفته انجام گیرد.
دیهیمی گفت: ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع آب شهر دوگنبدان فرسوده است؛ امیدواریم که این موضوع در اولویت کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز گفت: ۳۲۰ لیتر در ثانیه آب از پشت تصفیه خانه سد کوثر به گچساران و استان‌های دیگر ارسال می‌کنیم.
برخه بیان کرد: صد در صد آب گچساران مطلوب است، چون از طریق تصفیه خانه وارد مدار می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین ۴ نقطه کلرزنی در گچساران وجود دارد.
لازم به ذکر است که سد کوثر آب یک سوم شهر گچساران را تأمین می‌کند، و بقیه آب این شهر از طریق چاه‌ها تأمین می‌شوند؛ بنابراین برای اطلاع از مطلوبیت آب گچساران باید دید بقیه آب این شهرستان چگونه کلرزنی می‌شود؟!
برخی دستگاههای کلرزنی در گچساران به سرقت رفته و یا سوخته
وی گفت: در حوزه روستاها، برخی دستگاه‌های کلرزنی سوخته، یا به سرقت رفته است، لذا کلرزنی به صورت دستی انجام می‌شود.
برخه به کمبود اعتبارات برای اصلاح شبکه آب گچساران اشاره کرد و گفت: برای اصلاح شبکه شهر گچساران ۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته که از همین میزان هم گا‌ها می‌بینیم که ۳۰ درصد تخصیص می‌یابد، و بخشی به اوراق تعلق می‌گیرد.
اجرای طرح های حوزه آب در یاسوج
برخه با بیان اینکه برای اصلاح شبکه آب یاسوج ۴۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است ادامه داد: ۱۵ پیمانکار در یاسوج کار اجرایی را شروع کرده اند و هم اکنون در تمام نقاط یاسوج مشغول به کار هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)