• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۷۲۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶
گیلان » سیاسی
نماز جمعه رشت

برداشتن همه تحریم‌ها علیه ایران تنها مجال امریکا برای مذاکره

امام جمعه رشت: جمهوری اسلامی ایران تنها زمانی به آمریکا مجال مذاکره می‌دهد که همه تحریم‌ها برداشته شود.

برداشتن همه تحریم‌ها علیه ایران تنها مجال امریکا برای مذاکرهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان، نماینده، ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای امام خمینی، با بیان اینکه آمریکا بر خلاف ایران پایبند بر تعهدات برجام نبود و یک طرفه از برجام خارج شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها زمانی به امریکا مجال می‌دهد که همه تحریم‌ها علیه ایران را یک جانبه بردارد و تضمین به تکرار نکند و ایران هم آمریکا را در رفع تحریم‌ها راستی آزمایی کند.
آیت الله رسول فلاحتی به سفر بی حاصل جو بایدن رییس جمهور آمریکا در منطقه اشاره کرد و افزود: بر خلاف سفر بی حاصل بایدن، سفر و نشست روسای جمهور روسیه و ترکیه به کشورما نتایج سودمندی برای جمهوری اسلامی، آسیای میانه و جنوب شرقی آسیا و شبه قاره دارد و آمریکایی‌ها باید بدانند منطقه دیگر میدان جولانگاه آن‌ها نیست و باید غرب آسیا را ترک کنند و به خانه برگردند و دست از سر ملت‌ها بردارند. 

وی دو قدرت دموکرات و جمهوری خواه در آمریکا را عامل ذلیل کردن ملت‌ها و نپذیرفتن عزت آن‌ها دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران به رغم هجمه‌های دشمنان و حتی برخی خودی ها، خواص جاه طلب و قدرت طلب دوام یافته است و با برهم زدن معادلات جوامع، روز به روز در حال رشد است و این مایه شگفتی است.
نماینده، ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت به مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و گفت: این روز‌ها برخی‌ها با عنوان دیپلماسی نغمه سرایی در باره نتایج گفتمان‌های دولت می‌کنند و این در حالی که برخلاف گفتمان ۸ ساله برجامی که هیچ رونقی نداشت امروز دولت در تلاش است تا تحریم‌های آمریکای جنایتکار را بردارد و و البته سرنوشت جمهوری اسلامی را به مذاکره گره نمی‌زند.
وی با اشاره به برخی از افراد نفوذی و فتنه گر گفت: بعد از خلافت ظاهری امام علی (ع) نیز در همان زمان برخی از دشمنان با راه انداختن ۳ جنگ از جمله توسط خوارج و ناکثین مانع تلاش‌های امام علی (ع) در مسیر اسلام شدند و هم اکنون نیز با گذشت هزار و ۴۰۵ سال بعد از اسلام این دشمنی‌ها ادامه دارد.
امام جمعه رشت با اشاره به اجتماع ۱۰ کیلومتری مردم تهران در روز عید غدیر خم گفت: مردم ارزشی و انقلابی خواستند با این حضور خود جوش این پیام را انتقال دهند که در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های دین و باور ها‌ی خود به غرب و شرق توجهی ندارند و دشمنان بدانند تا ملت ایران هست، انقلاب اسلامی زنده خواهد ماند.
آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به ۵ مرداد سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب گفت: نماز جمعه به عنوان پایگاه اجتماعی مسلمانان با بیان مسائل سیاسی روز و دعوت به تقوای الهی و دوری از دنیا برای گسترش تقوا و روح دینی در خدمت به مردم است و خدمت به نماز جمعه خدمت به دین محسوب می‌شود.
 وی همچنین با تاکید بر تربیت گفتاری فرزندان توسط والدین گفت: ادب در نظم و گفتار بسیار مهم است تا حدی که بسیاری از مشکلات و اختلافات در جامعه مربوط به گفتار و رعایت نکردن ادبیات گفتاریست که حتا به دستگاه قضا نیزکشیده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)