• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۸۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
علمی و فرهنگی

آماده‌سازی ۳۷۵ موکب توسط سازمان اوقاف و امور خیریه

­رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه اربعین و واقعه عاشورا مهمترین تجمع تشیع در مقابل نظام سلطه است، گفت: حدود ۳۷۵ موکب اربعین در ایران و عراق توسط سازمان اوقاف و امور خیریه در حال تجهیز و آماده‌سازی است.

آماده‌سازی ۳۷۵ موکب توسط سازمان اوقاف و امور خیریهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی در همایش امنای اعتاب مقدسه جهان اسلام افزود: تقاضا می‌کنم شناخت مسائل مهم را در دستور کار این نشست قرار دهید؛ باید توجه کنیم که مسائل فعلی عالم تشیع و عالم اسلام چه مسائلی است تا براساس آن مسائل، طرح و برنامه سال خود را تنظیم کنید.
وی درخصوص واقعه غدیرخم تاکید کرد: غدیر همان وحی الهی است که اگر پیامبر گرامی اسلام (ص) نمی‌گفت، رسالتش را تمام نکرده بود؛ غدیر اصلی‌ترین رکن حکومت‌های اسلامی است که بر زعامت، ولایت و مرجعیت تاکید دارد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: کاملا مشخص است که چرا نظام سلطه به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، نقطه کانونی خود را در ضربه زدن به بحث امامت متمرکز کرده‌اند؛ مسئله امامت در عصر حاضر، مسئله جهان زر و زور و تزویر و جهان مستکبر شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی با اشاره به آیه ... فَمَن یَکفُر بِالطّاغوتِ ...، تصریح کرد: آن کسانی که با طاغوت مبارزه می‌کنند، محور عملیاتشان بحث امامت است؛ زمانیکه بحث امامت مطرح نباشد و امور اجتماع در دست امام و قدرت امامت نباشد، نظام وهابیت، نظامی که با نظام صیونیست قابل جمع است، شکل می‌گیرد و منافع جهان اسلام در خدمت نظام سلطه قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه اصلی‌ترین نقطه کانونی برای دفاع از حریم دین و اسلام ناب، بحث ولایت است، گفت: تقاضا می‌کنم خطبه‌های امام حسین (ع) از مدینه به مکه، از مکه به کربلا و در کربلا مطالعه شود؛ به نظرم اگر غدیر پاس داشته می‌شد و در پیام پیامبر اکرم (ص) دقت می‌شد، واقعه کربلا اتفاق نمی‌افتاد؛ به همین جهت اربعین و واقعه عاشورا مهمترین تجمع تشیع و اهل‌بیت (ع) در مقابل نظام سلطه است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: در حال حاضر نظام سلطه در طرح و نقشه خود راجع به اربعین فکر می‌کند؛ تقاضا می‌کنم راجع به اربعین به این موارد توجه ویژه داشته باشید؛ همه ما باید تسهیل‌کننده حضور بیشتر مردم در اربعین باشیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی با اشاره به مدنظر قراردادن تقرییب ادیان و مذاهب در بحث اربعین، افزود: آنتوان بارا نویسنده مسیحی، یک مجموعه پیرامون امام حسین (ع) و حرکت ایشان و دیگری درباره حضرت زینب (س) با عنوان «زینب صرخه اکملت مسیره» در خصوص اسارت نوشته است؛ وی پس از شرکت در مراسم اربعین شرکت‎، شعری بلندی سروده و در انتهای شعر به جمیع بشر پیشنهاد می‌کند برای رسیدن به کمال، راه امام حسین (ع) را انتخاب کنند.
وی با تاکید بر تلاش همگان برای تسهیل‌گری و کمک به زوار اربعین حسینی، گفت: به نظر اربعین امسال گرمای راه آزاردهنده باشد، بنابراین یخ، بستنی و احداث تونل‌های هوای خنک ضرورت دارد؛ باید موکب‌ها را به وسایل تولید سرما تجهیز کنیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به عبور زوار پاکستانی، افغانستانی، هندی و آذربایجانی از داخل خاک ایران به‌سمت عراق، تصریح کرد: ما از محل ورود زائران به ایران تا مسیر خروج به‌سمت عراق باید خدمت‌رسانی کنیم؛ بنابراین حدود ۳۷۵ موکب اربعین در ایران و عراق توسط سازمان اوقاف و امور خیریه در حال تجهیز و آماده‌سازی است و خدمت‌رسانی در سامرا نیز هر ساله افزایش داشته است.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی درخصوص برنامه‌های اعتاب مقدسه جهان اسلام گفت: باید برنامه یکساله اعتاب مقدسه بارگذاری شود تا همه مشاهده کنند؛ و این برنامه باید براساس نیازسنجی و نظرسنجی برنامه‌ریزی و طراحی شود.
وی افزود: آستان قدس رضوی تجربه خوبی در بحث موزه‌داری و کتب خطی دارد و می‌تواند آن را به بقیه اعتاب مقدسه جهان اسلام انتقال دهد و بقیه اعتاب مقدسه نیز باید تجربیات خود را در اختیار دیگر اعتاب مقدسه قرار دهند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌دهم منتظر نشست حضوری نباشیم و با برگزاری نشست‌های مجازی، کمیته‌های مختلف برگزار شود و نتیجه نشست کمیته‌ها در نشست‌های حضوری مطرح شود.
گفتنی است؛ بازدید از ستاد بازسازی نجف و صحن حضرت زهرا (س)، بازدید از مدرسه علمیه فتحیه و بررسی عملیات عمرانی آن، بازدید از عملیات عمرانی صحن عقیله کربلا، تل زینبیه و ... بخش‌هایی از برنامه‌های سفر سه روزه رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بود که امروز (شنبه) پایان یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)