• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۸۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۸
اقتصادی
فائزه شعبانی‌ گزارش می‌دهد؛

نیاز سالانه کشور به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار حلقه لاستیک سنگین

 سخنگوی انجمن صنعت تایر گفت: سالانه به دو میلیون و ۲۰۰ هزار حلقه انواع لاستیک سنگین، باری و اتوبوسی در کشور نیاز داریم. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سال‌ها قبل نیاز بازار به لاستیک خودرو‌های سنگین از طریق واردات تامین می‌شد و آن طور که فعالان این صنف می‌گویند بیشترین واردات از کشور چین صورت می‌گرفت؛ کالایی که تهیه آن به اصلی‌ترین دغدغه کامیون‌داران تبدیل شده بود. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تولید کنندگان تایر بعد از سال‌ها تلاش در دستیابی به فناوری ساخت آن‏ می‌گویند مشکلی از نظر تولید لاستیک خودرو‌های سنگین در داخل کشور وجود ندارد.
 
سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر می‌گوید: ۲ نوع لاستیک در داخل کشور تولید می‌شود که یک نوع بایاس تمام نخی و نوع دیگر رادیال تمام سیمی است که در تولید نوع بایاس تمام نخی به خودکفایی صد در صدی رسیده ایم و حتی مازاد تولید هم داریم,، اما در نوع تمام سیمی توانسته ایم به خودکفایی ۶۰ درصدی برسیم. 
 
این در حالی است که واردکنندگان تایر نیز می‌گویند برای تامین نیاز بازار باید واردات تایر سنگین از نوع سیمی صورت گیرد. در این باره آقای میرعابدینی دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک می‌گوید: در حال حاضر وابستگی ۷۵ درصدی به واردات لاستیک سنگین داریم. 
 
به گفته آقای روح الله لطیفی سخنگوی گمرک در سه ماهه نخست امسال شاهد واردات ۱۷ هزار و ۲۹۹ تُن لاستیک سنگین به کشور بوده ایم. 
 
مسئولان وزارت صمت هم می‌گویند: تولید لاستیک سنگین در نوع تمام نخی بیش از نیاز کشور است؛ به گفته آقای محسن صفدری معاون وزیر صمت، نیازمان در تولید لاستیک نخی در کشور قطعا کمتر از تولید بوده، به طوری که حتی اجازه صادرات هم داده شده است. 
 
به گفته مدیر کل دفتر صنایع شیمیایی و پلیمری وزارت صمت، اگر به تولید کنندگان تسهیلات از صندوق توسعه ملی بدهیم می‌توانیم در تولید لاستیک رادیال تمام سیمی به خودکفایی صد در صدی برسیم. 
 
در این بین تولیدکنندگان معتقدند وجود موانعی بر سر راه تولید این محصول، مانع از رسیدن به خودکفایی شده است. 
 
 محمدرضا گنجی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی صنعت تایر ایران با اشاره به مشکلات تولید تایر در کشور‏, گفت: در سال جدید قیمت نفت افزایش یافت و با توجه به اینکه حدود ۷۰ درصد مواد اولیه لاستیک از مشتقات نفتی تامین می‌شود به همین دلیل با افزایش قیمت نفت از ۵۰ دلار به بالای ۱۰۰ دلار مواد اولیه حدود ۵۰ درصد گران شد و این گران شدن به تولیدکنندگان فشار وارد کرد. 
 
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی صنعت تایر ایران افزود: علاوه بر این امسال ۳۰ درصد لاستیک گران شد، اما این گران شدن هزینه‌ها را جبران نکرد؛ در حال حاضر از ابتدای امسال تولیدکنندگان با زیان لاستیک تولید می‌کنند و قیمت گذاری دستوری متاسفانه باعث شده کارخانجات به سود حداقلی نیز دسترسی نداشته باشند و با ۲ درصد زیان، همچنان تولید می‌کنند.
 
سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر در این خصوص گفته است باید موانع تولید از سر راه تولید کنندگان برداشته شود و به فکر ارتقا این صنعت باشیم تا هم تولید را افزایش دهیم و هم در آن پیشرفت کنیم، در صورتی که موانع پیش پای این صنعت رفع یا به حداقل کاهش یابند این صنعت قادر خواهد بود تا نرخ جهش تولید خود را ارتقا دهد. 
 
هم اکنون ۸۳۹ هزار حلقه لاستیک خودرو‌های سنگین در داخل تولید می‌شود در حالیکه نیاز بازار، یک میلیون و ۴۰۰ هزار حلقه لاستیک است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)