• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۹۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
خراسان رضوی » اجتماعی

اخبار کوتاه خرسان رضوی / ۲ مرداد ۱۴۰۱

در ادامه خبرها چند خبر کوتاه از خراسان رضوی را مرور می کنیم.

برگزاری نخستین دوره مهارت گل آرایی در نیشابوراخبار کوتاه خرسان رضوی / 2 مرداد 1401
 
نخستین دوره مهارت گل آرایی همزمان با اختتامیه نمایشگاه تخصصی گل و گیاه و نهاده های مرتبط در محل فرهنگسرای سیمرغ نیشابور برگزار شد. 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، شهردار نیشابور هدف از برگزاری این مسابقه را شناسایی افراد مستعد در هنر گل آرایی، تشویق جوانان برای کسب مهارت و ارتقای کیفیت این شغل در سطح جامعه عنوان کرد و افزود: در نخستین دوره مسابقه مهارت گل آرایی بیش از ۱۰ گروه دونفره با هم رقابت کردند.
سیدحسن فانی افزود: شرکت کنندگان در رشته های مهارت گل آراییِ دسته گل و سبد گل با هم رقابت کردند که در پایان به سه تیم برتر هدایایی تقدیم شد.
 
 
تاثیر صندوق خرد روستایی در اشتغال بانوان روستای قجاق بخش رخ
 
با راه اندازی صندوق خرد زنان روستایی قجاق توسط جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ طی 3 سال گذشته، برای 25 نفر از بانوان روستا اشتغال آفرینی شده است.
مدیر عامل صندوق خرد زنان روستای قجاق بخش رخ گفت: حتی بانوان روستای قجاق توانسته اند با گرفتن وام اشتغالزایی، چندین راس دام سبک خریداری کنند .
زهرا سالاری تصریح کرد: ماهیانه مبِلغ ۷۰ هزار تومان توسط بانوان روستا به حساب صندوق خرد روستایی واریز می شود و تا به حال بانوان فعال روستای قجاق هر کدام مبلغ دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات دریافت و این مبلغ را صرف خرید دام سبک کرده اند که با این کار زمینه اشتغال برخی از بانوان روستا فراهم شده است .
 نجفی رئیس مرکز جهاد کشاورزی جلگه رخ هم گفت: تاکنون ۱۵ صندوق خرد زنان روستایی در بخش جلگه رخ تشکیل شده است که بیش از ۳۰۰ عضو فعال دارد.
صندوق خرد بانوان روستایی تاکنون در بیشتر روستاهای بخش رخ راه اندازی شده است
 
 
بهبود یافتگان اعتیاد از تسهیلات ویژه اشتغال برخوردار خواهند شد
 
بهبود یافتگان اعتیاد از یارانه ترک اعتیاد بهزیستی می توانند استفاده کنند و بعد از پاک شدن، وام های خود اشتغالی دریافت خواهند کرد.
رییس بهزیستی شهرستان جوین در افتتاحیه دومین کمپ ترک اعتیاد این شهرستان  در شهر حکم آباد گفت: شهرستان جوین ۲ کمپ ترک اعتیاد با ظرفیت نگهداری ۶۰ نفر در ماه را دارد که در حال حاضر هر کمپ ۱۵ نفر ماهانه پذیرش دارد.
سردار آبادی افزود: در جوین ۳ مرکز درمان سرپایی (کلینیک ترک اعتیاد) نیز فعالیت می‌کنند که ماهانه این مراکز برای حدود ۱۵۰ نفر پذیرش و درمان را انجام می دهند و افراد در مدت نگهداری، ابتدا سم زدایی، سپس ترک وابستگی جسمی و در ادامه گروه درمانی و مشاوره می شوند.
وی ادامه داد: افراد نیازمندی که قصد ترک دارند از یارانه اعتیاد بهزیستی می توانند استفاده کنند و در صورت داشتن ۶ تا یک سال پاکی از وام های خود اشتغالی ۴ درصد استفاده کنند.

 

افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های کارآموزان

همزمان با هفته ملی مهارت، نمایشگاه دستاورد‌های کارآموزان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید شرکاء بجستان افتتاح شد.

احمدی رئیس این مرکز گفت: این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته ملی مهارت و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و ۶ مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، با هدف شناساندن ظرفیت‌ها و فعالیت‌های مرکز برپا شده است.

 

برپایی کارگاه آموزشی ایثارگران فریمانی 


دومین دوره کارگاه آموزش خانواده با محوریت آسیب‌های اجتماعی ویژه همسران شهدا و جانبازان شهرستان فریمان برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه، دکتر معصومه علیزاده مددکار بنیاد شهید خراسان رضوی درباره مسایل مختلفی مانند ازدواج‌های پرمشکل و مسأله طلاق، برقراری ارتباط والدین با نسل کنونی، آگاه‌سازی نسل جوان برای تشکیل زندگی و هدف‌دار بودن در زندگی، آگاهی و هوشیار بودن در تشکیل زندگی و جلوگیری از ازدواج‌های غلط، مطالبی مطرح کرد و در پایان، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.

در این کارگاه بیش از ۲۰ نفر از همسران شاهد و ایثارگر حضور داشتند.


بررسی مشکلات آب کشاورزی در شاندیز و ابرده علیا

 

به منظور بررسی و رفع مشکل کم آبی و نبود آب کشاورزی و خشک شدن درختان در شاندیز، جلسه ای با حضور مسئولان شاندیز و ابرده علیا برگزار شد.

غلامرضا جودی رئیس شورای اسلامی شهر شاندیز از آبریزی رستوران‌ها در مسیر خیابان اصلی و حمل غیرقانونی آب توسط تانکر‌ها از نهر شاندیز انتقاد کرد و خواستار جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در حریم رودخانه و برخورد با متخلفین شد.
وی گفت: شهرداری و دهیاری باید در صدور مجوز در حریم نهر‌ها نظارت ویژه داشته و مسیر عبور و مرور میراب‌ها مشخص باشد.

محسن محمدی رئیس شورای اسلامی بخش شاندیز و عضو شورای اسلامی ابرده نیز گفت: با توجه به کم آبی شدید و خشک شدن رودخانه فصلی ابرده، برنامه ریزی برای استفاده همه کشاورزان از آب موجود ضروری است و وی پیشنهاد تقسیم بندی آب نهر ابرده و تغذیه نهر شاندیز را ارائه کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
المپیک زمستانی؛ نودوسومی اسکی‌باز ایران
برگزاری مسابقات هندبال چند جانبه برخوار
سامانه بارشی ضعیف در راه فارس
تکمیل جاده تایباد – تربت‌ جام به ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیازمند است
بررسی گزارش‌های مالی، املاک و سامانه‌های نظارتی شهرداری زنجان
شجاعی، قهرمان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاراته دانشجویان
فاز نخست بزرگترین تصفیه‌خانه پایتخت در انتظار بهره‌ برداری
قدردانی امامان جمعه از حضور شکوهمند مردم کردستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
نبرد برابر آلومینیوم، شمس آذر
مرحله دوم نخستین رویداد ملی «رویش» برگزار شد
برای فردا: افزایش تدریجی پوشش ابر و وزش باد در استان زنجان
بازدید نماینده مردم مشهد و کلات از محلات مشهد
پیشتازی خودرو سازان چینی در بازار‌های جهانی
حمایت معاون علمی ریاست‌جمهوری از منطقه ویژه اقتصادی ICT لنجان
لیگ برتر فوتبال؛ تساوی شمس‌آذر قزوین و آلومینیوم اراک
رهبر جنبش انصار الله؛: ایران مانع سیطره اسرائیل بر منطقه است
میزان مالیات وصول شده از خانه‌های خالی ناچیز است
حضور مردم در راهپیمایی نشان داد ملت ایران در وفاداری به آرمان‌های نظام و رهبری استوارند
بهره بردارری از طرح‌های ورزشی و عمرانی در قشم
پنج مصدوم به دنبال برخورد دو خودرو در جاده خضرآباد یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)