• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۰۳۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
سیاسی » مجلس
قالیباف در اجلاس رایزنان فرهنگی

آمریکا بر حوزه تغییر باور‌ها سرمایه گذاری کرده است

رئيس مجلس شورای اسلامی گفت: بی شک در چهار دهه گذشته امریکایی‌ها به این نتیجه رسیده اند که به شیوه نظامی نمی‌توان جمهوری اسلامی را شکست داد.

آمریکا بر حوزه تغییر باور‌ها سرمایه گذاری کرده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای قالیباف در دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی که در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد اظهار داشت: بسیاری از مشکلات کشور با نگاه فرهنگی قابل حل است. اگر بسیاری از اندیشمندان به تازگی بر اهمیت فرهنگ پی برده اند باید گفت که انقلاب اسلامی بر پایه فرهنگ شکل گرفته است و ما پیش‌تر به اهمیت این موضوع پی برده ایم.
وی با تاکید برضرورت وجود نگاه فرهنگی در بسیاری از مسائل همچون اقتصاد گفت: باید توجه داشت علت اینکه مشکلات اقتصادی حل نمی‌شود این است که نسبت به اقتصاد فهم فرهنگی نداریم.
رئیس مجلس با اشاره به عظمت و عمق نفوذ انقلاب اسلامی گفت: بی شک در چهار دهه گذشته امریکایی‌ها به این نتیجه رسیده اند که به شیوه نظامی نمی‌توان جمهوری اسلامی را شکست داد و از این رو بر حوزه فرهنگی و تغییر باور‌ها و مدیریت‌ها سرمایه گذاری کرده اند.
وی همچنين با اشاره اهمیت انقلابی بودن مدیران گفت: هر کسی که کارآمدی دین در جامعه را به اثبات برساند انقلابی است و در مسیر انقلاب حرکت می‌کند.
رئیس مجلس با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ادامه داد: متاسفانه اقتصاد ما آلوده به رياست و ربا جنگ با خداست.
آقای قالیباف سپس به رویکرد شهید سلیمانی در حل مشکلات و مواجهه با مسائل اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی به جای نگاه تهدید محور؛ نگاه جامعه محور داشت و نگاهش به مردم بود از این رو به جمهوری اسلامی نگفت که به من تیپ و لشکر دهید و مسائل مربوط به امنیت و دفاع را با نگاه فرهنگی حل کرد و با همین رویکرد توانست پای امریکا را از منطقه ببرد و نیرو‌های حیوان صفت داعشی را جمع کند.

قالیباف: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرارگاه صدور فرهنگ قرآنی
رئیس مجلس گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرارگاه صدور فرهنگ قرآنی، فرهنگ انقلاب و اسلام سیاسی امام (ره) است.
آقای قالیباف در جمع رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور اظهار داشت: این قرارگاه باید محل کشف افرادی باشد که مخلصانه قصد فعالیت فرهنگی دارند.
وی انتشار وسیع «سرود سلام فرمانده» را نمونه‌ای از فعالیت مخلصانه در حوزه فرهنگی دانست و گفت: نیازمند چنین فعالیت‌های مجاهدانه در حوزه فرهنگی هستیم.
رییس مجلس در پایان گفت اگر خواستار موفقیت جمهوری اسلامی هستیم باید مجاهدانه عمل کنیم و باید باور‌های سال ۵۷ را دوباره باور کنیم البته با تجربه‌ای چهل ساله؛ که تا کنون اندوخته ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نرخ بهره بانکی کشور خودمون برخلاف وعده وزیر اقتصاد بالا برده اند بین 21 تا 22 درصد.معلوم نیست وزیر اقتصاد به کدام وعده اش تا حالا عمل کرده؟تورم صعودی/ رشد نقدینگی صعودی/رشد پایه پولی صعودی/ دلار صعودی/بورس نزولی/ سرمایه مردم در بورس هم نزولی.
قیمت گذاری و واگذاری بلوک خودرو شده سریال 60 قسمتی.وزیر صنعت و بورس کالا هم میخواهند با خبرهای سفت کن شل کن سهامداران و مردم را سرکار بگذارند و قیمتها را بالا ببرند.خجالت نمیکشید سرمایه یک عده جوان و بازنشسته و زن و مرد را در بورس دارید نابود میکنید با وعده های سرخرمن.تازه سریال 40 قسمتی عرضه استقلال پرسپولیس هم میخاد تو بورس شروع شود.چرا سکوت کردید؟
اساسنامه صندوق پالایش و دارایکم هم تو هیئت دولت خاک میخورد تا دولت بعدی که بیاد بی لیاقتی یک عده مسئول بی کفایت که موقع انتخابات وعده دروغ به مردم دادند و سرمایه مردم را نابود کرده اند.وزیر اقتصاد(مسئول دارایکم) و وزیر نفت (مسئول پالایش)و دولت باید پاسخگوی اساسنامه پالایش و دارایکم باشند.دو سال است پول مردم را برداشتید سودی هم به مردم ندادید.یکسالش تو دولت قبل.یکسالش تو دولت جدید.چرا پیگیری نمیکنید؟آیا دفاع از حقوق میلیونها انسان ارزش ندارد؟
آیا دولت و و مجلس و وزیر اقتصاد و وزیر صنعت و رئیس سازمان بورس از شاخص 1450000 واحدی حمایت میکنند یا میخواهند شاخص بورس را تا 1360000 پایین ببرند و با پول مردم قلک کسری بودجه شرکتهای دولتی را پر کنند؟؟؟!!!!
چرا شما خبرنگاران از مشکلات مردم در بورس یک گزارش قاطع نمی دید؟چرا موضوع بورس را بایگانی کردید؟
آیا این مرام آزاداندیشی شماست؟حداقل یک سر به گروههای بورسی بزنید همه دارند فحش به مسئولان می دهند.
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)