• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۱۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
سیاسی » دولت
خاندوزی در نشست خبری بیان کرد؛

۲۶ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در ۳ ماه نخست

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: ۲۶ هزار میلیارد تومان، میزان پرداختی تسهیلات ازدواج در ۳ ماه نخست برای ۱۹۴ هزار نفر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در نشست خبری اظهار داشت: در موضوع وام ازدواج، بخشی از این وام‌ها موکول به تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بود که مراحل قانونی این تبصره به‌تازگی گذرانده شده و تأخیر در ابلاغ، باعث تأخیر آن شده است.

سخنگوی اقتصادی دولت، تصریح کرد: ۲۶ هزار میلیارد تومان، میزان پرداختی وام ازدواج در ۳ ماه نخست برای ۱۹۴ هزار نفر است.
 
خاندوزی
 
وزیر اقتصاد، درباره وام ودیعه و تسهیلات مسکن نیز گفت: بر اساس آخرین اطلاعات، ۲۷ هزار تقاضای رسمی ارسال شده است که ۱۰ هزار نفر از این تعداد، برای دریافت تسهیلات معرفی شده‌اند و برخی دیگر نیز در حال تکمیل پرونده هستند.
 
خاندوزی، اظهار داشت: ساخت ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی، آغاز شده و این آمار، شامل مراحل ساخت تا انجام است.
 
۵۸۰ درصد رشد درآمد حاصل از صادرات نفت خام
 
وزیر اقتصاد گفت: عملکرد دولت در ۴ ماه نخست سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که دولت تا حد خوبی در جبران کسری بودجه موفق بوده است. در ۴ ماه نخست ۱۴۰۱ نسبت به ۴ ماه نخست سال ۱۴۰۰، ۴۸ درصد رشد منابع درآمدی محقق شده بودجه را شاهد بودیم و هزینه‌ها نیز ۱۶ درصد رشد کرده است.
 
خاندوزی، تصریح کرد: با افزایش میزان صادرات نفت و افزایش قیمت جهانی و همچنین با در نظر گرفتن نرخ ETS به عنوان نرخ تبدیل، درآمد حاصل از صادرات نفت خام و میعانات برای خزانه دولت در ۴ ماه نخست نسبت به زمان مشابه سال گذشته، ۵۸۰ درصد افزایش داشته است.
 
دولت و مجلس، موافق تشکیل وزارت بازرگانی هستند
 
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: بر اساس جمع‌بندی‌های کارشناسی، بنده قبلا با تشکیل وزارت بازرگانی مخالف بودم، اما حالا با جمع‌بندی و رأی هیئت وزیران، موافق تشکیل وزارت بازرگانی هستیم و دولت و مجلس به‌طور مشترک به این رأی رسیده‌اند.
 
مهار مصرف بنزین
 
خاندوزی، اظهار داشت: با توجه به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه امسال افزایش قیمت بنزین نخواهیم داشت، از ابزارهای دیگر (غیر قیمتی) برای مهار مصرف استفاده خواهیم کرد.
 
آمارهای اقتصادی و نرخ تورم
 
وزیر اقتصاد گفت: آمارهای اقتصادی، روشن بوده و شایعاتی که برخی درباره نرخ تورم منتشر می‌کنند، بی‌پایه است؛ آمارهایی که اعلام کرده‌ایم، نسبت به بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی و بانک مرکزی بر اساس آمار بوده است.
 
نرخ سود بانکی 
 
خاندوزی، اظهار داشت: نرخ سود سپرده بانکی، یکی از کلیدی‌ترین شاخص‌ها است که آثار چند بعدی، هم در عرصه سیاست پولی داخل و هم رفتار سرمایه‌گذاران دارد؛ بنابر این با توجه به این متغیر، مجموعه ابعاد آن در دولت، مطرح و به نشست شورای پول و اعتبار، سپرده شد. با توجه به اینکه هنوز این نشست برگزار نشده است، باید صبر کنیم تا مصوبات درباره نرخ سپرده‌ها از آن بیرون آید.
 
یارانه آرد
 
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها با سرعت خوبی پیش می‌رود و ۹۰ درصد تراکنش نان کشور در این طرح صورت می‌گیرد. ۷۰ میلیارد تومان میزان خرید نان در سامانه یارانه آرد ثبت شده است و این امکان برای دولت وجود دارد که بفهمیم چقدر از این آرد به نان تبدیل می‌شود و چقدر موجب فروش نان نمی‌شود.
 
خاندوزی، تصریح کرد: در همین مرحله نخست، کار مهار شده است و با تکمیل این طرح که در روزهای آینده صورت می‌گیرد، نتایج خوب و اثر مثبت آن را خواهیم دید؛ اگر این را با طرح‌های دیگر که اجرا شده است، مقایسه کنیم، باید بگوییم بسیار کمک می‌کند.
 
نظارت بر بانک‌ها
 
وزیر اقتصاد گفت: نظارت در وهله اول بر عهده خود بانک‌ها است، اما در برخی موارد اخبار خوبی درباره نظارت آن‌ها بر قانون و تمکین‌ نکردن برخی بانک‌ها در سراسر کشور نداشتیم؛ چند مدیر بانک از سمت خود برکنار شدند و دولت به‌طور جدی پیگیر این موضوع هستند.
 
خاندوزی، اظهار داشت: همچنان این مسیر نظارتی درباره دستور پرداخت وام بدون ضامن، پیگیری می‌شود و تا جایی‌که به شکل مطلوب برسیم، این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
 
قیمت اقلام ثانویه
 
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: افزایش نیافتن قیمت اقلام ثانویه، یکی از موضوعات مستمر مطرح شده در ستاد تنطیم بازار بوده و هر هفته در دفتر معاون اول رئیس جمهور، یکی از نخستین دستورهای نشست، پیگیری افزایش نیافتن قیمت این اقلام است؛ در برخی از موارد که شاهد افزایش قیمت بوده‌ایم، توبیخ شدید انجام شده است.
 
خاندوزی، تصریح کرد: سران قوا اختیارات جدیدی به سازمان تعزیرات حکومتی داده‌اند که بتواند این‌گونه موضوعات را پیگیری کند.
 
اظهارنامه‌های مالیاتی
 
وزیر اقتصاد گفت: تعداد اظهارنامه‌های مالیاتی، ۵۰ درصد و مبلغ این اظهارنامه‌ها ۲۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
 
شایعه استعفای رئیس بانک مرکزی
 
سخنگوی اقتصادی دولت، همچنین اظهار داشت: استعفای رئیس بانک مرکزی، شایعه بوده و استعفایی در کار نبوده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)