• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۲۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

انتقاد رئیس سازمان بازرسی از تغییر کاربری‌ها در استان‌های شمالی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست با مجمع نمایندگان گیلان از تغییر کاربری‌ها در استان‌های مازندران و گیلان انتقاد کرد.

جلسه تغییر کاربری زمین هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح الله خدائیان در نشست با مجمع نمایندگان استان گیلان با انتقاد از تغییر کاربری‌ها در استان‌های شمالی کشور به ویژه مازندران بیان کرد: این تغییر کاربری‌ها بیشتر متوجه مازندران است به گونه‌ای که بسیاری از زمین‌های کشاورزی، زیر ساخت و ساز رفته است و با توجه به افزایش تمایل افراد به ویلاسازی در گیلان، این استان هم در آینده شرایطی مانند مازندران را تجربه خواهد کرد که در این راستا ضرورت دارد این موضوع پیگیری و در دستور کار دستگاه‌های ذی ربط قرار گیرد.

رئیس سازمان بازرسی خطاب به مجمع نمایندگان استان گیلان، گفت؛ یکی از وظایف نمایندگان مجلس نظارت بر اجرای قوانین است و انتظار می‌رود که مجلس هم به موضوع قوانین اجرا نشده و معطل مانده ورود کرده و از طریق تحقیق و تفحص و یا کمیسیون اصل ۹۰ این مسئله را پیگیری کند.

ورود جدی سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ترک فعل مدیران، ساخت و ساز‌های غیرمجاز، نظارت بر اجرای صحیح قوانین و شناسایی قوانین بر زمین مانده از جمله قوانین هوای پاک و جوانی جمعیت و... از مهمترین محور‌های مطرح شده در نشست مجمع نمایندگان استان گیلان با رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود.

وی در این نشست با اشاره به اینکه استان گیلان دارای نعمت‌های خدادادی زیادی است که متاسفانه آنگونه که باید از این نعمت‌ها در راستای رفاه حال مردم استفاده نشده است، اظهار کرد: واقعیت این است که این نعمت‌ها در استان گیلان همچنان بالقوه مانده و به نسبت دیگر استان‌ها از این نعمت‌ها استفاده نشده است در صورتی که می‌شد از این نعمت‌ها بهتر استفاده کرد تا مردم در رفاه و آسایش بیشتری باشند.

وی با بیان اینکه بنده لیست بلندی از مسائل و مشکلات مردم استان گیلان دارم؛ خطاب به اعضای مجمع نمایندگان گیلان گفت: خودتان بهتر نسبت به مشکلات استان واقفید، به عنوان نمونه در حالی که مدت زمان زیادی از راه اندازی آزادراه سراسری رشت نمی‌گذرد؛ اما به لحاظ کیفیت دارای مشکلاتی است.

موضوع دفن غیراستاندارد زباله در استان‌های شمالی کشور یکی دیگر از مسائلی بود که خدائیان به آن اشاره کرد و خواستار توجه به این مسئله شد و تاکید کرد؛ دفن غیراستاندارد زباله و ورود فاضلاب‌های خانگی و پسآب‌های کارخانجات به رودخانه و تالاب انزلی علاوه بر ایجاد مشکلات زیست محیطی، سلامت شهروندان را نیز تهدید می‌کند که باید هر چه سریعتر نسبت به اتخاذ تصمیماتی در این رابطه اقدام کرد.

پیگیری ویژه ترک فعل مدیران از سوی سازمان بازرسی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ترک فعل‌های مدیران نیز تاکید کرد؛ رییس محترم قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور ماموریت داده اند که ترک فعل مدیران به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد که در این راستا نیز این سازمان اقداماتی را انجام داده و به عنوان یک موضوع اولویت دار آن را پیگیری می‌کند.

خسارتی که از ترک فعل‌ها وارد می‌شود، اگر بیشتر از فعل‌ها و رفتار‌ها نباشد، کمتر نیست

خدائیان با اشاره به اینکه به اعتقاد بنده خسارتی که از ترک فعل‌ها وارد می‌شود اگر بیشتر از فعل‌ها و رفتار‌ها نباشد کمتر نیست، اظهار کرد: به عنوان مثال یک مدیر در یک استان یا سطح کشور در دوران چندین ساله مدیریت خود اقدام مثبتی انجام نمی‌دهد، فلذا، چون کاری انجام نداده است اشتباه هم ندارد و هیچ دستگاه نظارتی هم به موضوع ورود نمی‌کند در صورتیکه ممکن است مدیری وقت گذاشته و کار‌های مثبت زیادی انجام داده باشد؛ اما در ضمن انجام صد‌ها کار، اشتباه جزیی هم داشته باشد و این اشتباه برجسته می‌شود، ولی با مدیری که ترک فعل داشته است برخوردی صورت نمی‌گیرد که لازم است در این دوره از مدیریت در قوای سه گانه به این مورد هم توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه برخی از ترک فعل‌ها جرم هستند، گفت: برخی از ترک فعل‌ها قابلیت طرح در هیات‌های بدوی و انتظامی را دارند که بر این اساس، سازمان بازرسی بر روی ترک فعل‌ها متمرکز شده و به طور حتم با مدیران خاطی در این حوزه برخورد‌های لازم انجام خواهد شد.

ورود بازرسی به اجرا نشدن برخی از قوانین در دستگاه‌ها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تاکیدات رئیس قوه قضاییه پیرامون عدم اجرای برخی از قوانین در دستگاه‌ها بیان کرد: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها به دلیل عدم اجرای قوانین خسارت‌هایی را وارد کرده اند که سازمان بازرسی نیز به عدم اجرای قانون‌های بر زمین مانده نیز ورود داشته و بر این اساس اجرای قانون ارتقای سلامت اداری، دسترسی آزاد به اطلاعات، حمایت از کالا‌های ایرانی، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و هوای پاک از قوانینی هستند که معطل مانده و بسیاری از دستگاه‌ها به وظایف خود در راستای اجرای این قوانین عمل نکرده اند و در دستور کار ماست.

مجلس به قوانین اجرا نشده و معطل مانده ورود کند

وی خطاب به مجمع نمایندگان استان گیلان گفت؛ یکی از وظایف نمایندگان مجلس نظارت بر اجرای قوانین است و انتظار می‌رود که مجلس هم به موضوع قوانین اجرا نشده و معطل مانده ورود کرده و از طریق تحقیق و تفحص و یا کمیسیون اصل ۹۰ این مسئله را پیگیری کند.

خدائیان در ادامه سخنان خود پیرامون درخواست مجمع نمایندگان گیلان مبنی بر مشکلات این استان در راستای تهیه شن و ماسه از پیگیری این موضوع خبرداد.

رئیس سازمان بارزسی کل کشور در رابطه با فعالیت شورای دستگاه‌های نظارتی نیز توضیح داد که این شورا در مرکز و سایر استان‌ها فعال است و چنانچه موضوعی قابل طرح در این شوراست، عنوان شود تا علاوه بر پیگیری از موازی کاری هم پیشگیری گردد.

وی همچنین از دستور ویژه به بازرس کل استان گیلان به منظور ورود به ترک فعل‌ها در این استان و همچنین موضوعات مطرح شده در این جلسه از جمله انتصابات و... خبر داد.

مهرداد گودرزوند چگینی رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این مراسم با تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای انجام ماموریت‌های محوله طی چند مدت اخیر این سازمان را یک نهاد بسیار مهم نظارتی دانست و خواستار ورود بازرسی به موضوعات مربوط به حفظ حقوق بیت المال، به ترک فعل مدیران و … شد.

رسول فرخی نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم هماهنگی و انسجام بیشتر دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های نظارتی تاکید کرد.

لزوم ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ساخت و ساز‌های غیرمجاز، انتصابات مدیران و... از موضوعات دیگری بود که از سوی دیگر اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان مطرح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آیا در نهایت در این نشست برای جلوگیری از این همه ساخت و ساز و ویلا سازی در گیلان و مازندران و از بین رفتن زمین های کشاورزی راهی پیدا شد
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)