• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۲۷۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
ورزشی » بانوان

استعدادیابی تیم‌های ملی بانوان جانباز و معلول در اولویت برنامه‌های امسال

نایب رئیس بانوان فدراسیون جانبازان و معلولان: استعدادیابی، جوانگرایی و پشتوانه سازی تیم‌های ملی از اولویت‌های برنامه‌های امسال در بخش بانوان است.

استعدادیابی تیم‌های ملی بانوان جانباز و معلول در اولویت برنامه‌های امسالبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما؛ مژگان نصیری‌زاهد نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان افزود: توجه به جوانگرایی و ارتقا دانش فنی مربیان و داوران از اولویت‌های برنامه‌های سال جاری است. یکی از اقدامات انجام شده برای استعدادیابی و پشتوانه‌سازی تیم‌های ملی بانوان، در نظر گرفتن رده سنی نوجوانان و جوانان در کلیه مسابقات است. ما با تأکید به شرکت ورزشکاران جوان در رشته‌های مختلف، این رده سنی را نیز در آیین‌نامه‌ی همه مسابقات لحاظ کرده‌ایم.
وی ادامه داد: رقابت‌های قهرمانی کشور دوومیدانی تحت نظارت کمیته بین المللی پارالمپیک برای رده سنی بزرگسالان در اردیبهشت ماه و همچنین مسابقات قهرمانی کشور نوجوانان و جوانان این رشته در تیر ماه برگزار شد و از دیگر رویداد‌های انجام شده، رکوردگیری تیراندازی (رده سنی جوانان و بزرگسالان) و رقابت‌های لیگ بوچیا بوده است که به لطف خدا بانوان ما در این رشته‌های ورزشی حضور پررنگی داشته‌اند.
نصیری گفت: دوره‌های مختلف آموزشی برای ارتقا دانش فنی مربیان و داوران در سطح استان‌ها برگزار شده است که تا پایان سال این برنامه‌های دانش‌افزایی و آموزشی تداوم خواهد داشت.
نایب رئیس بانوان فدراسیون با اشاره به اهمیت ورزش همگانی افزود: توسعه ورزش این حوزه برای بانوان جانباز و معلول کشور با نگاه توانمندسازی، سلامت و نشاط، همچنین سوق دادن جامعه هدف به سمت ورزش قهرمانی از دیگر برنامه‌های پیش رو در سال ۱۴۰۱ است.
نصیری در ادامه درباره اردو‌ها و حضور تیم‌های بانوان در میادین بین المللی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۵ مرحله اردو برای تیم‌های ملی بانوان در رشته‌های والیبال نشسته، دوومیدانی، بسکتبال با ویلچر، تیراندازی، بوچیا و وزنه‌برداری با هدف آمادگی حضور در بازی‌های پاراآسیایی و رویداد‌های بین‌المللی مختلف برگزار شده است.
وی تصریح کرد: تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان برای نخستین بار، موفق به کسب سهمیه رقابت‌های جهانی و مدال برنز مسابقات آسیا و اقیانوسیه شد و رقیه امیری در جمع پنج بازیکن برتر مسابقات AOZ قرار گرفت. همچنین در سال جاری، اولین اعزام برون مرزی برای تیم ملی وزنه‌برداری بانوان انجام شد و ۳ بانوی وزنه‌بردار ایرانی با حریفان خود به رقابت پرداختند.
نایب رئیس بانوان فدراسیون در پایان درباره مسابقات پیش روی بانوان گفت: در حال حاضر یک ملی‌پوش از میان ورزشکاران ID در اردوی دوومیدانی جانبازان و معلولان به تمرینات پرتاب وزنه می‌پردازد تا برای اولین بار، بانوان نیز نماینده‌ای در رقابت‌های برون‌مرزی این گروه داشته باشند. همچنین بانوان رشته‌های تیراندازی، والیبال نشسته و دوومیدانی برای حضور در رقابت‌های کره‌جنوبی، بوسنی و مراکش آماده می‌شوند. امیدواریم که با برگزاری این اعزام‌ها، اردو‌ها و مسابقات ملی رشته‌های بانوان، در رقابت‌های پاراآسیایی بزرگسالان و سایر میادین بین‌المللی باز هم شاهد درخشیدن ملی پوشان کشورمان باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)