• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۳۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
همدان » اجتماعی
در آستانه سفر هیئت دولت به همدان؛

آغازبه کار میز ارتباط مردمی وزارت بهداشت

میز ارتباطات مردمی دستگاه‌های وزارت امور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آستانه سفر استانی دولت با حضور معاون پرستاری وزیر در همدان ایجاد و فعال شد.

  • آغاز به کار میز ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اینک ۲۰۰ هزار نفر در قالب گروه پرستاری شامل پرستار اتاق عمل، هوشبری، فوریت‌ها و کمک پرستار در بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی کشور خدمت رسانی می‌کنند که برای رسیدن به استاندارد‌ها نیازمند جذب ۷۹ هزار پرستار دیگر هستیم.
 
عباس عبادی افزود: برای جذب پرستاران مورد نیاز رسیدن به سرانه تخت باید ابتدا نسبت به افزایش جذب دانشجو در رشته‌های پرستاری سپس افزایش جذب دانش آموختگان این رشته‌ها تلاش شود.
 
وی تصریح کرد: برای جذب نیروی انسانی از سال ۹۸ تاکنون ۲ نوبت جذب نیرو در وزارت بهداشت صورت گرفته است که سال ۹۸ با برگزاری آزمون ۵۵ هزار نیرو جذب شد که ۴۰ درصد از آن‌ها کادر پرستاری بودند.
 
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همچنین سال گذشته با توجه به ابلاغ قانون تبدیل وضعیت کارکنان مشمول ایثارگر از این طریق ۶۷ هزار نفر جذب وزارت بهداشت شدند که ۲۷ هزار نفر از این تعداد پرستار هستند.
 
عبادی تصریح کرد: سال گذشته با رایزنی‌های صورت گرفته با سازمان امور استخدامی کشور در نوبت‌های مختلف درخواست‌های جذب صورت گرفته تا گروهی جایگزین همکاران بازنشسته شوند.
 
وی تاکید کرد: هر ساله ۱۰ هزار نفر در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های زیر پوشش این وزارتخانه بازنشسته می‌شوند که باید افرادی جایگزین آن‌ها شوند.
 
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برگزاری آزمونی برای جذب ۳۰ هزار نیرو خبر داد و تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی کارکنان دولت را پیگیری می‌کند که با ابلاغ این مصوبه همه کارکنان شرکتی و قراردادی و ... جذب می‌شوند.
 
عبادی درباره عملیاتی شدن تعرفه خدمات پرستاری گفت: بعد از ۱۵ سال وقفه از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، پس از منویات رهبری انقلاب در روز پرستار با همت دولت سیزدهم و اختصاص ردیف بودجه شاهد عملیاتی شدن تعرفه گذاری، اجرای مصوبه شورای عالی بیمه، ابلاغ ارزش ریالی و ارزش نسبی خدمات پرستاری از ابتدای فروردین سال جاری بودیم.
 
وی افزود: سپس زیر ساخت‌های مرتبط با «اچ. آی. اس» و دستورالعمل‌های رسیدگی به اسناد تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز تصویب و ابلاغ شد و هم اینک در مرحله احصای درآمد بوده که این موضوع به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سایر مراکز غیر دولتی برای اجرا ابلاغ شده است.
 
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: دستورالعمل «باز توزیع» هم در هفته‌های پیش رو ابلاغ شده و همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی به زودی اولین دریافتی را بر اساس مدل جدید نظام پرداخت تجربه می‌کنند
 
عبادی در زمینه ایجاد معاونت پرستاری در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز گفت: اصلاح ساختار در ۲ حوزه ستاد وزارتخانه، توسعه ساختار معاونت پرستاری و تسری دانشگاه‌های علوم پزشکی در دستور کار است.
 
وی با بیان اینکه این موضوع نیازمند تصویب در سازمان‌های فرا وزارتی نظیر سازمان امور استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه است، گفت: هم اینک مسئولان مجموعه پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب مدیر اداره یا کارشناس مسئول فعالیت دارند که درصدد ارتقای ان در گام نخست به مدیریت پرستاری سپس به معاونت پرستاری هستیم.
 
استان همدان سی اُمین مقصد سفر‌های استانی رییس جمهور و هیات دولت است.
 
شما می‌توانید جزییات اخبار سفر رییس جمهور به استان همدان را از طریق صفحه خبرگزاری صدا و سیما و پخش محلی رادیو و تلویزیون مرکز همدان پیگیری کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)