• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۳۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

امضا تفاهم نامه مشترک میان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری : قوه قضاییه در حوزه‌های مختلف که در حال پیاده سازیست حمایت‌های لازم را داشته و برای شرکت‌های دانش‌بنیان بازارسازی انجام داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا وسيما،

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه آیین امضا این تفاهم نامه،گفت: در جلساتی که در ژنو با مسئولان وایپو برگزار شد بحث شرکت‌‎های دانش بنیان نیز مطرح شد و وایپو در بحث تجاری سازی، علائم، برندها، نشانه‌های جغرافیایی این آمادگی را دارد که به شرکت‌های دانش‌بنیان ایران کمک کند.

حسن بابایی افزود: یکی از برنامه‌های تنظیمی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سفرمدیرکل وایپو به ایران ملاقات با مدیران شرکت‌های دانش بنیان است تا محصولات این شرکت‌ها در بازارهای جهانی عرضه شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با ثبت علامت تجاری احسان برای فرش دستباف ایرانی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) صادرات محصولات این فرش بیش از ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد‌.

وی افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر دارد که پسته و زعفران ایران را نیز با نشان تجاری ایرانی در بازار جهانی عرضه کند.

بابایی ادامه داد: در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات این شرکت‌ها که به لحاظ کیفیت با محصولات خارجی برابری می‌کند، مرکز مالکیت معنوی در بحث طرح‌ها و علائم تجاری این آمادگی را دارد که در اجرای کمیسیون‌های مادرید و لیسبون اقدامات لازم را انجام دهد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در حوزه تجارت بین الملل بحث علائم و نشانه‌های بین المللی اهمیت خاصی را دارد و حضور معاون مدیر کل در حوزه علائم و نشانه‌های تجاری در ایران و بازدیدشان از پارک‌های فناوری و شرکت‌های دانش بنیان قطعا موثر خواهد بود.

وی گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کارگروه‌های مختلفی در حوزه مالکیت معنوی تشکیل داده است و با انعقاد تفاهم میان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری‌ها افزایش پیدا می‌کند.

بابایی افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حوزه ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان ، خارج از نوبت و با تسهیلگری لازم نسبت به ثبت شرک‌ها اقدامات لازم را لحاظ می‌کند.

وی گفت: مجموعه قوه قضاییه در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر شعار سال تحت عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین هم در حوزه قضایی و هم در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آمادگی کامل برای همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در حاشیه برگزاری آیین امضای تفاهم نامه گفت : با توجه به اینکه امسال با شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است بنابراین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان برنامه‌های متنوعی دارد.

سورنا ستاری افزود: در تاریخ سوم خرداد نیز قانون جهش تولید دانش‌بنیان نیز ابلاغ شد و یکی از اولویت‌های جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرایی سازی این قانون است زیرا بسیاری از ساختارهای اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به تدریج آثار خود را بر جای می‌گذارد و این قانون ۱۰ آیین نامه اجرایی دارد.

ستاری ادامه داد: در خصوص اجرای سازی قانون جهش تولید دانش‌بنیان حرکت جدی را در نظر داریم تا در جهت اصلاح اقتصاد دانش بنیان بسیاری از ساختارهای اقتصادی را تحت تاثیر قرار دهد.

وی گفت: با توجه به جهت گیری جدید اقتصاد کشور در جهت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان لازم است بسیاری از ساختارهای که در تمام این سال‌ها در اقتصاد تشکیل شده است تغییر پیدا کند که این اتفاق بسیار بزرگی است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: قانون پیش از اجرا احتیاج به فرهنگ دارد تا قانون تصویب و اجرایی شود 

ستاری گفت: در رابطه با حوزه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بحث کاداستر مطرح است و معاونت علمی و فناوری توسعه تکنولوژی و هزینه‌ها را به شدت کاهش داده است به طوری که بسیاری از کارها در چند روز انجام می‌شود حمایت سازمان ثبت در این حوزه کمک بسیاری به شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه تکنولوژی‌های مختلف در بسیاری از جاهای کشور می‌کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بخش عمده‌ای از کار امروز مربوط به مالک فکری است که نیاز به همکاری جدی دارد و این تفاهم نامه نقطه عطفی برای پروژه‌های آینده است.

ستاری به همراه رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از بخش‌های  مختلف این سازمان نیز بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«تب ناتمام» و «خانوم ماه»، در ایران صدا
باغ‌های میوه اردبیل برای مقابله با سرمازدگی آماده شد
اهدای ویلچر و تجهیزات توانبخشی به نیازمندان توانخواه در خوزستان
پیگیری ابلاغ سند ضوابط نمایش خانگی
تقابل مدعیان تکواندو در هفته سوم جام نقش جهان
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به تهران
هیچ‌گونه حمله تروریستی به مراجع قضایی سیستان و بلوچستان صورت نگرفته است
زنگ راهداری در مدارس مازندران نواخته شد
شمارش معکوس برای پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا
علم در موضوعاتی مانند ناترازی آب و برق و فشارهای جهانی راهگشاست
مالزی با زیرساخت دیجیتال قوی جذب سرمایه می‌کند
افزایش ۶.۶ درصدی تحویل برق به صنایع در فصل پاییز
توقیف سواری پژو با خلافی ۹۳ میلیون ریال در شهرستان کهگیلویه
«ستایشگران خورشید»، «مریم مقدس»، «مردان آنجلس» و «شیش‌ماهه»، از قاب تلویزیون
دعوت از ۱۹ تیرانداز برای حضور در اردوی تیم ملی تفنگ
کرمان منبع الهام اندیشه‌های باستانی پاریزی
از سنگر تا محراب؛ نماز، ستون معنوی دفاع از میهن
ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران
بارش‌های اخیر آسیبی به تخت جمشید و نقش رستم وارد نکرد
تداوم اختلال در شبکه پستی فرانسه و سرگردانی دهها میلیون بسته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۳ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)