• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۳۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

جزئیات حضور نیرو‌های مسلح در مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه ۲۰۲۲

رییس اداره تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح با تشریح جزئیات حضور تیم‌های جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه ۲۰۲۲ از میزبانی کشورمان در سه رشته این رقابت‌ها خبر داد.

جزئیات حضور نیرو‌های مسلح در مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه ۲۰۲۲به گزارش خبرگزاری صداو سیما، امیر سید کمال پیمبری ظهر امروز در نشست خبری پیرامون اعزام تیم‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه ۲۰۲۲، اظهار داشت: چند سالی است که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی از سال ۲۰۱۶ به دعوت کشور روسیه در مسابقات بین‌المللی نظامی شرکت می‌کند و از سال دوم حضور در این مسابقات توانست مجوز میزبانی برخی رشته‌های این مشابقات را بر عهده بگیرد.

رییس اداره تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه تیم‌های منتخب جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مسابقات امسال شناسایی شده‌اند، گفت: این رقابت‌ها منتج به حضور ۱۴ تیم در این مسابقات شده است که ۲۹۴ نفر از کارکنان پایور نیرو‌های مسلح در این ۱۴ رشته پا به عرصه رقابت خواهند گذاشت و از ۲۴ مرداد تا ۵ شهریورماه امسال در ۱۲ کشور از جمله کشور جمهوری اسلامی ایران به رقابت خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نیز میزبانی سه رشته غواصی عمق در کنارک به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، رشته تک تیراندازی ویژه در استان یزد به میزبانی نیروی زمینی سپاه و در رشته پهپاد در شهرستان کاشان به میزبانی نیروی هوافضای سپاه را بر عهده خواهد داشت.

امیر پیمبری با بیان اینکه در ۱۱ رشته اعزام تیم‌های شرکت‌کننده به خارج از کشور را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: تیم نفربر به کشور چین در هفته گذشته اعزام شده‌اند، بقیه تیم‌ها هم تا هفته آینده به کشور‌های روسیه، قزاقستان، بلاروس، ازبکستان و آذربایجان اعزام خواهند شد.

رییس اداره تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: تیم نفربر با مسئولیت سپاه به کشور چین اعزام شده، تیم تانک با مسئولیت ارتش به کشور روسیه در حال اعزام است، تیم ستاره قطبی با مسئولیت ارتش به بلاروس اعزام خواهد شد، دو فروند ناو نیروی دریایی ارتش با استعاد ۸۵ نفر جهت شرکت در مسابقات جام دریا به آذربایجان اعزام خواهند شد. رشته محیط امن با مسئولیت ارتش نیز به کشور ازبکستان اعزام خواهد شد.

وی گفت: در رشته مارش سایان تیم با مسئولیت ارتش و در رشته تکاوران دریایی با مسئولیت سپاه پاسداران تیم‌ها به روسیه اعزام خواهند شد. در رسته ارتش و فرهنگ نیز تیم ۱۲ نفره‌ای برای ارائه کار‌های فرهنگی و هنری اعزام خواهیم کرد.

امیر پیمبری با بیان اینکه فراجا مسئولیت اعزام سه تیم به این مسابقات را بر عهده دارد، افزود: تیم گشت جاده‌ای به ازبکستان، تیم حافظان نظم به روسیه و تیم جهت‌یابی نیز با مسئولیت فراجا به قزاقستان اعزام خواهند شد.

وی گفت: کل کشور‌هایی که امسال در این مسابقات شرکت کردند ۳۷ کشور هستند و در ۳۴ رشته به رقابت خواهند پرداخت و ۱۲ کشور هم میزبانی این دوره از مسابقات را بر عهده دارند.

امیر پیمبری در تشریح جزئیات میزبانی جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات گفت: در رشته غواصی عمق در کنارک میزبان کشور‌های وسیه، سوزیه، چین، هند، ویتنام و ونزوئلا خواهیم بود.

وی گفت: در رشته پهپاد نیز علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، میزبان کشور‌های پاکستان، هند، ارمنستان، بلاروس و روسیه هستیم.

رییس اداره تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح در تشریح جزئیات میزبانی رقابت‌ها در رشته تک تیراندازی ویژه، گفت: در این مسابقات نیز در استان یزد میزبان روسیه، آذربایجان، بلاروس، ویتنام، هند، زیمباوه، قرقیزستان، چین، پاکستان و ازبکستان خواهیم بود.
وی افزود: در این شش سال حضور، این مسابقات توانسته است که تاثیر شگرفی در آموزش‌های نیرو‌های مسلح، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و آشنایی با روش‌های مختلف و در نهایت آشنا شدن کارکنان نیرو‌های مسلح با آخرین دستاورد‌های حوزه آموزش نیرو‌های مسلح جهان را به ارمغان بیاورد.
امیر پیمبری: حضور در این صحنه توانسته دیپلماسی دفاعی ما را گسترش دهد و تعاملات آموزشی نیرو‌های مسلح با سایر کشور‌ها افزایش دهد که برگرفته از همین حضور سازمان یافته تیم‌های نظامی ما در این مسابقات است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)