• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۳۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۱
سیاسی » دولت
رئیسی در پژوهشگاه رویان:

تبدیل علم به ثروت، دستاورد مهم جهاد دانشگاهی است

رئیس جمهور تجاری‌سازی دستاورد‌های علمی و تولید ثروت از توسعه دانش و پژوهش را جزء مهم‌ترین اولویت‌های کشور دانست و از نقش ویژه جهاد دانشگاهی در این حوزه قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در مراسم چهل و دومین سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی که در محل پژوهشگاه رویان برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای جهاد دانشگاهی و مرحوم کاظمی آشتیانی مؤسس پژوهشگاه رویان، جهاد دانشگاهی را مولود انقلاب اسلامی و منشأ خدمات علمی ارزشمند برای کشور دانست.
دکتر رئیسی با تاکید بر نقش امیدآفرین مجموعه جهاد دانشگاهی در کشور، گفت: نکته مهم درباره این مجموعه علمی این است که توانسته به خوبی اندیشه‌ها و نظریه‌های علمی را تبدیل به ثروت کرده و در بخش‌هایی از کشور که نیازمند کار علمی و نوآورانه است، گره‌گشایی کند. این همان الگویی است که باید در بخش‌های دیگر نیز آن را دنبال کنیم. تبدیل علم به ثروت، دستاورد مهم جهاد دانشگاهی است
رئیس جمهور با بیان اینکه جهاد دانشگاهی بسیاری از آرزو‌ها و خواسته‌های کشور در حوزه علم و فناوری را محقق کرده است، تصریح کرد: اگر علم و دانش در کنار منابع و ظرفیت‌های کشور قرار گیرد و دانایی منجر به توانایی شود، در همه عرصه‌ها شاهد دستاورد‌های عظیم خواهیم بود.
دکتر رئیسی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های ارزشمند جهاد دانشگاهی در زمینه‌های ژن‌درمانی و سلول‌درمانی، اظهار داشت: این دستاورد‌ها منجر به خودکفایی در بخش‌های مهمی از نظام سلامت و درمان شده و بر همین اساس جزء مظاهر مهم استقلال و قدرت کشور به شمار می‌رود.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی و تلاش برای بازگشت نخبگان به کشور و حمایت جدی دولت از این روند، افزود: افزود: جهاد دانشگاهی پیشتاز و پیشران اقتصاد دانش‌بنیان و از مهم‌ترین نقش‌آفرینان در زیست‌بوم نوآوری کشور است که می‌تواند با برنامه‌ریزی درست و کنشگری حساب‌شده، زمینه را برای مهاجرت معکوس و بازگشت نخبگان به کشور را فراهم کند.
آقای رئیسی در ادامه تجاری‌سازی دستاورد‌های علمی را از مهم‌ترین مسئولیت‌های جهاد دانشگاهی دانست و با تاکید بر نقش مهم این مجموعه در تحقق نامگذاری سال، گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند با انتقال تجارب و تبیین دستاورد‌های خود، برای توسعه تولید دانش‌بنیان و اشتغالزا الگوسازی کند و نقش مهمی را در تحقق این شعار ارزشمند ایفا نماید.
رئیس جمهور بومی کردن دانش در عرصه‌های مختلف از سوی جهاد دانشگاهی را خدمتی بزرگ به کشور عنوان کرد و افزود: در شرایطی که دشمن ما را در زمینه‌های مختلف از جمله در حوزه علم و فناوری تحریم کرده است، دستاورد‌های ارزشمند جهاد دانشگاهی در دستیابی به دانش روز دنیا در عرصه‌های مختلف و بومی کردن آن به ویژه در موضوع درمان ناباروری و همچنین پیشگیری و درمان انواع سرطان، اقدامی بزرگ و شایسته قدردانی است.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت کادرسازی در حوزه علم و نوآوری، تاکید کرد: مرحوم کاظمی آشتیانی موسس پژوهشگاه رویان نماد جهاد دانش‌بنیان در کشور بود. ایشان توانست با اتکای به ظرفیت‌های کشور و نیرو‌های متعهد، کارآمد و خلاق تحول بزرگی را در حوزه علم و نوآوری رقم بزند و این ویژگی آن مرحوم بار‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تجلیل قرار گرفت.
رئیس جمهور در ادامه بر ضرورت حمایت از اقدامات جهاد دانشگاهی در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشور تاکید کرد و گفت: در حوزه توسعه صنعتی، واردات باید مشروط بر انتقال تکنولوژی و به دقت به این فرایند نظارت شود. نظارت در این حوزه را می‌توان به جهاد دانشگاهی سپرد.
رئیس جمهور در بخش پایان سخنان خود با اشاره به اینکه پیشرفت و عدالت، محور کار دولت است و دانشگاه‌ها اتاق فکر دولت به شمار می‌آیند، اظهار داشت: نهاد‌های علمی از جمله جهاد دانشگاهی در این زمینه می‌توانند به توانی مضاعف یاریگر دولت باشند و با تعریف نظام مسائل کشور و اولویت‌بندی آنها، مشکلات کشور را به صورت علمی و فناورانه حل کند.
دکتر رئیسی در حاشیه این مراسم ضمن ادای احترام به یادبود شهدای والامقام جهاد دانشگاهی، از نمایشگاه آخرین دستاورد‌های این نهاد علمی بازدید و با برخی از پژوهشگران و مدیران آن گفتگو کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه قرار همدلی در ۱۰۰ مسجد آذربایجان غربی
نرخ گذاری مرغ با حفظ تعادل تولید و قدرت خرید مردم
نشست برخط مدیران قضایی چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد با مسئولان قوه قضایی
ربیعی: بازی تاکتیکی با ملوان خواهیم داشت
اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۵ با ۳۴۰۵ دستگاه ناوگان مسافربری در آذربایجان‌غربی
صدور ۱۱ هزار سند تک برگه دولتی در استان زنجان
شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
انتخابات انجمن‌های ورزشی دانش‌آموزی در رامیان
انسداد مقطعی محور کرج چالوس از یکشنبه سوم اسفند
آغاز سریع برنامه‌های مرتبط با نوروز در شهرهای استان کرمان
آغاز به کار پویش «مثبت ماه» در کردستان
در هفته منابع طبیعی نهال رایگان بگیرید
افزایش ۱۹ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا در میان جلگه
از انتخابات شهر و روستا چه خبر
استان کرمان پارسال در شمار برترین ها در جذب کمک های مردمی
امیر سرتیپ جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرز‌ها رصد می‌شود
رونق صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود
کشف ۱۵ کیلوگرم شمش طلا در نقطه صفر مرزی پاوه
طنین نوای ملکوتی قرآن کریم در مسجد جامع مهاباد
کشف ۶۵۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در تیران وکرون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تاکایچی به چین هشدار داد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
هشدار جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی درباره سرمازدگی باغات و مزارع
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
‏زمین‌لرزه ۵/۸ ریشتری، کابل و سه استان افغانستان را لرزاند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
دیوان عالی آمریکا اکثر تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)