• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۴۶۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
همدان » اجتماعی
رئیسی در دیدار با نخبگان همدان ؛

عقب ماندگی‌ها در حوزه عدالت و بروکراسی باید حل شود

رئیس جمهور با بیان اینکه پیشرفت و نگاه تحولی مورد توجه ماست گفت: اقدامات خوبی در کشور انجام شده اما عقب‌ماندگی‌هایی هم داریم مثل عقب ماندگی در حوزه عدالت و بروکراسی اداری و باید این مشکلات حل شود.

در اجرای عدالت و بروکراسی اداری عقب ماندگی داریم به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛  سید ابراهیمی رئیسی در دیدار با نخبگان در همدان گفت : جریان انقلابی همواره باید مراقب جریان نفوذ و نفاق باشند، چون چهره خود را می‌پوشاند تا اهداف خود را دنبال کند. ضربه‌هایی که از نفاق خوردیم از کفر و الحاد نخوردیم. جریان نفاق بسیار خطرناک است.

وی با اشاره به سالگرد عملیات مرصاد، افزود : عملیات مرصاد یادآور رشادت و شهادت سربازانی است که در برابر افرادی که می‌خواستند راه را بر نظام سلطه باز کنند، ایستادند و مانع حرکت ظلمانی آن‌ها شدند.

رئیسی تصریح کرد : سلحشوران و جوانان برومند ما افتخار آفریدند و عزت و افتخار را برای کشور حفظ کردند. همواره باید رشادت عملات مرصاد در یاد‌ها زنده بماند.

رئیس جمهور با بیان اینکه افرادی که در برابر معصومین ایستادند نمازخوانان و روزه داران و قرآن خوانان بودند، تصریح کرد : این جریانات به ما هشدار می‌دهد مراقب جریان الحاد و شرک و کفر باشیم. حضرت زهرا (س) با اشک‌های دیدگان و خطبه‌های آتشین می‌خواستند مسئله نفاق را به ما نشان دهند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت:اگر انسان با چشم باز و آگاه حرکت کند و دوست و دشمن را بشناسد، در عملیات مرصاد، عبرت‌های زیادی گرفتیم.

وی گفت: امروز رمز موفقیت دولت همراهی، همکاری و مشورت است. دولت مردمی یعنی همراه مردم و معنای آن این است که همه دولتمردان در همه سطوح و بخش‌ها خود را محتاج بدانند تا با مردم مشورت کنند و نگاه آن‌ها را در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها بدانند. مدیران حلقه‌های مشورتی با نخبگان داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر فعل و ترک فعلی موجب ارتقا در کشور است باید پیگیری شود، افزود : این نگاه‌ها منتقل شود و نگاه‌ها و دیدگاه‌های نخبگانی را باید داشته باشیم . ارتباط را با سطوح مختلف آغاز کردیم هر چند ممکن است اعلام نشود،  نخبگان باید همواره نظرات را به ما منتقل کنند، چون مورد استقبال دولت است.

رئیسی با اشاره به اصلاحات اقتصادی در کشور، گفت: اصلاحات اقتصادی برای جلوگیری از رانت خواری است تا امکانات به دست کسانی که در خط اول و مستحق هستند، برسد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از نیرو‌های تحول گرا و حزب اللهی در بدنه اجرایی ضرورت دارد، چون استفاده از این نیرو‌ها کارساز است.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت کار کارشناسی، خاطر نشان کرد: بنده به کار کارشناسی، مباحث اقتصادی و بحث آکادمیک اعتقاد دارم و پس از کار کارشناسی، باید تصمیم گرفت و اجرا کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تاکید کرد: ما اولین دولتی هستیم که در آغاز سال ۱۴۰۱ مدیران و وزرا را ارزیابی کمی کردیم و با عدد، مانند کارنامه وضعیت کاری آن‌ها را نشان دادیم و این کار را در استان‌ها هم انجام می‌دهیم.

همچنین در این مراسم دیدار  چهره به چهره با نخبگان  برگزار شد . 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نخبگان زیادی هستند که به خاطر بی توجهی به آنها به کشورهای دیگر پناهنده شدند، بهتر است تمام مسئولین کشور از نخبگان در امور کشور استفاده کنند و از این عزیزان در موارد متعدد بهره ببرند.
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)