• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۶۴۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال

نخستین کمپ حرفه ای باشگاه استقلال در جزیره قشم ساخته می شود

­تفاهم نامه همکاری مشترک بین «سازمان منطقه آزاد قشم» و «باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال» با حضور «سعید محمد» دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، در محل دبیرخانه شورایعالی به امضاء رسید.

نخستین کمپ حرفه ای باشگاه استقلال در جزیره قشم ساخته می شودبه گزارش گروه ورزش خبرگزاری صدا و سیما، این تفاهم نامه همکاری امروز شنبه (8 مردادماه) با هدف مشارکت و سرمایه‌گذاری جهت انجام تأمین مالی، مطالعات، طراحی و مهندسی، تدارکات، آماده‌سازی، ساخت مجموعه و بهره برداری احداث مجموعه فرهنگی ورزشی سام و زال، بین «افشار فتح الهی» مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و «مصطفی آجورلو» مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران منعقد شد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در این مراسم گفت: باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، اولین مجموعه حرفه ای و استانداردی است که در منطقه آزاد قشم احداث می شود و با مساعدت باشگاه ورزشی استقلال با سایر تیم های فوتبال کشور و همکاری در برپایی اردوهای تدارکاتی تیم های فوتبال در این کمپ وزرشی، از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند.
سعید محمد افزود: امیدواریم در آینده نزدیک با همکاری باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، شاهد ارتقاء جوانان قشم و ایجاد شرایط مناسب تر برای تیم های فوتبال کشور باشیم.

** مناطق آزاد، پیشرو و پیش قدم در زمینه احداث کمپ حرفه ای فوتبال در کشور

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز گفت: کمپ حرفه ای فوتبال باشگاه استقلال در جزیره قشم برای اولین بار در کشور ایجاد می شود.
افشار فتح الهی با بیان اینکه مناطق آزاد می توانند پیشرو و پیش قدم در زمینه احداث کمپ های حرفه ای فوتبال در کشور باشند، افزود: توسعه سرانه ورزشی در مناطق و ارتقاء ساختار وزرشی کشور از اولویت های دکتر محمد از ابتدای حضورشان در دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور است تا بتوانیم با کمک ظرفیت هایی که در مناطق آزاد کشور داریم خلاء ها و نواقصی که در عرصه وزرشی کشور وجود دارد جبران کنیم.
فتح الهی ادامه داد: این کمپ حرفه ای برای استفاده ورزشکاران ساکنان مناطق آزاد و ساکنانی که در محدوده مناطق آزاد هستند ایجاد می شود.
وی گفت: با توجه به اینکه منطقه آزاد قشم از ظرفیت وزرشی مناسبی برای حضور تیم های وزرشی برخوردار است و در آستانه پیشرفت و توسعه جدی قرار گرفته است، این تفاهم نامه می تواند زمینه را برای دستیابی به اهداف منطقه فراهم کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در این تفاهم نامه مقرر است زمین و امکانات اولیه توسط منطقه آزاد قشم تامین شود و باشگاه وزرشی استقلال هم سرمایه گذاری برای ساخت کمپ استاندارد برای خود باشگاه و هم استفاده ورزشی کشور فراهم نماید.

** وظیفه ماست که در حوزه وزرش، روحیه انقلابی و جهادی خودمان را به نمایش بگذاریم

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال نیز در این مراسم گفت: وظیفه ماست که در حوزه وزرش روحیه انقلابی و جهادی خودمان را به نمایش بگذاریم.
مصطفی آجورلو افزود: سازمان منطقه آزاد قشم اتفاق بزرگی را برای جوانان قشم، کیش و هرمزگانی رقم زده است. این کمپ فوتبال می تواند پایگاهی برای پرورش فوتبالیست های تازه نفس در منطقه باشد.
آجورلو از صدور مجوز مدرسه فوتبال در جزیره قشم خبر داد و گفت: با بازگشایی مدرسه فوتبال این امکان برای علاقمندان به این ورزش گروهی فراهم می شود.
وی در پایان از محمد به عنوان مدیر جهادی نام برد و از همکاری او در زمینه احداث کمپ حرفه ای فوتبال در جزیره قشم تشکر کرد.
گفتنی است؛ این تفاهم نامه همکاری امروز (شنبه 8 مردادماه)، در 16 ماده به امضای طرفها رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کمپ حرفه ای فوتبال باشگاه استقلال در جزیره قشم برای اولین بار در کشور
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)