• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

توقف و بازگشایی چند نماد بورسی در معاملات امروز

مدیریت عملیات بازار بورس ایران در اطلاعیه‌های مختلف از توقف معاملات ۳ نماد و بازگشایی ۱۰ نماد دیگر در معاملات امروز خبر داد.

به گزارش خبرگزارس صدا و سيما؛ بر اساس اطلاعيه مديريت عمليات بازار بورس ايران ؛ نماد معاملاتی (خصدرا۱) به علت افشای توقف و بازگشایی چند نماد بورسی در معاملات یکشنبه 9 مرداد 1400اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت صنعتی‌ دریایی‌ ایران‌ متوقف شد. بر اين اساس نماد مذکور حداکثر دو روز کاری پس از توقف و با اعلام این مدیریت، از طریق حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.


مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران در اطلاعیه دیگری اعلام کرد:نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت۱) با توجه به کاهش بیش از ۳۰ درصدی قیمت سهام، به منظور برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی توسط ناشر متوقف شد.
در این اطلاعیه از فعالان دارای دسترسی به سامانه تدان خواسته شده است در صورت وجود هر گونه ابهام و یا سوال، نفطه نظرات خود را حداکثر تا پایان امروز در تارنمای با نشانی tedan.ir ثبت کنندتا ناشر آن را بررسی کند و پاسخ دهد.
همچنین نماد معاملاتی شرکت تامین سرمایه امین (امین۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، در ساعت ۹:۵۸ متوقف شد. این نماد ۶۰ دقیقه دیگر با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی می‌شود.
نماد معاملاتی (فافزا۱) نیز به علت افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (ب) برای شرکت فولاد افزا سپاهان متوقف شد.
این نماد حداکثر دو روز کاری پس از توقف و با اعلام این مدیریت، از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.

مدیریت عملیات بازار بورس ایران همچنین در اطلاعیه‌های دیگری از بازگشایی چند نماد معاملاتی خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه‌ها؛ نماد معاملاتی شرکت داروسازی تولید دارو (دتولید۱) پس از افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (ب)، وفق ترتیبات مندرج در دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، با محدودیت دامنه نوسان قیمت امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹، آماده انجام معامله است.
همچین؛ شرکت ورزیران (کورز۱) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و تقسیم سود نقدی هر سهم، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ آماده انجام معامله است.
مدیریت عملیات بازار بورس ایران تاکید کرد: معاملات این نماد پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی‌امکان‌پذیر است.
همچنین نماد معاملاتی شرکت لیزینگ رازی (ولراز۱) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش‌گشایش، امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ آماده انجام معامله است.
معاملات این نماد، پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، به‌صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان‌پذیر است.
نماد معاملاتی شرکت تابان نیرو سپاهان (تابا۱) نیز، پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام نوبت دوم و تقسیم سود نقدی هر سهم، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ آماده انجام معامله است.
انجام معاملات این نماد پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی‌امکان‌پذیر است.
بر اساس اطلاعیه مدیریت عملیات بازار بورس ایران، نماد معاملاتی شرکت‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی)، باما (کاما)، تامین سرمایه امین (امین)، سیمان‌خاش (سخاش) باتوجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله است.

همچنین نماد معاملاتی شرکت‌های شیشه همدان (کهمدا)، پارس خزر (لخزر) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از روش حراج آماده انجام معامله هستند.
بر این اساس لازم است، سرمایه گذاران علاوه بر توجه به این موضوع، اطلاعات منتشر شده بر روی تارنمای کدال (codal.ir) و سایر عوامل موثر بر قیمت سهام را در تصمیم گیری‌های خود لحاظ نمایند.

براساس اطلاعیه مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران؛ نماد معاملاتی شرکت سرمایه‌گذاری‌نیرو (ونیرو) باتوجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله است.
در این اطلاعیه تاکید شده است سرمایه‌گذاران علاوه‌بر توجه به این موضوع، اطلاعات منتشر شده بر روی تارنمای کدال (codal.ir) و سایر عوامل موثر بر قیمت سهام را در تصمیم‌گیری‌های خود لحاظ کنند.

مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران در اطلاعیه دیگری از بازگشایی نماد معاملاتی شرکت کف (شکف۱)، پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و عدم اظهارنظر حسابرس درباره صورت‌های مالی سالانه منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹، خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه، معاملات این نماد از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، انجام می‌شود.
معاملات پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان‌پذیر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)