• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۹۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
بوشهر » اجتماعی
در دانشگاه خلیج فارس بوشهر:

برگزاری رویداد کارآفرینی ایده‌های های نوآورانه سازگار روستا‌ها با کم آبی

سرپرست دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: ایجاد پژوهشکده آب، استقرار اولین گلخانه ساحلی در پردیس فناوری با روش شیرین سازی آب دریا و نشست با سازمان‌های مختلف برای دستیابی به الگوی کشت از فعالیت‌های انجام شده برای مقابله با کم آبی است.

برگزاری رویداد کارآفرینی ایده‌های های نوآورانه سازگار روستا‌ها با کم آبیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، محمد مدرسی در رویداد کارآفرینی ایده های های نوآورانه سازگار روستاها با کم آبی در دانشگاه خلیج فارس افزود: راه مقابله با کم آبی استفاده از علم است و علم می‌تواند مشکلات فرا روی ما در مسئله کم آبی را برطرف کند. ما به دنبال بسته‌های سیاستی در حوزه کم آبی هستیم و امیدواریم که خروجی این رویداد‌ها حل بخشی از مدیریت منابع آبی باشد.

وی گفت: ما در کنار بزرگ‌ترین منبع آبی جهان قرار داریم، ولی با این حال نتوانسته ایم به شکل قابل قبول و شایسته‌ای مسئله کم آبی را حل کنیم.

مدرسی کشت گیاهان مقاوم با کم آبی را یکی دیگراز راهکار‌های مقابله با پدیده خشکسالی و کم آبی دانست و ادامه داد: ما باید نقشه راه و سیاستگذاری‌های دقیقی برای این موضوع داشته باشیم.

عضو کارگروه آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در ارتباط زنده تصویری با این مراسم کم آبی را مشکل جدی کشور دانست و گفت: جهت بخشی در صنعت، کشاورزی و خدمات برای استفاده از منابع آبی مسئله اصلی کشور است و در شرایطی که کشور با شرایط خشکسالی متعدد همراه است، ما نیز باید منابع آب مورد نیاز کشاورزی را تامین کنیم.


آقای پورهمت افزود: امنیت سیاسی کشور به امنیت غذایی وابسته است، و اگر تا امروز توانسته‌ایم در مقابل تحریم‌ها مقاومت و امنیت سیاسی خود را حفظ کنیم به این خاطر است که توانسته ایم امنیت غذایی را ایجاد کند امنیت غذایی نیز در گرو تامین پایدار منابع آب است.

وی گفت: ما درتابستان نیز نیاز آبی داریم، که از طریق بارش باران اتفاق نمی‌افتد ما کشور خشک و نیمه خشک هستیم، لذا سازگاری با کم آبی به عنوان یک استراتژی باید برای همه دارای اولویت و ارزش باشد. ما برای توسعه کشور باید خط مشی دراز مدت برای مقابله با خشکی و کم آبی داشته باشیم.

پورهمت با انتقاد از استقرار صنایع آب بر در مناطق مرکزی ایران افزود: ما صنایع آب بر را در مناطق خشک و نیمه خشک متمرکز کرده ایم واین صنایع سالانه به منابع آبی بسیارزیادی نیاز دارند، بنابراین برای استقرار صنایع در کشور نیاز اساسی به آمایش سرزمین احساس می‌شود چرا که اینک کشور در تلاش برای انتقال آب مورد نیاز صنایع است.

رئیس اتحادیه انجمن‌های گیاهان دارویی ایران و استاد موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور نیز بر اهمیت آب و صرفه جویی ومصرف بهینه و آموزش آن از دوران ابتدایی تاکید کرد.

دکتر رضایی برگزاری رویداد‌های در حوزه آب، ایده پردازی و برگزاری کارگاه‌ها تخصصی و رویداد‌های مرتبط با کم آبی را جدی دانست و گفت: کم آبی باید به گفتمان ملی و غالب کشور تبدیل شود.

وی لزوم توجه به تغییر الگوی کشت را یکی از راهکار‌های مقابله با کم و کشت گیاهان سازگار با شرایط خشک و نیمه خشک را برای کشور ضروری عنوان کرد.

دبیر اجرایی این رویداد هم گفت: این رویداد دارای ۵ محور بود، که تمامی محور‌ها رویکرد اجتماعی داشتند.

مهتا بذر افکن افزود: از میان ۴۰ ایده که از سراسر کشور دریافت شد تنها ۸ ایده در مرحله داوری پذیرفته شد و سه تیم برتر از این میان انتخاب شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر پدر شهیدان «سعیدی نجات» در مشهد
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س)
گرامیداشت روز پرستار در کهگیلویه و بویراحمد
پیروزی نفت و گاز زاگرس جنوبی فارس مقابل پاس کردستان
توانمندسازی ۳۰۰ هزار معلم مسلط به حفظ قرآن در برنامه هفتم توسعه
همایش ظرفیت ها ،چالشها و راهکارهای حفاظت از منابع آب
مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان برکنار شد
نشست خبری سفیر چین
عقب‌نشینی وزارت راه و شهرسازی از تعهدات مسکن در برنامه هفتم
مسمومیت دارویی، شایع‌ترین مسمومیت در دنیا
بازگشایی سامانه فروش آرد کارخانجات گلستان برای فروش آرد به نانوا های استان تهران
معرفی برترین‌های مسابقات قرآنی جامعه کار و کارگری استان قم
اختتامیه مسابقات ملی قرآن کریم
فعالیت بیش از ۹ هزار پرستار در بیمارستان‌های فارس
ایگور تودور از یوونتوس اخراج شد
برگزاری کارگاه آموزشی صلح آبی در مرودشت
تجلیل از پرستاران هرمزگان
معامله ۶۴۱ تن زعفران در بازار گواهی سپرده بورس کالا
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
روزی به نام فرشته‌های سفیدپوش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
نمایشگاه گل های داوودی در باغ گیاه شناسی ملی ایران
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)