پخش زنده
امروز: -
کیفرخواست اعضای باند موریانه جنگلهای هیرکانی در دادسرای کردکوی استان گلستان صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان، رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: کیفرخواست ۲۱ عضو این باند شامل تعدادی از افراد محلی، کارکنان منابع طبیعی و کسانی که چوبهای قطع شده را در خارج از استان میخریدند به اتهام مشارکت در قاچاق سازمان یافته چوبهای جنگلی صادر شده است.
حیدر آسیابی افزود: دادستان کردکوی در کیفرخواست خود علاوه بر اعمال اشد مجازات برای حبس و جزای نقدی، تقاضای مجازت تکمیلی هم کرده است.
وی گفت: در خصوص چند نفر دیگر از اعضای این باند هم تحقیقات در مراحل نهایی است و به زودی تصمیم گرفته خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان گلستان افزود: اعضای این باند به مدت بیش از یکسال با همکاری تعدادی از کارکنان منابع طبیعی، درختان جنگلی را قطع و پس از دپو در یک محل، با کامیون از استان خارج میکردند.
اینها رو باید بگیرن همشونو اعدام کنن نه اینکه امروز بگیرن فردا آزادشون کنن. مخصوصا اون افراد فاسدی که جزو کارکنان منابع طبیعی بودن و این خیانتها رو به این جنگلهای باارزش هیرکانی و این درختای بی زبون کردن