پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی خفر گفت: در بازرسی از یک دستگاه کامیون ۷۰ راس گوسفند قاچاق کشف و راننده تحویل مراجع قضایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سرهنگ حجت الله احمدیان افزود: ماموران پلیس آگاهی خفر هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون حامل احشام مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر توقیف کردند.
او ادامه داد: ماموران انتظامی در بازرسی از این خودرو موفق شدند ۷۰ راس گوسفند قاچاق و بدون مجوز حمل که راننده قصد انتقال آنها را به استانهای مرزی و خروج از کشور داشت کشف کنند.
فرمانده انتظامی خفر با بیان این که راننده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد، تاکید کرد: پلیس با هرگونه حمل و جابجایی و یا توزیع احشام قاچاق طبق قانون برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده این گونه موارد، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.