• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۳۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
گیلان » سیاسی
نماز جمعه رشت

انتظار ملت، در دور جدید مذاکرات عملی شدن مُر رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب

نماینده ی، ولی فقیه در گیلان:انتظار ملت از مذاکره کنندگان ایرانی در وین، عمل به مُر رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

انتظار ملت، در دور جدید مذاکرات عملی شدن مُر رهنمود‌های رهبری معظم انقلاببه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ، نماینده ی ولی فقیه در گیلان امروز در خطبه‌های نماز جمعه‌ی رشت در مصلای بزرگ این شهر با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات هسته ایی ۱+۴ در وین به استثناء آمریکا تاکید کرد: ملت بزرگ و انقلابی ایران انتظار دارند که مر رهنمود‌های رهبر فرزانه‌ی انقلاب از سوی مذاکره کنندگان ایرانی در وین عملی شود، چراکه در گذشته این مهم چندان عملی نشد و فشار‌های ناشی از اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه این ملت همچنان تداوم یافت.
آیت الله رسول فلاحتی معیار‌های عملیاتی شدن خواست ملت و انتظارات رهبری را برداشتن یکباره‌ی تمامی تحریم‌های ناجوانمردانه‌ی اقتصادی غرب علیه ایران عنوان کرد و افزود: علاوه بر این باید دارایی‌های بلوکه شده ایران در خارج که از زمان طاغوت تاکنون ادامه داشته، آزاد شود و آمریکا نیز سایه‌ی شوم خود را از منطقه بردارد.
امام جمعه‌ی رشت در بخش دیگری از سخنان خویش با تقبیح موضع گیری‌های اخیر جوزف پورل، رییس سیاست خارجی اتحادیه‌ی اروپا مبنی بر کافی بودن موارد مطروحه‌ی پیشین در نشست ۴+۱ برای نیل به یک توافق رسمی، اضافه کرد: رافائل گروسی مدیرکل اژانس بین المللی انرژی اتمی نیز از خاموش بودن برخی دوربین‌های اژانس در مراکز هسته ایی ایران گلایه کرده که این دو موضع گیری، زمینه ساز یک نوع زیاده خواهی در عرصه‌ی مذاکرات هسته ایی با ایران است.
وی افزود: طرف‌های غربی می‌خواهند با اینگونه بهانه جویی ها، افکار عمومی را تحت تاثیر فضاسازی رسانه ایی قرار داده و چنان وانمود کنند که ایران به قوانین بین المللی تمکین نمی‌کند، در حالیکه این خود طرف‌های غربی هستند که در بستر زیاده خواهی و افتراق در صددند بر ملت بزرگ ایران فشار وارد کنند و ایران اسلامی را از رسیدن به قله‌های پیشرفت و تعالی بازدارند.
نماینده ی، ولی فقیه در گیلان همچنین با اشاره به درپیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی، شور و ارادت آحاد مردم ولایتمدار گیلان برای بهره گیری از فیوضات معنوی دهه‌ی محرم را ستود و تقارن ۱۷ مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار با ایام عاشورای حسینی را به فال نیک گرفت.
آیت الله فلاحتی در ادامه با اشاره به تخصیص اعتبارات ویژه دولت به دستگاه‌های اجرایی و دولتی گیلان بر ضرورت اولویت بندی و برنامه ریزی هدفمند برای بهره گیری مطلوب از این اعتبارات برای اشتغالزایی و رونق تولید تاکید کرد و افزود: علاوه بر این معضل پسماند و تهدیدات محیط زیستی نیز از جمله مواردی ست که باید در بستر تعامل و همراهی مجموعه‌ی دست اندرکاران به نتایج مطلوب منتهی شود.
خطیب جمعه‌ی رشت در پایان با گرامیداشت ۱۸ مرداد، روز تجلیل از اسراء، مفقودان و بزرگداشت شهدای مدافع حرم، بر ضرورت پاسداشت آرمان‌های پاک شهدای این سرزمین تاکید و اضافه کرد: عزت و اقتدار ایران اسلامی مرهون رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران این سرزمین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)