• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
آذربایجان غربی » اقتصادی
لازمه توسعه بخش کشاورزی؛ انتقال دانش به مزارع

۲۸۰ هزار هکتاراز اراضی آذربایجان غربی زیرپوشش جهش تولید دیمزار‌ها

طرح جهش تولید در دیمزار‌ها در ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اجرا می‌شود

۲۸۰ هزار هکتاراز اراضی آذربایجان غربی زیرپوشش جهش تولید دیمزار‌هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی درجلسه ستاد کشت پاییزه برای سال زراعی 1402-1401 با محوریت اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها وفرایند انتخاب تولیدکنندگان برتر در سال 1400بخش کشاورزی استان با بیان اینکه  تقویت و انتقال دانش به مزارع در سال زراعی جدید ، ضرورت توسعه بخش کشاورزی است، گفت : طرح جهش تولید در گندم زارها در سطح 280 هزار هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اجرا می شود.

اکبر کرامتی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در این جلسه اظهارکرد: بیش از 225 هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان وجود دارد که در مجموع بیش از 80 هزار بهره بردار در حوزه تولید گندم در استان آذربایجان غربی فعالیت می کنند.

کرامتی با تاکید بر اهمیت اجرای طرح جهش تولید دیمزارها و افزایش تولید گندم در راستای تداوم خودکفایی در کشور، افزود: اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها از راهکارهای مهم برای تأمین امنیت غذایی در کشور است که مورد تاکید رهبر انقلاب بوده و به شدت پیگیری می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: افزایش تولید در واحد سطح، افزایش بهره وری در تولید محصولات دیم و توسعه کشت گیاهان جایگزین به ویژه نباتات علوفه‌ای، دانه‌های روغنی و گیاهان دارویی از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها است.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت : 695 هزار و 4 20 هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی در استان است که بالای 395 هزار هکتار دیم و مابقی آبی است که تنوع کشت 30 نوع محصول زراعی در استان داریم و در محصولاتی مانند چغندرقند و افتابگردان و کدو آجیلی رتبه اول کشوری و در سایر محصولات زراعی نیز دارای رتبه های برتر در سطح کشور هستیم .

جعفر وحدت افزود: در سال گذشته طرح جهش تولید در گندم زارهای استان در سطح 235 هزار و 800 هکتار ازاراضی کشاورزی و زراعی استان اجرا شد و شاهد اثرات مثبت طرح و استقبال از آن بودیم که این طرح در بین زارعان نیز جایگاه مطلوبی برای اجرا پیدا کرده است‌.

وحدت اظهار کرد: از مجموع 4 میلیون و 200 هزار هکتار از برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای طرح جهش تولید در دیم زارها در سال زراعی جدید ، سهم استان آذربایجان غربی در سطح 280 هزار هکتار در نظر گرفته شده است که باید از هم اکنون برنامه ریزی عملیاتی جهت تحقق این مهم انجام شود.

وی استفاده حداکثری از آب باران برای تولید محصولات کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: افزایش تولید محصولات زراعی و افزایش درآمد کشاورزان از اهداف مهم اجرای این طرح است.

در ادامه این جلسه گزارش فرایند انتخاب تولید کنندگان برتر سال 1400، توسط مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی و مدیران  جهاد کشاورزی شهرستانها ارائه شد .

تقدیر از تلاشگران نمونه استان در تحقق اجرای طرح جهش تولید از دیگر برنامه های این جلسه بود که مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های بوکان، تکاب و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در شهرستان بوکان از طرف رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تجلیل شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)