• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۴۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
اردبیل » اجتماعی
جهاد دانشگاهی استان اردبیل

درمان ۲ هزار و ۷۰۰ زوج نابارور، در مرکز درمان ناباروری قفقاز

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل: طی ۱۰ سال گذشته ۲ هزار و ۷۰۰ زوج دارای مشکلات باروری در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل مداوا و صاحب فرزند شده‌اند.

درمان ۲ هزار و ۷۰۰ زوج نابارور، در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ مهران اوچی اردبیلی؛  رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل خدمات این مرکز در حوزه درمان ناباروری را چشمگیر خواند و گفت: فعالیت علمی و خدمات مرکز ناباروری این نهاد انقلابی در استان با استفاده از روش‌های نوین علمی و پزشکی همچنان ادامه دارد و با فعالیت این مرکز، امید به زندگی به اغلب خانواده‌های دارای مشکلات ناباوری بازگشته است.

وی با اشاره به توسعه خدمات و گسترده‌ تر شدن فعالیت علمی و درمانی مرکز ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل به خصوص در ۶ سال گذشته افزود: هم‌اکنون نوبت بعد از ظهر این مرکز نیز با به کارگیری نیروهای متخصص راه‌اندازی شده است.

اوچی از افزوده شدن ۶ خدمت پزشکی جدید به مجموعه خدمات مرکز درمان ناباروری قفقاز اردبیل خبر داد و بیان کرد: در راستای ارتقای خدمات پزشکی این مرکز، خدمات درمانی انواع پی.آر.پی تخمدان و رحم، لنفوسیت درمان و اف.دی.آی به لیست خدمات دانش بنیان در حوزه پزشکی افزوده شده و کلینیک‌های تخصصی آندومتریوز مرکز نیز راه‌اندازی شده است.

وی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل را جزو یکی از ۱۰ مرکز برتر کشوری در این حوزه برشمرد و گفت: برخی از اتباع کشورهای همجوار نیز در این مرکز خدمات درمانی دریافت کرده و صاحب فرزند شده‌اند.

اوچی اردبیلی در ادامه از راه‌اندازی مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان در استان اردبیل توسط جهاد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: اعتبارات مناسبی برای راه‌اندازی این مرکز اختصاص یافته و تا زمان احداث ساختمان اصلی، فعالیت غربالگری این مرکز در شهریور ماه آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به آغاز تلاش جهاد دانشگاهی استان اردبیل برای ساماندهی گردشگری سلامت در استان با همکاری سایر نهادهای مرتبط اضافه کرد: استان اردبیل می‌تواند ۲۴۰ هزار نفر از گردشگران خارجی را با هدف درمان در استان جذب کند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل در ادامه ایجاد واحد فرآوری نشاسته پلیمری در اردبیل توسط جهاد دانشگاهی استان را گامی در راستای استفاده از ظرفیت بومی برای تامین نیاز اساسی کشور عنوان کرد و گفت: استان اردبیل با تولید سالانه ۷۵۰ هزار تن سیب‌زمینی که ۲۵۰ هزار تن آن محصول درجه دو و درجه سه محسوب می‌شود، می‌تواند از این میزان محصول که قابلیت فسادپذیری و دورریز زیادی را دارد، محصول فناورانه و نشاسته صنعتی را تولید و روانه بازار داخلی و خارجی کند.

وی نیاز سالانه نشاسته صنعتی ایران را چهار هزار تن اعلام کرد و با اشاره به واردات این میزان نشاسته از خارج بیان کرد: با تولید این محصول مهم در استان اردبیل که در صنعت نفت کاربرد دارد و سردکننده مته‌های حفاری محسوب می‌شود، ایران از واردات به خارج بی نیاز می‌شود.

اوچی اردبیلی افزود: در بهمن ماه سال گذشته فاز اول کارخانه تولید نشاسته صنعتی در اردبیل با ظرفیت ۵۰۰ تن تولید با تلاش جهاد دانشگاهی اردبیل و پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی بهره‌برداری شد و با تکمیل این واحد، ظرفیت تولیدی ان به ۲ هزار تن خواهد رسید.

وی با بیان این که محققان جهاد دانشگاهی اردبیل با دستیابی فناوری تولید نشاسته صنعتی، علاوه بر خودکفایی کشور می‌توانند زمینه صادرات این محصول را نیز فراهم کنند، اظهار کرد: این کار یک اقدام بزرگ دانش بنیان بر پایه فناوری روز دنیاست که امیدواریم با جذب اعتبارات ملی و استانی، نیاز کشور را در این استان تامین کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل همچنین در ادامه اجرای طرح "سرباز ماهر" توسط جهاد دانشگاهی در استان را موفقیت آمیز خواند و گفت: در این زمینه طی سه سال اخیر، هفت هزار سرباز، آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند و به علت موفقیت استان اردبیل در اجرای این طرح، سهمیه جهاد دانشگاهی اردبیل برای اجرای این طرح در سال جاری، به ۱۶ هزار نفر افزایش یافت.

وی استان اردبیل را دارای ظرفیت ویژه در حوزه گیاهان دارویی عنوان کرد و افزود: هم اکنون ۲ شرکت دانش‌بنیان در استان اردبیل در حوزه گیاهان دارویی فعال است که با ۲۶ محصول فناورانه در حال تجاری سازی محصولات خود هستند.

اوچی اردبیلی ارزش افزوده گیاهان بومی انحصاری استان اردبیل را بسیار بالا ارزیابی کرد و با اشاره به تخصص خود در این زمینه گفت: ایجاد واحدهای کشت گیاه دارویی و تولید داروهای گیاهی می‌تواند رونق بخش اشتغال و اقتصاد استان باشد.

وی با اشاره به فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: فعالیت جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزش‌های مهارتی و علمی و پزشکی در طرح استان اردبیل چشمگیر بوده و این نهاد با سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس و مرکز افکار سنجی ایسپا و سازمان دانشجویان ایران در خدمت توسعه همه جانبه استان است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)