• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۴۵۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۵
سیاسی » عمومی

ضعف رژیم صهیونیستی در آستانه انتخابات

ماجراجویی‌هاي اسرائيل نشانگر بحران سیاسی و امنیتی در داخل رژیم صهیونیستی و تضعیف امنیت در حوزه اين رژیم جعلي است.

ضعف رژیم صهیونیستی در آستانه انتخاباتبه گزارش­ خبرگزاری صداوسیما، خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران با حضور در برنامه گفتگوي ويژه خبري گفت: نبرد سیف القدس معادله جدیدی را در تاریخ درگیری با رژیم صهیونیستی رقم زد و معادله هماهنگی و اتحاد بین مقاومت و ملت فلسطینی را پديد آورد و امروز در چند ساعت گذشته دیدیم که چگونه همه جغرافیای میهن در سرزمین‌های ۴۸، در قدس و در کرانه باختری و مقاومت، همه متحدند، مقاومند و انتقام خون شهدا را می‌گیرند. وي افزود:​ کاری که مقاومت در کرانه باختری انجام می‌دهد، در جنین می‌بینیم که برادران ما در گردان‌های قدس متحدند و در آنجا عزالدین قسام نیز با اینها اتحاد دارد برای این که ضد شهرک نشین‌ها و حملات آنها اقدام کنند. ضعف رژیم صهیونیستی به پیروزی ملت فلسطین منجر خواهد شد، رژیم صهیونیستی الآن در آستانه انتخابات است و همه این‌ها نشان دهنده شکست سفر بایدن به منطقه است و موفقیت نشست سران در تهران را نشان می‌دهد و در جنوب لبنان نیز ما می‌بینیم حزب الله درباره چاه گازی و میدان نفتی کاریش پیروز شده است. همه اینها رژیم صهیونیستی را وادار کرده است که پیروزی موهوم و ادعایی کسب کند، مقاومت متحد است، در میدان حضور دارد، تصمیم ما از روز اول این بود که انتقام بگیریم به اسم مقاومت و به اسم اتاق عملیات مشترک و این‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند که چگونه این مقاومت و این مقابله شکل خواهد گرفت با گروه‌هایی که متحدند و یک گروه یا دو گروه نیستند، ما ملت واحد هستیم، طرح ما طرح یکسانی است و همه امروز در میدان مقابله با دشمن صهیونیستی و نابودی این رژیم غاصب حضور دارند.

وي در خصوص ضعف رژیم صهیونیستی و قوت محور مقاومت گفت: ما امروز به عنوان ملت فلسطین پیروز شدیم؛ به عنوان مقاومت متحدانه گردان‌های قدس، شهدای عزالدین قسام، جهاد اسلامی، شهدای حماس همه این‌ها یکی هستند، تصمیم ما و مقاومت ما مشترک است، خون ما واحد است و از زمانی که این ساز و کار و اتاق عملیات مشترک شکل گرفت توانستیم ناتوانی و عجز رژیم صهیونیستی را ثابت کنیم و پیروز می‌شویم و این پیروزی‌ها برای تشکیل ارتش آزادیبخش و مبارزه با رژیم صهیونیستی و آزادی کامل سرزمین فلسطین از بحر تا نهر ادامه خواهد داشت.

وي در خصوص سکوت مجامع بین المللی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کشته شدن زنان و کودکان بی گناه گفت:​ در حقیقت این بازی مؤسسه‌های بین المللی از زمان اشغالگری انگلیس و همچنین تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی است در سرزمین ما در فلسطین، با تأسف شدید آن‌ها جنایت‌های اشغالگران را می‌دانند و می‌دانند چه کار‌هایی انجام می‌دهند، این جنایت‌ها ضد کودکان و ضد حقوق بشریت است، ضد حقوق بین الملل است و متأسفانه اقدامی انجام نمی‌دهند، حتی سازمان ملل قطعنامه‌هایی علیه رژیم صهیونیستی تصویب کرده است، اما اجرا نشده است؛ بنابراین نیرو‌های جریان استکبار و در رأس آن آمریکا؛ بدون چراغ سبز اینها، این جنایت‌ها اتفاق نمی‌افتد و رژیم صهیونیستی این کار‌ها را انجام نمی‌دهد. بله آن‌ها ادعا می‌کنند که دموکراسی دارند با رهبری بایدن و همین‌ها هستند که چراغ سبز می‌دهند به رژیم صهیونیستی که این جنایت‌ها را انجام دهد و ملت ما را بکشد.

دکتر فردوسی پور کارشناس مسائل غرب آسیا نيز گفت: یائیل لاپید نخست وزیر فعلی رژیم اشغالگر قدس یک ژورنالیست یا روزنامه نگار است اصلاً شخصیت سیاسی و نظامی نیست، او به دنبال این است که برای آینده سیاسی رژیم اشغالگر قدس مخصوصاً ورود این رژیم با توجه به بحران سیاسی به انتخابات پنجم، زمینه را برای این که کسب امتیاز سیاسی در صحنه رقابت بتواند بدست بیاورد و در کارنامه خود یک اقدام نظامی را هم ثبت کند. نکته دوم این است که رژیم صهیونیستی دنبال ایجاد تفرقه و نفاق افکنی در بین مقاومت است برای این که دیروز اقدامی که کرد با شلیک موشک از طریق پهپاد به منزل فرمانده ارشد جهاد اسلامی آقای تیسیر جعبری و شهادت ایشان و صدمه زدن به اهالی که در آن ساختمان بودند به دنبال این بود که بین جهاد اسلامی و جنبش حماس نفاق افکنی کند، ولی چیزی که حائز اهمیت است این است که ما یک دستاورد بزرگ در وحدت رویه موفق مقاومت اسلامی در صحنه فلسطینی داریم، بلافاصله اعلام وحدت کردند، تقسیم کار شد و اتاق عملیات مشترک تشکیل شد با توجه به این که سال ۲۰۱۴ این اتاق تشکیل شده بود برای مدیریت و کنترل صحنه عملیاتی دوباره بازیافت شد. وي افزود: بعد از نبرد سیف القدس در رمضان گذشته، مسأله جدیدی که وجود دارد این است که روایت صهیونیست‌ها یک بار اخلاقی بر دوش غربی‌ها گذاشته و روایت ملت ما و فلسطین؛ حکیمانه است و جامعه بین المللی آن را قبول کرده است و روایت صهیونیست‌ها باعث انزواي آنها شده و کسی آن را نمی‌پذیرد و بار سنگینی بر دوش غربی‌ها شده است، امروز حتی جوانان اروپایی، از دولت‌های خود سؤال می‌کنند که چرا شما با این رژیم غاصب که همه حقوق بشریت را زیر پا می‌گذارد، همکاری دارید.

وي افزود: گام نخست راهبرد استراتژیک مقاومت این است که مقاومت امروزه دیگر اکتفا به پرتاب موشک نمی‌کند یعنی ما اگر به جنگ‌های گذشته باریکه غزه برگردیم مقاومت اسلامی توان خود را در پرتاب به لحاظ تعداد به اثبات رساند که هر تعداد موشک را که بخواهد به هر نقطه‌ای از سرزمین‌های اشغالی پرتاب کند این توانمندی را دارد یعنی از برد کوتاه تا میان برد تا بلندبرد به آخرین نقاط از سرزمین‌های اشغالی مخصوصاً در دهلیز شمالی یعنی ما اگر اسرائیل را، وضعیت سرزمین اشغالی را به سه بخش دهلیز شمالی، میانی و جنوبی تقسیم کنیم، برد موشک‌های مقاومت از باریکه غزه به دهلیز جنوبی، به دهلیز شمالی هم می‌رسد لذا تمام مناطق رژیم صهیونیستی زیر پوشش برد موشکی مقاومت است.

او گفت: معتقدم هدف این ماجراجویی‌ها، دستاورد سیاسی است و این نشانگر بحران سیاسی و امنیتی در داخل رژیم صهیونیستی و تضعیف امنیت در حوزه رژیم صهیونیستی است که به این گونه از عملیات پناه می‌برد. نکته حائز اهمیت این است که این عملیات نه تنها روحیه مقاومت را تضعیف نمی‌کند بلکه ما شاهد وحدت و قوت مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی و بیانگر ضعف رژیم صهیونیستی است و من فکر می‌کنم با توجه به این که رژیم صهیونیستی برای وساطت دست به دامن مصری‌ها شده؛ خود این موضوع بیانگر ضعف رژیم صهیونیستی است و رژیم صهیونیستی باید از این به بعد دنبال فروکش کردن تنش باشد و این مقاومت است که تعیین زمان آتش بس را انجام خواهد داد. امروز مقاومت توانست با پهپاد به سرزمین‌های اشغالی نفوذ پیدا کند و از سیستم راداری رژیم صهیونیستی عبور کردند حتی جالب است رژیم صهیونیستی متوجه پهپاد‌های مقاومت نشد بنابراین در هوا و در فضا هم این توانمندی برای مقاومت به اثبات رسیده و می‌تواند تغییرات معادله را در حوزه عملیاتی تعیین کند. ما در عملیات گذشته شاهد حفر تونل بودیم یعنی مقاومت با حفر تونل در حوزه سرزمین‌های اشغالی، پشت نیروها، یگان‌ها و پادگان‌های رژیم صهیونیستی خروج پیدا می‌کند و از تونل‌ها بیرون می‌آید، عملیات می‌کند، اسیر می‌گیرد، از رژیم صهیونیستی تلفات می‌گیرد و بر می‌گردد و این بیانگر این است که راهبرد نظامی و عملیاتی حوزه مقاومت متعدد و متکثر شده و از همه مهمتر این است این‌ها به صورت همپوشانی بین نیرو‌ها چه سرائر القدس جهاد اسلامی چه کتائب القسام و چه نیرو‌های فرماندهی- عملیاتی همه این موارد به صورت اتاق مشترک مدیریت می‌شود، تعیین سلسله مراتب و تقسیم کار و انجام می‌شود. 

علی سلطانی فر کارشناس مسائل فلسطین نيز در اين برنامه گفت: رژیم صهیونیستی دچار یک بحران سیاسی است و واقعاً این بحران تاکنون سابقه نداشته است. در کنار بحران سیاسی، مسائل اختلافات اجتماعی هم هست و ما شاهدیم که گروه‌های مردمی درون سرزمین‌های اشغالی دارای اختلافات بسیاری شدند و گروه ها، قومیت‌های متفاوت با رویکرد‌های متفاوت در مقابل همدیگر قرار دارند و از نظر اجتماعی هم این رژیم دارای یک سری ضعف‌های بسیار قوی است. سفر بایدن هم که به منطقه انجام شده بود که بتواند یک مرهمی باشد بر این مشکلات و بحران‌های سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی شاهد هستیم که نتوانست آن اهدافی که از قبل مد نظر هم رژیم، هم آمریکا بود تأمین کند و تنها به یک سری قرارداد‌ها و پیمان‌هایی رسید و به طور خاص مثلاً با عربستان فقط توانستند یک فضای هوایی را باز کنند که بتوانند هواپیماهایشان از فضای عربستان هم استفاده کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
به نظرم در مواجهه با قضایای فلسطین و جبهه مقاومت آسیب شناسی درستی صورت نمی گیرد و بیشتر دنبال بولد کردن نقاط ضعف دشمن برای پوشاندن و نادیده انگاری خطاها و ناکامی های خط مقاومت در سالیان مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی هستیم !.
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)