• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۶۶۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس ستاد بحران ارتش:

حضوربیش از ۵۰۰ نیروی امدادی، آمادی و مهندسی ارتش در مناطق سیل زده

امیر سرتیپ محمودی گفت: در جریان سیل اخیر بیش از ۵۰۰ نیروی امدادی، مهندسی و پشتیبانی ارتش و همچنین تجهیزات مهندسی و سایر تجهیزات مورد نیاز توسط یکان‌های ارتش در این مناطق حاضر به کار شدند.

حضوربیش از ۵۰۰ نیروی امدادی، آمادی، مهندسی ارتش در مناطق سیل زدهبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، امیر سرتیپ محمد محمودی، معاون اجرایی و رئیس ستاد بحران ارتش گفت: در پی اجرای دستور فرمانده محترم کل ارتش مبنی بر امدادرسانی و کمک به مردم غیور و خونگرم میهن اسلامی در مناطق سیل زده با فرماندهی میدان توسط امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده محترم نیروی زمینی؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران به موازات اجرای ماموریت‌های محوله به ویژه تامین امنیت و حفظ صیانت از مرز‌های کشور، با تمام توان و با بکارگیری کلیه ظرفیت‌های خود و بهره گیری از نیرو‌های مومن و فداکار، به یاری مردم مناطق سیل زده شتافت و بار دیگر مفهوم واقعی «ارتش فدای ملت» را به منصه ظهور رساند.

وی افزود: ارتش بدون فوت وقت در کنار ستاد بحران کشور و نهاد‌های دولتی در استان‌های سیل زده حضور یافت و برابر درخواست ستاد بحران کشور با اتخاذ تدابیر لازم به منظور امدادرسانی هرچه بهتر اقدام کرد.

سرتیپ محمودی تصریح کرد: دراین راستا نیروی زمینی ارتش با هدف کاهش خسارات، با پیش بینی تمهیدات، اقدامات لازم را به عمل آورد و در لحظات اولیه یگان‌ها به حالت آماده باش کامل در آمدند و سپس با وارد عمل نمودن یکان‌های بلیات در استان‌های کرمان، یزد، فارس، چهار محال و بختیاری و تهران و در شهر‌های یزد، زرند، رفسنجان، شهداد، بوانات، طالقان، دارنگون، سروستان و ... با استفاده از امکانات و تجهیزات لازم در جهت مردم یاری و امدادرسانی هموطنان خدمات ارزنده‌ای را ارائه کرد.

وی تصریح کرد: حضور موثر ارشد نظامی‌ها و فرماندهان ارتش در استان‌های مناطق سیل زده و همجوار در ستاد بحران استان‌ها و بازدید نوبه‌ای آنان از مناطق آسیب دیده، احداث سیل بند، حفر کانال‌های پایه پل، تسطیح جاده‌های ارتباطی، جابجایی وسایل و احشام متعلق به مردم سیل زده، حمل و توزیع اقلام خوراکی، بهداشتی، ضدعفونی و پوشاک اهدایی ارتش و هلال احمر، آبرسانی به روستا‌های دوردست و محاصره شده در سیل و ده‌ها عملیات بالگردی، امدادی، آمادی و مهندسی دیگر توسط تنها عناصری از یکان‌های هوانیروز کرمان، گروه‌های مهندسی رزمی ۴۵۵ کرمان، ۴۱۱ بروجرد، ۴۳۳ مشهد، ۴۴۴ آذربایجان، مرکز آموزش ۰۷ کازرون، یکان‌های پشتیبانی منطقه دوم (شیراز)، منطقه سوم (تهران)، منطقه چهارم (مراغه) و منطقه ششم (دزفول)، تیپ ۲۵ تکاور نیرومخصوص و واکنش سریع تبریز، تیپ‌های ۳۷ زرهی و ۵۵ هوابرد شیراز و تیپ‌های ۱۲۳ و ۲۲۳ نیرو مخصوص و واکنش سریع پرندک تهران تحت هدایت و فرماندهی قرارگاه مرکزی تهران و قرارگاه‌های منطقه‌ای غرب، شمال غرب، شمال شرق و جنوب شرق نیروی زمینی ارتش، الحمدلله عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده را با موفقیت انجام دادند.

رئیس ستاد بحران ارتش ادامه داد: نیروی پدافند هوایی ارتش نیز با اعزام بیش از ۸۰ نیروی امدادی از منطقه پدافند هوایی مرکزی اصفهان به استان چهارمحال و بختیاری جهت امدادرسانی به مردم سیل زده این استان تحت فرماندهی ارشد نظامی ارتش در منطقه اصفهان عمکلرد خوبی داشت.

وی افزود: نیروی دریایی راهبردی ارتش نیز با اعزام تیم تخصصی و امدادی این نیرو به روستای زرین دشت شهرستان فیروزکوه استان مازندران به همراه تجهیزات آمادی و مهندسی مناسب، توزیع غذای گرم و انجام لایروبی و تخلیه آب معابر این روستا به مردم سیل زده این استان امدادرسانی کرد.

امیر سرتیپ محمودی در پایان تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیرو‌های مسلح همواره ضمن رصد تهدیدات، حراست از مرز‌ها و ارتقای توان رزمی و دفاعی خود در حوزه امدادرسانی و خدمت رسانی به مردم عزیز نیز همواره آماده و پیشگام هستند و به آن افتخار می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
درود بر دلاورمردان ارتشی که همیشه در یاری رساندن به مردم و در بحران ها و سخت ترین شرایط کشور پیشقدم بوده اند
نظر شما
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در شمال و شمال شرق کشور
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)