• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۷۶۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

فعالان اقتصادی مانع تراشی دستگاه‌ها را به بازرسی اعلام کنند

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور از حمایت سازمان بازرسی از سرمایه‌گذاری مشروع و سالم خبرداد و‌ گفت: این سازمان از مدیران قانونمند، خلاق، ریسک‌پذیر در حوزه تولید و اشتغال حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در سفر  به استان کردستان، با حضور در جمع فعالان اقتصادی این استان، از فعالان اقتصادی حاضر در جلسه خواست درخواست‌هایشان را برای پیگیری در اختیار بازرسی استان کردستان قرار دهند و تاکید کرد: سازمان بازرسی کل کشور دو وظیفه مهم اجرای صحیح قوانین و نظارت بر حسن جریان امور را برعهده دارد که این دو امر مورد نظر است و به جد دنبال می‌شود.

وی با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: امروز ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم که خوشبختانه دشمنان کشور، طی این سال‌ها با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ‌مردم شکست خورده‌اند.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور با تمام وجود از فعالان اقتصادی حمایت می‌کند، ادامه داد: اگر نیاز به وضع یا اصلاح قوانین باشد هشدارهای لازم به مراجع قانونگذاری داده خواهد شد و اگر بخشنامه یا دستورالعملی مانع تراشی می‌کند نیز پیگیری خواهد شد.

وی هم‌افزایی و ‌تعامل بیشتر دستگاه‌ها در دوران جنگ اقتصادی را خواستار شد و افزود: موضوعی که می‌تواند ما را در این جنگ پیروز کند توجه ویژه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر فعالیت جهادی در حوزه اقتصاد مقاومتی تصريح کرد: فرصت‌های زیادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد که متاسفانه از این فرصت‌ها استفاده نمی‌شود و تعداد قابل‌توجهی از جوانان ما بیکار هستند در صورتی‌که باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و‌ حمایت دستگاه‌ها از این شرکت‌ها را خواستار شد و گفت: باید موضوع رقابت‌پذیری را به عنوان یک ضرورت در دستور کار قرار داد.

رحمانیان اصلاح الگوی‌ مصرف را یکی دیگر از مولفه‌های اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: شفاف سازی و سالم‌سازی اقتصاد و تقویت فرهنگ جهادی از جمله موضوعات مهم مطرح شده در سند اقتصاد مقاومتی است.

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور ضرورت تدوین نقشه راه برای پیروزی در جنگ اقتصادی را از ضروریات تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: برخی اقدامات باید در استان‌ها انجام شود و موضوعات ملی هم توسط استان‌ها به مرکز اعلام تا پیگیری شود.

وی ترسیم نقشه راه توسعه اقتصادی استان کردستان را خواستار شد و‌ تصريح کرد: البته این راهکارها فقط بر روی کاغذ نماند و عملیاتی شود که در این راستا ضرورت دارد راهکارها اساسی و‌ کاربردی باشد.

رحمانیان حمایت از بخش خصوصی را خواستار  شد و‌ گفت: سازمان بازرسی کل کشور این موضوع را در دستور کار دارد و به جد پیگیر تحقق این امر است.

وی با اشاره به مانع‌تراشی برخی از دستگاه‌ها برای حمایت از فعالان اقتصادی به بهانه ترس از سازمان بازرسی تصريح کرد: سازمان بازرسی کل کشور از مدیران و ‌کارکنان جسور، قانونمند، خلاق، ریسک پذیر و از حمایت از تولید و ایجاد اشتغال، حمایت می‌کند.

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها جرات انجام کار را ندارند و ‌کم‌کاری خودشان را گردن سازمان بازرسی می‌اندازند، از فعالان اقتصادی استان کردستان خواست در صورت مشاهده هرگونه مانع تراشی و‌کم کاری موضوع را به سازمان بازرسی گزارش دهند.

وی یکی دیگر از مشکلات این استان را نبود صنایع تبدیلی عنوان کرد و از مسئولان استانی خواست اقداماتی را در جهت ایجاد صنایع تبدیلی در کردستان انجام دهند.

رحمانیان با انتقاد از واگذاری زمین به افرادی که اهلیت نداشته‌اند، تصريح کرد: متاسفانه زمین‌هایی در شهرک صنعتی به افرادی سپرده شده که اهلیت نداشته‌اند که در این راستا باید زمین از این افراد استرداد و در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد و به آمایش سرزمینی توجه ویژه شود.

وی  ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به موضوعات کشاورزی برای استفاده بهینه از آب را خواستار شد .

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برخی از مشکلات در پرداخت تسهیلات گفت: یکی از آفت‌های اصلی بانک‌های ما بنگاهداری است که سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده و به دنبال این است که بنگاهداری بانک‌ها را ریشه کن کند، البته از آن طرف فعالان اقتصادی نیز که تسهیلاتی را دریافت می‌کنند باید به تعهدات خود برای بازپرداخت عمل کند.

رحمانیان به بانک‌ها اولتیماتوم داد که از این بنگاهداری دست بردارند و در خدمت تولید باشند و تاکید کرد؛ متاسفانه برخی از بانک‌ها مانع تولید هستند و بعضا مشکلاتی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده‌اند.

وی با اشاره به بازگشت ارز حاصل از صادرات به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان اقتصادی،افزود: سازمان بازرسی این موضوع را از طریق بانک مرکزی دنبال خواهد کرد تا با حمایت از شرکت‌ها شرایطی فراهم شود که کشور ما نیز بتواند بازار کشورهای همسایه را در اختیار بگیرد البته در این راستا تصمیمات باید به روز و آنی باشد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور از بررسی موضوعات و‌ مشکلات فعالان اقتصادی در یک نشست تخصصی خبر داد و گفت: خروجی این کار که فقط مربوط به استان کردستان نیست و بیشتر استان‌های مرزی با آن درگیرند در قالب بازرسی موردی دنبال و به دولت اعلام می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت دفتر حمایت از تولید ملی و ‌سرمایه‌گذاری سازمان بازرسی گفت: این امر نشان‌دهنده عزم جزم سازمان برای حمایت از فعالان اقتصادی است.

بر اساس این گزارش فعالان اقتصادی استان کردستان مسائل و مشکلات خود از جمله زمین، پرداخت تسهیلات، مالیاتی و… را با قائم مقام سازمان بازرسی در میان گذاشتند.

رحمانیان با اشاره به پرداخت تسهیلات کلان به برخی از افراد و‌ هزینه کرد آن در حوزه‌های مختلفی از جمله طلا، بورس، افزود؛ در این میان عده‌ای هم وام گرفته و وارد حوزه تولید شده اما به هر دلیلی از جمله نوسانات بازار دچار مشکل شده‌اند و بانک‌ها با اقدامات خود باعث تعطیلی این واحدها گردیده‌اند در صورتی‌که باید از تولید حمایت کرد.

در اين سفر رحمانیان از پیگیری اجرای مصوبات مربوط به شرکت تعطیل شده بستنی عسل سنندج خبر داد و به بازرسی استان کردستان ماموریت داد گزارشی از وضعیت این واحد و اقدامات انجام شده و ‌مشکلات پیشرو تهیه و به سازمان بازرسی گزارش دهند.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور به بازرسی استان کردستان دستور داد طی نامه‌ای مشکلات و مسائل مربوطه به شرکت تعطیل شده بستنی عسل سنندج  را به سازمان بازرسی گزارش دهند

همچنین مقرر شد که با حضور مسئولان مرتبط و مدیران این واحد صنعتی جلسه‌ای در سازمان بازرسی برگزار و نسبت به تصمیم‌گیری برای حل وفصل مشکلات و بازگشت بستنی عسل سنندج به چرخه تولید، تدابیری اتخاذ شود.

کارخانه بستنی عسل یکی از واحدهای تولیدی بزرگ و در عین حال با اشتغالزایی بالا بوده که بخاطر عدم پرداخت چند میلیارد تومان سرمایه در گردش تعطیل شده و حدود ۱۵۰ خانوار به آمار بیکاران کردستان اضافه شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام سرمایه‌گذاری مشروع و سالم چیست ؟
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)