پخش زنده
امروز: -
بالگرد اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری برای نجات جان خانم ۶۱ ساله در روستای سرآقاسید به پرواز درآمد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس مرکز اورژانس استان گفت: برای خانم ۶۱ سالهای که در روستای سرآقاسید دچار سقوط و تروما شده بود درخواست خدمات اورژانسی شد.
آقای حیدری افزود: با توجه به صعبالعبور بودن منطقه، سریعا بالگرد اورژانس به پرواز در آمد وپس از انجام اقدامات درمانی مناسب بیماربه بیمارستان امام علی (ع) فرخشهر منتقل شد.
به گفته وی، این عملیات امدادرسانی با تلاش کارشناسان عملیاتی اورژانس هوایی استان با موفقیت انجام شد.
آقای حیدری افزود: این ماموریت نوزدهمین ماموریت امداد هوایی در سال ۱۴۰۱ بود.
سه سال پیش همراه خانواده به استان چهار محال بختیاری رفتیم، می خواستیم به روستای آقا سید برویم که بومی های آنجا می گفتند با ماشین سواری نمی شود رفت ، ما با ماشین خودمان رفتیم ولی به قدری جاده اش خراب بود که یک مسیر یک ساعته شاید 4 ساعت طول کشید و خیلی اذیت شدیم، از مسئولین استان می خواهیم حتما برای این روستا جاده ای مناسب درست کنند که تردد به این روستا آسان باشه ، واقعا حیفه این روستا به این زیبایی گردشگران به خاطر مسیر بدش نتوانند به آنجا بروند.