• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۰۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶
اقتصادی » اقتصاد کلان

ایجاد مشکل برای فعالان اقتصادی خط قرمز دولت است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم دولت برای کنترل متغیر‌هایی که ذهن فعالان اقتصادی را مشوش می‌کند، تصریح کرد: بنابر تأکید آقای رئیس جمهور، ایجاد مشکل برای فعالان اقتصادی خط قرمز دولت است.

ایجاد مشکل برای فعالان اقتصادی خط قرمز دولت استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست با مجمع نمایندگان و فعالان اقتصادی استان مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان، اظهار کرد: ما در مسیر توسعه منطقه‌ای باید بر مبنای نقشه راه حرکت کنیم.
وی با اشاره به برخورداری استان‌ها از مزیت‌ها و اولویت‌های خاص ادامه داد: ما در تنگنای اقتصادی باید اولویت‌های اصلی را مدنظر قرار دهیم، نبود نقشه راه در سطح ملی موجب شده که چهره اقتصادی استان‌ها با یک معماری پیشینی ترسیم نشود.
خاندوزی با ابرای تاسف از خلا ترسیم نقشه راه توسعه استان مازندران و وضعیت مشابه در بعضی از استان‌های دیگر، گفت: اگر نقشه راه ترسیم شود کار‌ها با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: ما در ستاد اقتصادی با هدف کاهش زمان صدور مجوز‌ها و کم کردن هزینه‌ها برنامه توسعه اقتصادی منطقه‌ای را مدنظر قرار داده‌ایم.
خاندوزی با بیان اینکه ما آمادگی صد در صدی برای صدور مجوز‌های سرمایه‌گذاری خرد و کلان داریم، همچنین عنوان کرد: با فشار‌های تورمی تقاضای بیشتری برای افزایش حقوق کارکنان وجود داشت و این مدنظر دولت است.
وی افزود: با هدف کنترل تورم، در سیاست‌های پولی و بانکی از طریق کنترل ترازنامه بانکی کشور، در بحث پیشبرد سیاست‌های ارزی از طریق کنترل بازار و کنترل متغیر‌هایی که ذهن فعالان اقتصادی را مشوش می‌کند و اقداماتی دیگر، دولت در حال تلاش است چرا که به تأکید آقای رئیس جمهور ایجاد مشکل برای فعالان اقتصادی خط قرمز است.
خاندوزی با اشاره به مباحث مهم استانی، ادامه داد: در زمینه اختیارات شبکه بانکی گرچه نسبت مدیریت بانکی و منابع استان خوب است، اما به شورای هماهنگی بانک‌های دولتی تأکید شد که افزایش سطح اختیارات مدیران استانی را اطلاع رسانی کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین با اشاره به برگزاری نشست‌هایی با مسئولان استان مازندران و پیگیری مسائل این استان یادآور شد: در زمینه گسترش عدالت منطقه‌ای با هدف منفعت رسانی به مردم مذاکراتی صورت گرفت، در موضوعات مختلفی همچون سلامت، حساب‌های پشتیبان کارتخوان‌ها، حوزه مالیاتی، در موضوع تدوین قوانین حوزه‌های اقتصادی و ... درخواست‌های استان مازندران در حال پیگیری ویژه است.
وزیر اقتصاد همچنین عنوان کرد: سال‌های سال دغدغه دولتمردانی که با تکیه بر پول نفت کشور را اداره می‌کردند این نبوده که اول باید رونقی باشد بعد مالیات دریافت کنند؛ ایده دولت آقای رئیسی اولویت دادن به ایجاد رونق است. دولتمردان نیازمند فعالان بخش خصوصی و غیردولتی هستند و افزایش سودشان، مالیات را افزایش خواهد داد.
وی با بیان اینکه باید دولتی‌ها خادم تولیدکننده باشند، گفت: متأسفانه همچنان همان تفکر سنتی در برخی سیستم‌های اداری کشور وجود دارد و کسی به فکر رونق نیست، در حالی که قانون بودجه در سال جاری تکالیفی به همراه دارد که اگر به آن عمل شود شاهد توسعه و رشد اقتصادی کشور خواهیم بود.
خاندوزی در پایان تأکید کرد: ما ناچاریم به تولیدکنندگان داخلی میدان دهیم تا شاهد پیشرفت در حوزه تولیداتی همچون خودرو باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)