• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۱۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
آذربایجان شرقی » اقتصادی

تاکید استاندار بر تقویت زیرساختهای برق آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ورود جدی به موضوع تقویت زیرساخت های حوزه برق استان گفت: با مجموعه ای از اقدامات می توان عقب ماندگی های این حوزه را جبران کرد.

تاکید استاندار بر تقویت زیرساختهای برق آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، رضوی خرم در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی اظهار داشت: باید به‌صورت جدی و با مکاتبه با وزارتخانه‌های مربوطه، تسهیلات لازم برای صنایع بزرگ که توان احداث نیروگاه را دارند، اختصاص داده شود.
وی ادامه داد: موضوع برق و گاز چالش اساسی در استان ماست که در این رابطه قدم‌هایی برداشته شده که یکی از این قدم‌ها مربوط به استفاده از انرژی پاک است.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت حفظ ظرفیت ۸۰۰ مگاواتی فعلی نیروگاه تبریز، خاطرنشان کرد: در بحث پست‌های برق نیز اقداماتی انجام شده و در خصوص شرکت مس که نسبت به تولید نیروگاه ۳۰۰ مگاوات تعهد داده است، باید پیگیری‌های لازم انجام شود.
وی همچنین در خصوص مشکلات بیمه‌ای قالیبافان استان و قانون بیمه تامین اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی کد دار تصریح کرد: صنعت فرش استان، هویت آذربایجان شرقی است و هر مشکل و اختلافی که در بحث بیمه وجود دارد، باید حل شود.
خرّم اضافه کرد: متاسفانه علاوه بر مناطق محروم، کارگاه‌های بزرگی که توان پرداخت بیمه را دارند، خود را پشت این موضوع مخفی می‌کنند در حالیکه باید ارزش افزوده‌ی این صنعت افزایش یافته و نباید میزان اشتغال این حوزه پایین بیاید.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از متولیان صنعت فرش استان خواست تا بر بالابردن کیفیت فرش تبریز و جلوگیری از افول این صنعت در استان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
 خرّم با اشاره به تسهیلات تکلیفی به بانک‌ها خاطرنشان کرد: باید بررسی شود که این تسهیلات تکلیفی چه فشاری بر بانک‌ها وارد می‌کند و البته اهتمام ما به مدارای بیشتر با واحدهای تولیدی بدهکاری است که فعال هستند و نباید طوری رفتار شود که بر سر راه واحدهای تولیدی، مانع به وجود بیاید.
خرّم اظهار کرد: تاکید ما بر اجرای ماده ۱۹ قانون رفع موانع تولید است و در این راستا باید اقدامات اساسی جهت حمایت از تولید کنندگان انجام شود.
 نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این نشست با اشاره به کمبود برق در استان به عنوان یکی از مهم ترین چالش های صنایع و بخش تولید گفت: عدم سرمایه گذاری در حوزه برق طی چندین سال گذشته از مهم ترین معضلات این بخش بوده است.
ابوالفتح ابراهیمی، محدودیت های برق در برخی موارد را ناشی از قوانین و مقررات ابلاغی دانست و در این راستا به قراردادهای فی مابین وزارت نیرو و نیروگاه های با مقیاس کوچک اشاره و بر ضرورت رفع مشکلات احداث این نیروگاه ها تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به مشکلات بیمه ای قالیبافان نیز گفت: به دلیل عدم تخصیص اعتبار لازم، تعداد بیمه شدگان مشمولین قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان هر سال کاهش می یابد و این موضوع باعث می شود که صنعت فرش به عنوان یکی از صنایع ارزآور و اشتغالزا، نتواند شکوفایی لازم را داشته باشد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)