• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۱۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
خوزستان » اجتماعی

آمادگی ۱۰۰ درصدی خوزستان برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان: آمادگی ۱۰۰ درصدی برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در مواکب، حسینیه‌ها و منازل وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، حجت الاسلام سیدمحمود موسوی درخصوص آخرین وضعیت استقرار و راه اندازی مواکب اربعین حسینی در خوزستان گفت: باتوجه به موافقت کشور عراق برای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین و پذیرش زائران، جلسه‌های منظم و مستمری در ابتدای امسال به منظور برنامه ریزی‌های دقیق برای خدمت رسانی به زوار امام حسین (ع) برگزار شد.آمادگی ۱۰۰ درصدی خوزستان برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی

وی با بیان اینکه تا ۱۷ سال آینده، روز‌های سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) اربعین حسینی در روز‌های گرم سال قرار دارند، افزود: اقدامات ویژه و قابل توجهی از سوی مردم، مسئولان و دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است.

حجت الاسلام موسوی به آمادگی ۱۰۰ درصدی خوزستان برای پذیرایی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و ادامه داد: حسینیه ها، اردوگاه‌های راهیان نور، مساجد و منازلی که صاحبان آن‌ها به صورت خودجوش اعلام آمادگی کرده اند، برای اسکان و پذیرایی از زوار آماده سازی شده اند.

به گفته رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان؛ نشانی محل‌های اسکان زائران در شهر‌های مختلف استان در فضای مجازی و از طریق رسانه‌ها اعلام خواهند شد.

ایجاد شهرک‌های اربعین در مرز‌های شلمچه و چذابه

این مقام مسئول به استقرار مواکب در ۴ مبادی ورودی استان شامل؛ اندیمشک، ایذه، هندیجان و بهبهان در مسیر رفت و برگشت زائران اشاره و اضافه کرد: در مرز‌های شلمچه و چذابه نیز، مواکب پذیرای زائران هستند.

وی می‌گوید: باتوجه به اینکه اربعین حسینی تا سال‌های زیادی در گرما برگزار می‌شود، شهرک اربعین در مرز‌های شلمچه و چذابه با هزینه شخصی موکب داران ساخته شده و عملیات اجرایی آن بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

حجت الاسلام موسوی گفت: به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و همچنین برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی پس از ۲ سال وقفه به علت شیوع بیماری کرونا، پذیرایی متفاوتی خواهیم داشت و آب‌های بسته بندی، شربت‌ها و نوشیدنی‌های خنک و غذا‌های متناسب با شرایط و با نظارت کارشناسان بهداشت در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

وی به زائران توصیه کرد: به دلیل گرمای هوا و خطر گرمازدگی، در طول روز در مواکب استراحت کرده و از ساعت ۱۸ به بعد که از دمای هوا و میزان شرجی کاسته می‌شود، راهپیمایی کنند تا مشکلی برای آن‌ها به وجود نیاید.

ساخت و تکمیل مواکب در پایانه مرزی چذابه

حجت الاسلام سیدمحمود موسوی گفت: بیشتر مواکب در پایانه مرزی چذابه با استفاده از مصالح ساختمانی ساخته شده اند و مراحل اجرای آن‌ها به پایان رسیده و آمادگی دارند از زائران استقبال و پذیرایی کنند، تعدادی از آن‌ها در حال ساخت هستند و تعدادی دیگر تاکنون مراحل ساخت آن‌ها آغاز نشده است.

وی علت نیمه کاره ماندن برخی مواکب را شیوع بیماری کرونا و وقفه ۲ ساله در عملیات‌های اجرایی آن‌ها عنوان کرد و افزود: روند ساخت و تکمیل مواکب در حال حاضر مطلوب است با تلاش موکب داران و سایر دستگاه‌های متولی، تلاش می‌کنیم کمتر از یکسال دیگر تکمیل شوند.

ایجاد ۱۲ مجتمع فرهنگی-رفاهی در چذابه و شلمچه

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: در هر یک از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه، ۶ اردوگاه و مجتمع فرهنگی-رفاهی با ظرفیت برپایی نماز، برگزاری جلسه‌های فرهنگی و اسکان خواهران و برادران ایجاد خواهد شد و مجهز به سرویس بهداشتی و محلی برای استراحت می‌شوند.

این مقام مسئول می‌گوید: عملیات ساخت مواکب در برخی شهرستان‌های از جمله؛ امیدیه، بهبهان، ماهشهر، خرمشهر و آبادان به پایان رسیده، ضمن اینکه در سایر شهرستان‌ها که زمین برای این کار واگذار شده، عملیات ساخت آغاز شده و امیدواریم بتوانیم به خوبی از زائران پذیرایی کنیم.

وی در پایان از همکاری و حمایت مردم، مسئولان و دستگاه‌های اجرایی که برای راه اندازی مواکب اربعین حسینی و پذیرایی زائران حضرت سیدالشهداء (ع) پای کار هستند و شبانه روزی تلاش می کنند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)