• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۱۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

مقام قضایی: اتقان آرای قضایی با ارتقای فعالیت علمی و پژوهشی قضات

مدیر کل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه گفت: اتقان آرای قضایی با ارتقای فعالیت‌های علمی و پژوهشی قضات ممکن است.

اتقان آرای قضاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی جوهری در مأموریتی از سوی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه به منظور بررسی وضع آموزش نیروی انسانی دادگستری استان فارس و تشریح سیاست‌های آموزشی قوه قضائیه، عازم این استان شد.

مدیر کل آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در همایش رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان فارس با اشاره به این که معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری فارس در زمینه آموزش‌های مساله محور، نشست‌های قضایی، نشست‌های نقد و تحلیل رای، برگزاری جشنواره نقد رای و جشنواره پژوهش و تالیف کتب و جزوات آموزشی پیشتاز است، بیان کرد: دیدگاه علمی، نظم و انضباط سازمانی و به خصوص آموزش قضات سبب اتقان آرای قضایی می‌شود و همانگونه که پزشکان در حوزه علوم تجربی نیازمند آموزش در حین خدمت پزشکی هستند؛ قضات نیز در منصب قضاوت نیازمند آموزش و فراگیری به عنوان یک رکن اصلی و محوری هستند.

جوهری به موضوع آموزش کارکنان دستگاه قضایی نیز اشاره کرد و افزود: نظم و انضباط اداری، انگیزش، آموزش و توانمند سازی کارکنان اداری دستگاه قضا سبب افزایش کارایی و بهره وری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جهت گیری معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه بر اساس سند تحول قضایی است، یادآور شد: عناوین آموزشی همسو و بر اساس سند تحول قوه قضاییه برنامه ریزی و تدوین شده است و به همه استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است.

جوهری در ادامه افزود: جهت گیری آموزش قضات و کارکنان قوه قضاییه به سمت آموزش‌های تخصصی است و دوره‌های آموزش‌های تخصصی و به روز همچون آموزش‌های تخصصی در امور گمرک، رمز ارز‌ها و... را برگزار کرده ایم.

مدیرکل آموزش قوه قضاییه با اشاره به اینکه بهترین سر فصل‌های آموزشی تهیه و تنظیم شده است، گفت: انتظار می‌رود معاونت‌های منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان‌های سراسر کشور اقدامات اساسی در راستای آموزش‌های تخصصی با سازمان‌های وابسته به قوه قضاییه در همان استان و به صورت مسئله محور انجام دهند.

جوهری هدف از آموزش را مسئله محور بودن آموزش‌ها دانست و گفت: مدیریت آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به دنبال مسئله محور بودن مسائلی است که برای قضات بیشترین کابرد را دارد و سرفصل‌های آموزشی را بر اساس آن تدوین کرده ایم.

 


بیشتر بخوانید:  حمایت قوه‌قضاییه از شرکت‌های دانش بنیان


 

مدیرکل آموزش قوه قضاییه به موضوع اهمیت برگزاری نشست‌های قضایی نیز اشاره کرد و گفت: نشست‌های قضایی در کارگروه‌های تخصصی توسط سایر قضات و بهترین اساتید دانشگاه‌های کشور برگزار و آرای قضایی مورد نقد، تجزیه و تحلیل قرار گرفته و به روز رسانی می‌شود و همتراز با اداره حقوقی قوه قضاییه محل مراجعه دانشجویان علم حقوق بوده و وکلا و... نیز می‌توانند در محاکم قضایی به آن استناد کنند.

گفتنی است، حضور در نشست نقد و تحلیل رای با موضوع ”داوری” و دوره آموزشی ”موارد ابطال رأی داور”، دیدار صمیمانه با جمعی از کارکنان مدیریت آموزش معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان فارس و بازدید از واحد آموزش کارآموزان قضایی فارس از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده مدیرکل آموزش قوه قضاییه در این مأموریت بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)