• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۱۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال

پیشنهاد میزبانی جام باشگاه‌های فوتسال بانوان به AFC

ماجدی: قصد داریم به کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد میزبانی ایران در مسابقات جام باشگاه های فوتسال بانوان آسیا را بدهیم و بدون شک تمام تلاش خود را در این زمینه خواهیم کرد.

پیشنهاد میزبانی جام باشگاه‌های فوتسال بانوان به AFCبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون فوتبال، دوره دانش افزایی و هم اندیشی استعدادیابان فوتسال براي توسعه فوتسال پایه، با حضور میرشاد ماجدی، احسان اصولی، علی تارقلی زاده، حسین شمس، علی صانعی، ابوالفضل کریمیان، علی رعدی و مسئولان کمیته فوتسال استان ها و استعدادیابان سراسر کشور  امروز یکشنبه ۲۳ مرداد در مجموعه فرهنگی ورزشی پارت کیان تهران برگزار شد.
در حاشیه این دوره از حسین شمس، علی تارقلی زاده و علی رعدی چهره های تاثیرگذار فوتسال کشور تجلیل شد.
 میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال ضمن خیرمقدم به حاضرین در این دوره گفت: با تک تک نفراتی که در این دوره حضور دارند خاطره های بسیار خوبی دارم. از آقای اصولی تشکر می کنم که این دوره را برگزار کرده تا با به روز رسانی دانش شما، شاهد رشد و موفقیت بیش از پیش فوتسال کشور باشیم. 
وی ادامه داد: 30 سال پیش در استعدادیابی فوتبال شاگرد ناصر صالح بودم. همچنین وجود علی تارقلی زاده که آسیا باید به ایشان افتخار کند و متاسفم برای فوتبال و فوتسال آسیا که این نگین ارزشمند را از دست داده برای همه ما باعث افتخار است. در واقع حضور این عزیزان برای فوتسال بسیار تاثیر گذار و اثر بخش بوده و هر کسی رئیس فدراسیون فوتبال باشد باید از این سرمایه ارزشمند برای فوتسال کشور استفاده کند. همچنین آقای حسین شمس و علی صانعی که سال ها افتخار حضور و همکاری را با هم داشتیم. آقای رعدی معلم اخلاق فوتسال است و باید از این نفرات بهترین استفاده را در زمینه رشد و توسعه رشته فوتسال داشته باشیم.
سرپرست فدراسیون فوتبال افزود: کار بسیار خوبی که ده ماه پیش در بحث استعدادیابی در فوتبال آغاز کردیم و خروجی آن قهرمانی تیم فوتبال جوانان و نوجوانان پسران و نایب قهرمانی تیم ملی فوتبال بانوان بود. باید در فوتسال هم این چنين شود. بر اساس الگویی که در اسپانیا پیاده می شود بین سال های 2022 تا 2026 چهار سال برنامه ریزی می کنند تا ۱۰هزار استعداد را شناسایی و ارزیابی كنند، من در اینجا اعلام می کنم که ما توانستیم نزدیک به ۳۰ هزار بازیکن کمتر از ۱۶ سال و کمتر از ۱۹ سال در بخش پسران و‌ دختران را شناسایی کنیم و از اين افراد حدود 70% ترکیب تیم های ملی ما شکل گرفت که شاهد موفقیت و درخشش این تیم ها هستیم.
ماجدی گفت:در فوتبال برگه های استعدادیابی جداگانه ای برای شهرستان ها، استانها و کشور طراحی کردیم. در فوتسال این ضریب با اطمينان بالاتر است و به عنوان سرپرست فدراسیون این قول را می دهم هر برنامه ای که کمیته فوتسال در زمینه استعدادیابی ارائه دهد، همانند فوتبال همه هزینه ها از جمله البسه، هزینه ایاب و ذهاب را با وجود همه مشکلات و کمبودهای مالی، فدراسیون تامین می کند. چون استعدادیابی برای ما اهمیت ویژه ای دارد.
وی افزود: متاسفانه امسال در تقویم کنفدراسیون فوتبال آسیا مسابقات فوتسال بانوان دیده نمی شود و نمی دانم که چرا این رقابت ها لغو شده است که جای تاسف دارد. در اين زمينه نامه نگاری شده اما به سرانجامی نرسیده است. قصد داریم به کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد میزبانی ایران در مسابقات جام باشگاه های فوتسال بانوان آسیا را بدهیم و بدون شک همه تلاش خود را در این زمینه خواهیم کرد، هرچند می دانیم به علت تحریم ها هزینه برگزاری را پرداخت نمی کنند اما این رویداد برای ما اهمیت دارد و از برگزاری آن حمایت می کنیم.
 
 احسان اصولی، رئیس کمیته فوتسال هم گفت: فدراسیون فوتبال با اهمیت بالایی که به فوتسال می دهد، برنامه هایی که توسط این کمیته تدوین شده به مرحله اجرا در آمده و در بخش استعدادیابی با توجه به اشراف کاملی وجود دارد، توانسته ایم بسیار موفق عمل کنیم. در دوره های کوتاه مدتی که استعدادیابی برگزار شد شاهد این بود یم که بازیکنان مستعد در عرصه های بین المللی حضور داشته و عملکرد خوبی را از خود به جای گذاشتند. 
وی ادامه داد: در واقع در بحث استعدادیابی گام های خوبی برداشته شد که این امر حاصل زحمات شما است. آنچه مسلم است استعدادیابی در فوتسال از مهمترین اهداف پیشرفت این کمیته بشمار می رود.
اصولی افزود: اگر در استان ها فضای کاری به سمت استعدادیابی برود و در این زمینه سرمایه گذاری صورت گیرد، بدون شک شاهد موفقیت های خوبی در فوتسال خواهیم بود. هدف ما این است که فوتسال پایه را در سراسر کشور تقویت کنیم برهمین مبنا عملکرد شما مسئولان کمیته فوتسال استانها در استعدادیابی بسیار موثر خواهد بود.
رئیس کمیته فوتسال گفت: ارزیابی عملکرد استانها را بررسی می‌کنیم و امیدواریم این دوره بتواند مثمرثمر باشد و شاهد افتخارآفرینی بیش از پیش فوتسال در عرصه های بین المللی باشیم. از شما می خواهم بهره کافی را از این کلاس داشته باشید تا در مسیر موفقیت با برنامه ریزی دقیق و تجربه بالایی که دارید، گام بردارید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش عشق به ایران در روستاهای استان سمنان
نصرتی مربی ذوب‌آهن شد
حضور باشکوه مردم گنبدکاووس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کرج جای سوزن انداختن نبود
حضور پرشور مردم خراسان رضوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آذربایجان غربی؛ حضور مقتدر ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب اسلامی
انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
بازدید وزیر دادگستری از چند واحد صنفی پس از حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اخبار کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی هرمزگانی‌ها
بصیرت ملت، مایه شکست و ناامیدی دشمنان
حضور متفاوت مادران همدانی در جشن انقلاب
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بندرعباس؛ مردم در بزنگاه‌ها متحدتر از همیشه هستند
جلوه های شکوه انقلاب اسلامی در راهپیمایی مردم گرگان از آسمان
آموزش صنایع‌دستی با بهره‌گیری از اساتید پیشکسوت در فارس
حضور پرشکوه روستاییان مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مهمترین هدف واگذاری اراضی ملی
مردم در ۲۲ بهمن با عشق آمدند و با مطالبه‌گری بازگشتند
شکوه حضور قزوینی ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)