• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۳۲۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۱
بین الملل » غرب آسیا

حماس: جنایت اشغالگران صهیونیست ماهیت تروریستی آنها را بیشتر نشان داد

جنایت اعدام «محمد الشحام» جوان فلسطینی، مهر تاییدی بر گستردگی تروریسمی دارد که در سیاست‌های اشغالگری این رژیم ریشه دارد.

حماس: جنایت اشغالگران صهیونیست ماهیت تروریستی آنها را بیشتر نشان دادبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس جنایت اعدام میدانی جوان فلسطینی را به دست نظامیان صهیونیست محکوم و تاکید کرد جنایت اعدام «محمد الشحام» جوان فلسطینی، مهر تاییدی بر گستردگی تروریسمی دارد که در سیاست‌های اشغالگری این رژیم ریشه دارد.

حازم قاسم سخنگوی حماس گفت: جنایت ارتش رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن محمد الشحام در شمال غرب قدس اشغالی، نشان از حجم و گستردگی تروریسمی دارد که در سیاست‌های اشغالگری و ماهیت رفتار‌های دیگر آزاری این رژیم ریشه دارد.

وی خاطرنشان کرد: اعدام شهید محمد الشحام با خونسردی کامل، نقض آشکار تمام قوانین و موازین انسانی است و مطالبات ملت فلسطین را مبنی بر ضرورت محاکمه سران رژیم اشغالگر در دادگاه کیفری بین المللی تقویت می‌کند.

حازم قاسم تاکید کرد: این جنایات علیه ملت فلسطین، هرگز انتفاضه و انقلاب فزاینده در همه اماکن را متوقف نخواهد کرد، بلکه به مثابه سوختی برای تشدید مقاومت و پاسخ به جنایات اشغالگران خواهد بود.

 

انجمن اقدام اسلامی امل: جامعه بین الملل در برابر صهیونیست‌ها کور و کر شده است
انجمن اقدام اسلامی امل در توییتی نوشت: صهیونیست‌ها محمد الشحام را با شلیک به سر وی از مسافت نزدیک به قتل می‌رسانند و پیکرش را هم توقیف کردند. جامعه بین الملل و نهاد‌های آن همچنین سردمداران دموکراسی در جهان و در راس آن آمریکا انگلیس و دیگر کشور‌های غربی هم کور و کر شده اند.

 

وزارت خارجه فلسطین جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
وزارت امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین جنایت اعدام شهید محمد الشحام به دست نظامیان صهیونیست در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و آن را روش و رویکردی مافیایی و نوعی تروریسم سازمان یافته خواند.
به گزارش وبسات خبری أمد از رام الله، وزارت امور خارجه فلسطین با انتشار بیانیه‌ای، جنایت وحشیانه اعدام صبح امروز یکی از فلسطینیان را به دست نظامیان اشغالگر در شهرک کفرعقاب در شمال قدس اشغالی به شدت محکوم کرد. در این جنایت جوان فلسطینی به نام محمد الشحام درجریان یورش نظامیان صهیونیست به خانه اش بر اثر اصابت مستقیم گلوله به سرش به شهادت رسید.
وزارت خارجه فلسطین این اقدام نظامیان اسرائیلی را اصرار به روشی مافیایی و به سبک باند‌های سازماندهی شده برای ترور از قبل برنامه ریزی شده و اقدامی تعمدی و خارج از هر گونه تلاش برای دستگیری یا محاکمه افراد برشمرد که طی آن نظامیان اسرائیلی و حامیان آن‌ها هیچ تلاشی برای دستگیری شهید الشحام نکردند بلکه به قصد کشتن او در روز روشن و جلوی چشمان خانواده اش، به خانه اش یورش بردند.
وزارت خارجه وی تاکید کرد: این جنایت شنیع ادامه یک رشته اعدام‌ها و ترور‌های میدانی است که از جانب نظامیان اشغالگر وبه دستور مقامات سیاسی این رژیم صورت می‌گیرد.
بیانیه وزارت خارجه فلسطین افزود: مسئولان سیاسی رژیم اسرائیل با کل ملت فلسطین به عنوان تروریست‌هایی برخورد می‌کند که مستحق داشتن حیات و ادامه زندگی نیستند و باید نابود و کشته شوند و نه تنها باید زمین‌های آنان به سرقت برده شود بلکه باید خانه هایشان نیز تخریب و وادار به کوچ اجباری شوند و مکان‌های مقدس آنان نیز یهودی سازی شود تا بلکه باید از بین بروند. وزارت خارجه فلسطین در بیانیه اش دولت اسرائیل را مسئول اصلی و مستقیم این جنایت دانست.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است اقدام نظامیان اشغالگر در ارتکاب این جنایت به شیوه وحشیانه و نژاد پرستانه گواه تازه‌ای بر نبود عامل بازدارندگی بین المللی و حمایت جامعه جهانی از ملت ما و نیز بی توجهی جامعه جهانی به جنایت‌های رژیم اشغالگردر کشتار و ترور‌های روزانه فلسطینی هاست که در قبال آن‌ها هیچ گونه پاسخگو نیست و محاکمه نمی‌شود.
وزارت خارجه فلسطین افزود که این جنایت و ماهیت آن را بسیار جدی می‌داند و آن را در تمامی سطوح به‌ویژه دادگاه کیفری بین‌المللی، شورای حقوق بشر و سایر نهاد‌های حقوقی وابسته به سازمان ملل متحد پیگیری خواهد کرد تا به مصونیت اسرائیل از هر مجازات پایان بخشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این جنایات علیه ملت فلسطین، هرگز انتفاضه و انقلاب فزاینده در همه اماکن را متوقف نخواهد کرد،
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)