• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۳۸۰۷
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

داوطلبان فقط یک بار می‌توانند برای ترمیم معدل اقدام کنند

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره تغییرات اساسی در کنکور سراسری ۱۴۰۲ گفت: این تغییرات شامل، حذف زیرگروه ها، تاثیر قطعی سوابق تحصیلی، برگزاری دو بار کنکور در سال و حذف دروس عمومی از آزمون سراسری است.

تصویر محسن زارعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، زارعی با حضور در برنامه فرامتن شبکه افق، درباره ترمیم سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور گفت: همه دانش آموزان در حال تحصیل و کسانی که از سال ۸۴ به بعد دیپلم گرفته اند، می‌توانند درخواست ترمیم معدل دهند. ولی نظام قدیمی‌ها نیاز به رای کمیسیون خاص شورای عالی آموزش و پرورش دارند. اما دانش آموزان نظام آموزشی جدید (۶. ۳.۳) می‌توانند با مراجعه به مدارس بزرگسالان، نسبت به درخواست ترمیم نمره از یک درس تا تمامی دروس در منطقه محل تحصیل خودیا به صورت مهمان در مناطق دیگر، اقدام کنند و در نوبت‌های خرداد، شهریور و دی از یک درس تا تمام دروس را امتحان دهند.
زارعی در ادامه گفت: داوطلبان فقط یک بار می‌توانند برای ترمیم معدل خود اقدام کنند مثلا دو درس را در خرداد، سه درس در شهریور، و بقیه را در دی امتحان دهند یا اینکه در یک نوبت تمام دروس را امتحان دهد تا نمرات در سوابق تحصیلی داوطلب اعمال و به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود.

زارعی درباره چگونگی امتحانات نهایی و تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور‌های سال‌های آینده گفت: درسال ۱۴۰۲ امتحانات نهایی فقط برای پایه دوازدهم برگزار می‌شود، اما سال ۱۴۰۳ امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی و کشوری برگزار خواهد شد و سال‌های بعد برای پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم، نیز امتحانات به صورت هماهنگ برگزار می‌شود که تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری در سال ۱۴۰۳ برای پایه‌های دوازدهم ۵۰ درصد، در سال ۱۴۰۴ برای پایه‌های یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد و در سال ۱۴۰۵ به صورت تکمیلی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت ۶۰ درصد اعمال می‌شود.

زارعی درباره نقد‌هایی که به برگزاری امتحانات نهایی شده نیز گفت: افشای سوالات امتحانات نهایی به هیچ وجه امکان پذیر نیست و به این منظور تمهیداتی در نظر گرفته شده که طراحان سوال تا پایان برگزاری آزمون در قرنطینه باشند و برای برگزای کنکور هم سوالات به صورت الکترونیکی و رمزگذاری شده به سراسر کشور ارسال می‌شود و ۵ دقیقه قبل از برگزاری آزمون، رمزها، در فضای قرنطینه گشوده می‌شوند و مسئول تکثیر بر اساس رمز، فایل را دریافت، تکثیر و پلمپ می‌کند و تا زمان برگزاری آزمون، به هیچ وجه دسترسی به سوالات وجود ندارد، ولی بعضا هم دیده شده که داوطلبان از لوازمی برای تقلب استفاده می‌کنند که کشف آن خیلی سخت است. البته در کنکور امسال، سازمان سنجش به منظور جلوگیری از تقلب، از دستگاه‌های سیگنال یاب شرکت‌های دانش بنیان، استفاده کرد تا مانع تقلب شوند و در امتحانات خرداد هم تمهیداتی در طراحی برگه‌های امتحانی در نظر گرفته شده بود و برای هر حوزه برگه‌های امتحانی تفکیک شده و دارای پس زمینه بود و به این وسیله دانش آموزان متقلب شناسایی شدند.
زارعی درباره نحوه تصحیح برگه‌های امتحانی نیز گفت: تصحیح اوراق به صورت دستی و بدون سربرگ انجام می‌شود و نام داوطلب در برگه امتحانی مشخص نیست.

زارعی درباره تاثیر معدل در رتبه کنکور نیز گفت: در سال گذشته در رشته علوم انسانی ۲۲ نفر، در رشته علوم تجربی ۱۱۱ نفر و در ریاضی ه۱۲ نفر با معدل ۲۰ وجود داشتند و یکی از اشکالاتی که بر کنکور نظام قدیم وارد است این است که باعث شده بود تمرکز دانش آموزان بر محتوای کتاب‌های درسی دبیرستان کم شود و تمرکزشان فقط بر محتوای دروس کنکور، تقویت مهارت تست زنی و مدیریت زمان کنکور باشد، چون تاثیر مستقیم داشت و این تاثیر مثبت، برای دانش آموزان تاثیر خنثی تلقی می‌شد. این در حالی است که در بین رتبه‌های ۱ تا ۱۰ امسال که برترین رتبه‌ها بودند نمرات دروسی که تاثیر جدی در کنکور نداشته، خیلی پایین‌تر بود مثلاً در درس سلامت و بهداشت ۱۷ و نیم، مطالعات اجتماعی ۱۸ بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۸
لطفا از ایشون بپرسید دقیقا تکلیف نظام قدیمی ها چیه و اون داوطلبانی که مثل بنده سال ۹۶ با دروس سال سوم متوسطه ترمیم دادند بعضی دروس رو امکان مجدد ترمیم نمرات با دروس سال ۱۲ فراهم هست؟
سلام وقت بخیر معدل کل دیپلم یا فقط معدل بعضی از دروس تو کنکور اعمال میشه؟
چرا نبایدنظام قدیمی هاراحت بتونن ترمیم معدل کنن شایدکسی طی دوران کنکور شرایطش رو نداشته نتونسته بخونه این ناحقی نیست که این شرایط رو درست کردید؟
الان کسانی ک بخوان ی رشته دیگ کنکور بدن نمیتونن کنکور بدن آخ چرا باید این همه وقتشو آدم صرف بیست گرفتن بکنه اینجوری اون انگیزه اصلی واس کنکور از بین میره
اون اول های این مصوبه قرار بود ۱۰ تا باشه چطور شد ۱ شد شد؟ کنکور که ۱۰۰ بار میتونیم بدیم، ترمیم معدل چرا باید ۱ بار باشه؟ همین ترمیم معدلی که میگن روی معدل تاثیر نداره، منطق رو کی قورت داده؟ راسشو بگین
اره واقعاچرامانظام قدیم بایدهفت خان رستموطی کنیم؟گناه ماچیه؟
چه چرتی گفته. خوب دهم و یازدهم هم از همین امسال باید نهایی داشته باشن که سه سال بعد سوابق سه ساله با تاثیر ۶۰ درصد داشته باشن.
وقدر تاسف بخوریم از تصمیمات شما . تا همین پارسال همه معلم ها میگفتن معدل رو ول کنید بچسبید به کنکور و ما معدلمون خراب شد حالا فقط یکبار میشه ترمیم کرد؟تاسف داره واقعا چرا تصمیماتتون اینقدر عجولانه و بی منطق هست؟اونی که معدلش حتی ۱۹.۷۵باشه باید پزشکی رو بزاره کنار ... واقعا موندم چی بگم بهتون
سلام برای فردی که در سال ۱۳۸۱ دیپلم گرفته برای تاثیر معدل در کنور ۱۴۰۲ باید چکارکنه؟
بابا جمع کنید این طرح بیخود رو
سلام. لطفا بپرسین مثلا نمره ۱۹ درس دین و زندگی چند درصد میشه؟
محض اطلاع شورای انقلاب فرهنگی که با مصوبه غیر قانونی و غیر شرعی داوطلبان و عدالت خواهان را نگران و آزار داده
ده بار امتحان ترمیم معدل این شد
سلام وقت بخیر
کسایی که برای مثال با دیپلم انسانی میخوان کنکور تجربی بدن چی؟باید حتما معدل همون رشته ای باشه که میخواد کنکور بده؟
من متولد 64 هستم، در سال سوم دبیرستان مقام اول المپیاد زیست کشوری در استان خودم شدم، متأسفانه زمان ما، اصلا معدل ارزشی نداشت، و ما تمام تمرکزمو ن رو روی قبولی درس میذاشتیم و مجبور بودیم برنامه ریزی کنیم برای کنکور، خیلی با زندگی اجتماعی ما دهه 60 ها بازی کردید، ما ها برای رشته هایی پشت کنکور موندیم، که چند سال بعد همه بدون کنکور شد، من نمیدونم، دختر خاله ی بنده با 12 درصد فیزیک و 5 درصد زیست، و درصدهاي زیر 30 در مابقی دروس، اما بعلت تحصیل در منطقه 3،الان فیزیوتراپیست هست، و من با 30 درصد زیست و 40 درصد شیمی و 50 درصد معارف و المپیادی بودنم، خانه دارم.... این قانون‌های من درآوردی و یک شبه رو کجا گفته؟؟؟ باید پاسخگو باشید، به یک نسل، اون هم دهه 60،الانم که در استخدام، به بن بست شرایط سنی خوردیم.....


خدایا نگذر از هرکسی که ظلم می‌کند بر بندگانت
سلام دانش آموز نظام قدیم رشته ریاضی هستم میخواستم امسال کنکور سراسری تجربی شرکت کنم میخواستم بدونم میتونم این کارو انجام بدم و شرایط اون چطوریه ؟
بخدا مسخره کردین دانش اموزارو
ی روز اینطوری فردا حرفتون عوض میشه
سلام
کسانی که خرداد 1400 دیپلم گرفته اند و خرداد 1401 ترمیم معدل داشته اند مجدد می توانند ترمیم معدل شرکت کنند؟ اگر نتوانند این یک بی عدالتی و ظلم است چرا که از شرایط جدید خبر نداشته اند. لطفا صداوسیما داد ما را به گوش مدیران برساند.
بسیار تصمیم اشتباهی هست . چطور کنکور رو میخواین دو یا سه بار در سال برگزار کنید که بچه ها استرس نداشته باشند .ولی در عوض ترمیم معدل فقط یه بار؟ از این استرس بدتر هم داریم؟ بچه های ما شدن موش ازمایشگاهی؟ که هر روزی یه خوابی واسشون ببینید؟
الان تکلیف ماهایی ک قبلا ترمیم معدل شرکت کرده بودیم با این مصوبه جدیدتون چیه مسخرشو دراوردین همش استرس و فشار
قرار بود ده بار ترمیم معدل داشته باشیم الان بایه بار این پشت کنکوری های بدبخت چیکار کنن خدا لعنتتون کنه ک فقط حرف میزنید
اخه یه بار به چه درد میخوره واقعا بدتر استرس دانش اموزا بیشتر شد
باید قانون یک بار رو عوض کنید. کی همچین قانون احمقانه‌ای گذاشته که فقط یک بار میشه ترمیم کرد؟ شاید یکی سر جلسه مریض شد. خیلی احمقانه ست. وقتی معدل تاثیر مستقیم داره باید هر بار که دانش آموز خواست امتحان بده شرایطو براش فراهم کنید. نمیشه که سرنوشت یه نفر با یک ساعت امتحان یه درس عوض بشه. نمیتونید فقط چون پست مهمی دارید به همه‌‌ی دانش آموزای کشور زور بگید.
خواهش میکنم ترمیم معدل رو برای هر درس تا سقف ده بار قبول کنیددددد
استرس رو زیاد کردید با این کار (:
ترمیمو چند باره کنید تغییرش بدید.
محدودیت تعداد دفعات ترمیم معدل رو بردارید لطفاااا
ب هر تعداد ک داوطلب می‌تونه کنکور بده
ب همون تعداد هم باید فرصت ترمیم داشته باشه
1403در کنکور امیدوارم این حجم از استرس رو
برای این جونا بردارند
با هیچ کلمه ای نمیتوان خر بودن شما را توصیف کرد.
خدالعنتتون کنه.
محسن زارعی مسئول کشتن جوونا و دانش آموزاست انگاری هر روز یه بخشنامه میده شورشو درآورد
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ بهمن پایان مهلت ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
کاهش ۱۳ درصدی سرقت در لرستان
یک مادر زندانی طعم آزادی را چشید
فردا مراسم چهلم شهید جهاد تبیین در روستای بالا جاده کردکوی
ساخت چرخ‌دنده‌های نیروگاهی ایران با صرفه‌جویی ارزی ۶ میلیون دلاری
مساجد محلی برای وفاق، وحدت و همفکری
از میدان جنگ تا خیابان
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی سمنان
برنامه‌های شبکه افق در ماه رحمت
تأکید بر توسعه نظام‌های هوشمند خدمت رسانی و کاهش مراجعات حضوری
سقف و سابقه از رویه واردات در مقابل صادرات حذف شد
نوسازی ماشین‌آلات صنعتی در گرو تأمین مالی
مستندسازی تجارب ایران در مقابله با بیابان‌زایی
مدارس ابتدایی خراسان رضوی «مدرسه تراز» می‌ شوند
باز طراحی مأموریت‌های تعلیم و تربیت با تدوین «طرح تربیت هوشمند» در فارس
واگذاری زمین به ۴۹۰ گچسارانی متقاضی در طرح جوانی جمعیت
پایان دو جشنواره دفاع مقدس در شیراز
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
امضای تفاهم نامه وزارت نفت ، دانشگاه صنعتی شیراز و موسسه استنادی
نمایشگاه شهر کتاب در دوگنبدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۷ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)