• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۴۳۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۳
بین الملل » اروپا

بررسی پاسخ ایران به پیشنهاد اروپایی‌ها در غرب

اتحادیه اروپا اعلام کرد پاسخ ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا با مشورت طرف‌های حاضر در مذاکرات، بررسی و ارزیابی می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، اتحادیه اروپا اعلام کرد پاسخ ایران به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا با مشورت طرف‌های حاضر در مذاکرات، بررسی و ارزیابی می‌شود.

نبیله مسرالی سخنگوی جوزپ بورل، رئیس دستگاه دیپلماسی اروپایی و تسهیل کننده مذاکرات وین درباره برجام امروز در سخنانی در جمع خبرنگاران در بروکسل، مقر اتحادیه اروپا، به موضوع متن پیشنهادی درباره توافق هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: اتحادیه اروپا، پاسخ ایران به پیشنهاد هسته‌ای را بررسی می‌کند و با ایالات متحده نیز در این زمینه رایزنی می‌کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجری پرسید: شما چه زمانی ارزیابی از امور (پاسخ ایران) انجام خواهید داد؟
مسرالی گفت: در این مقطع همه در حال بررسی پاسخ (ایران) هستند. الان فعلا وقت گمانه زنی درباره زمان بندی یا هر چیز دیگر نیست. من می‌خواهم یک بار دیگر تاکید کنم که این (پاسخ ایران) دیشب رسید. اصولا راه پیش رو این است که همه شرکت کنندگان (در مذاکرات هسته‌ای ایران) آن را بررسی کنند. آمریکا آن را بررسی کند و این چیزی است که من در این مقطع می‌توانم به شما بگویم.

به گفته سخنگوی اتحادیه اروپا، اتحادیه اروپا در حال ارزیابی پاسخ ایران به «متن نهایی پیشنهادی» است که برای نجات توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ عرضه شده است و در این زمینه، با ایالات متحده نیز مشورت می‌کند.

به گفته این مقام اروپایی، «در حال حاضر ما سرگرم مطالعه این پاسخ (ایران) هستیم و با طرف‌های باقیمانده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و همچنین ایالات متحده درباره مسیر پیش روی مشورت می‌کنیم.»

اتحادیه اروپا در حال حاضر، هماهنگ کننده مذاکرات در وین است. پس از شانزده ماه گفتگو‌های غیرمستقیم و همراه با وقفه‌های بسیار بین ایالات متحده و ایران که اتحادیه اروپا نقش واسطه دو طرف را برعهده داشت، روز هشتم اوت یک مقام بلندپایه اتحادیه اروپا اعلام کرد اتحادیه اروپا، متن نهایی پیشنهاد خود را عرضه کرده است و انتظار دارد که در مدت چند هفته بسیار بسیار محدود، پاسخی به آن داده شود. متن پیشنهادی اتحادیه اروپا برای احیای برجام در آخرین دور از مذاکرات وین به هیئت‌های مذاکره‌کننده ارائه شده بود و این هیئت‌ها روز ۱۷ مرداد به پایتخت‌های خود بازگشتند تا درباره این متن توافق احتمالی با رهبران کشور‌های خود مشورت کنند.

مقام‌های اتحادیه اروپا قبلاً گفته بودند که متن تدوین‌شده در مذاکرات وین «متن نهایی» است و طرف‌های حاضر می‌بایست درباره آن تصمیم بگیرند.

ایالات متحده روز دوشنبه خبر داده بود که پاسخ خود به «متن نهایی» اتحادیه اروپا برای احیای توافق هسته‌ای با ایران را به طور غیرعلنی به این اتحادیه خواهد داد.

مقامات ایران شب گذشته به این پیشنهاد پاسخ دادند. 

دیروز ، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این‌که تا پایان ساعات روز دوشنبه آخرین جمع بندی خود را به صورت مکتوب به هماهنگ کننده اتحادیه اروپا ارائه می‌دهیم، خاطرنشان کرد: اگر آمریکا انعطاف نشان دهد در روز‌های آینده به نقطه توافق می‌رسیم.

در این میان، واشنگتن اعلام کرد حاضر است براساس پیشنهاد‌های اتحادیه اروپا، توافقی برای احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، باسرعت حاصل شود.

در سال ۲۰۱۸، دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت ایالات متحده از توافق هسته‌ای خارج شد که پیش از رئیس جمهور شدن او منعقد شده بود. او می‌گفت این توافق، خیلی با ایران، نرم برخورد کرده است. او با خروج از این توافق هسته ای، تحریم‌های شدید ایالات متحده را بار دیگر علیه ایران اعمال کرد و همین امر، جمهوری اسلامی را نیز بر آن داشت تا به تدریج به نقض محدودیت‌های اعمال شده درباره غنی سازی اورانیوم خود مبادرت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سخنگوی اتحادیه اروپا، اتحادیه اروپا در حال ارزیابی پاسخ ایران به «متن نهایی پیشنهادی» است که برای نجات توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ عرضه شده است و در این زمینه، با ایالات متحده نیز مشورت می‌کند.
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)