• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۴۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا مهم است

مقامات بهداشتی پیش‌بینی می‌کنند، تعداد موارد آنفلوآنزا در مقایسه با موارد مشاهده شده در ۲ سال گذشته افزایش یابد.

زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا مهم استبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) ماه‌های دسامبر (۱۰ آذر تا ۱۰ دی) تا فوریه (۱۲ بهمن تا ۹ اسفند) اوج دوره ابتلا به آنفلوآنزاست. اگرچه آنفلوآنزا بیشتر در طول ماه‌های پاییز و زمستان شایع است، اما عفونت آنفلوآنزا می‌تواند در هر زمانی از سال رخ دهد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده تخمین می‌زند از ابتدای اکتبر (۹ مهر تا ۹ آبان) ۲۰۲۱ تا اواسط ژوئن (۱۱ خرداد تا ۹ تیر) ۲۰۲۲ تعداد ۱۳ میلیون ابتلا به آنفلوآنزا و ۵۰۰۰ تا ۱۴ هزار مرگ ناشی از آن در سراسر کشور آمریکا ثبت شده است.

به گزارش کلینیک مایو ایالات متحده برخی افراد از طریق بررسی علائمی مانند تب، درد‌های عضلانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلودرد، آبریزش بینی و موارد دیگر مبتلا به آنفلوآنزا تشخیص داده می‌شوند. چنین افرادی شامل نوزادان، کودکان خردسال، کسانی که ایمنی آنان کاهش یافته یا شرایط زمینه‌ای ابتلا به بیماری از قبل در آنان وجود داشته، زنان باردار یا مادرانی به تازگی زایمان کرده‌اند و همچنین افراد مسن‌تر است.

کارشناسان می‌گویند: دریافت سالانه واکسن آنفلوآنزا یکی از بهترین راه‌ها برای محافظت از خود در برابر عفونت ناشی از این بیماری است.

واکسیناسیون ممکن است امسال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد، زیرا مقامات بهداشتی پیش‌بینی می‌کنند تعداد موارد آنفلوآنزا در مقایسه با موارد مشاهده شده در ۲ سال گذشته افزایش یابد.

دکتر دین بلومبرگ، رئیس مرکز بیماری‌های عفونی کودکان در بیمارستان کودکان دیویس دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: تصور می‌کنم به دلیل فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، افراد به این بیماری مبتلا نشده‌اند که اتفاقی عالی است، اما به دلیل همین مبتلا نشدن مصونیت جمعی نیز ایجاد نشده است.

زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا مهم است

از آنجایی که فصل آنفلوآنزا چندین ماه طول می‌کشد، بنابراین زمان واکسیناسیون مهم است.

مدیر مرکز اپیدمیولوژی بالینی و سلامت جمعیت در موسسه تحقیقات کلینیک مارشفیلد، در این خصوص گفت: ایمنی واکسن آنفلوآنزا ماهانه تقریبا هشت درصد کاهش می‌یابد. به همین دلیل مهم است که از افراد از دریافت واکسن زودهنگام خودداری کنند تا محافظت طولانی‌مدت ایجاد شود.

اگرچه احتمال رسیدن فصل آنفلوآنزا تا اوایل سال جدید میلادی وجود دارد، اما در حال حاضر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده افراد را تشویق می‌کند که واکسن را در سپتامبر (۱۰ شهریور تا هشت مهر) یا حداکثر تا پایان اکتبر (۹ مهر تا ۹ آبان) دریافت کنند.

با این حال برای برخی اگممکن است واکسیناسیون زودهنگام ضروری باشد. به عنوان مثال این مرکز پیشنهاد می‌کند کودکان بهتر است در اوایل ماه جولای (۱۰ تیر تا ۹ مرداد) یا آگوست (۱۰ مرداد تا ۹ شهریور) واکسینه شوند؛ به خصوص اگر به ۲ دوز نیاز داشته باشند.

ممکن است لازم باشد کسانی که در سه ماه سوم بارداری خود هستند نیز برای واکسیناسیون اولیه زودتر اقدام تا به تقویت ایمنی نوزاد کمک کنند. با این حال بزرگسالان بالای ۶۵ سال نباید واکسن آنفلوآنزا را زودتر دریافت کنند، زیرا کاهش ایمنی ممکن است آنان را در معرض خطر عفونت شدید در اواخر فصل قرار دهد.

بنا بر اعلام  هلث، اگر در نظر دارید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنید با پزشک خود مشورت کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز آبگیری تالاب بین المللی قوپی‌باباعلی مهاباد
شمس‌آذر میهمان فجر در جستجوی جبران
عوارض ۴۰ درصدی برای گاز‌های فلر در بودجه ۱۴۰۵
آغاز اردوی تیم ملی فوتبال از سوم فروردین
هوا سرد می شود
برگزاری دوره تربیت مربی هلال احمر به میزبانی آباده و لارستان
جشن تکلیف هزار دانش‌آموز دختر منطقه زرین‌شهر
بررسی و پیگیری فوری مشکلات جاده‌ای شهرستان میرآباد
ترسیم راهبرد‌ها و برنامه‌های آینده بسیج علمی برای سال ۱۴۰۵
کمینه و بیشینه دمای یکم اسفند ماه
ثبت ملی جشنواره چهل آش در شهر طاد فلاورجان
مهار بحران زیرمیزی با اصلاح ساختار مدیریتی
شناسایی ۳۰۰ مورد تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در شهرستان مهاباد
کشف محموله ۴ تنی کودشیمیایی قاچاق در کرمانشاه
توزیع ۱۱۰ بسته معیشتی در مسجد امام حسین (ع) قم
نام‌نویسی حدود ۱۴ هزار داوطلب در انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای فارس
تعیین تکلیف ترافیک ، معابر و قنات حسین آباد چرمهین
دانش‌آموزان نباید از حکمرانی فاصله داشته باشند
معرفی برگزیدگان مسابقات قرآنی روستایی و عشایری در فارس
۲ بُرد و ۲ شکست کاراته‌کا‌های کردستانی در سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)