• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۴۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
مازندران » اجتماعی

صدور بیش از ۳۹۰ مجوز فعالیت مطبوعاتی در مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از صدور بیش از ۳۹۰ مجوز فعالیت مطبوعاتی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در برنامه گفتگو ویژه خبری سیمای استان با بیان اینکه رویکرد‌های جدیدی در خبررسانی معمول شده است گفت: تحریریه واقعی خبر در خیابان‌ها و در میان مردم است و با تغییر شکل و ابزار موبایلی همچنان باید خبر را براساس ارزش‌های خبری منعکس کنیم.


جوادی افزود: از الزامات خبری دقت در تولید محتوا بوده و امروزه می‌بینیم اخبار هیجان زا معمول شده است که می‌تواند روند اطلاع رسانی را با چالش روبرو سازد.


او بر اهمیت امیدافزایی در خبر اشاره کرد و گفت:نیازمند برنامه ریزی در حوزه خبر و اطلاع رسانی هستیم.


جوادی در خصوص مشکلات خبرنگاران نیز گفت: ۱۳۵رسانه مکتوب و بیش از ۱۸۷ رسانه برخط در مازندران فعال است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر اینکه بیش از ۳۹۰ مجوز فعالیتی مطبوعاتی در استان صادر شده است گفت:تصمیم سازی و موج سازی در عرصه چند وجهی اطلاع رسانی صورت می‌گیرد.


او پخش اخبار در رسانه‌های بدون مجوز را از آسیب‌های این بخش دانست و تاکید کرد:نیاز به تشکیل شورای تخصصی در حوزه مدیریت اطلاع رسانی داریم.


جوادی با اشاره به فعالیت ۹۰۰ رسانه در استان گفت: نیازمند آمایش نقطه‌ای رسانه‌ها در مازندران هستیم.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران در ادامه به تحول سازی در حوزه رسانه اشاره کرد و گفت:نیازمند وحدت رسانه‌ای در استان هستیم و رسانه‌ها با هم افزایی باید در تولید و نشر اخبار فعالیت کنند.


جوادی در بخش دیگری افزود:مازندران دومین پایگاه رسانه‌ای کشور است که باید فعالان رسانه‌ای در حوزه ورزش، اقتصاد، اجتماعی، فرهنگی و هنری شناسایی شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس خانه مطبوعات کشور نیز گفت:خانه مطبوعات انجمن فراگیر برای حمایت از خبرنگاران است.


شیخی در تماس تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه هشت هزار و ۶۰۰ عضو خانه مطبوعات داریم که همه خبرنگار نیستند افزود: اعضای رسانه براساس قانون مطبوعات با عضویت در سامانه e.rasane می‌توانند نسبت به بیمه خود اقدام کنند.


او با بیان اینکه سختی کار خبرنگاری مربوط به خبرنگارانی است که کارفرما داشته باشند افزود: مدیران مسئول باید خبرنگاران خود را بیمه کنند.


شیخی ادامه داد:مدیران مسئول تایید کننده فعالان رسانه‌ای هستند و مسئولیت کارگاه خبررسانی بر عهده مدیران رسانه هاست.


او همچنین گفت:با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر سه ماه فعالان رسانه پایش می‌شوند و در سامانه جامع رسانه کشور نیز سوابق خبرنگاران درج می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


مدیرمسئول روزنامه خبر شمال هم گفت: اداره کل ارشاد مازندران نتوانسته مدیریت خوبی بر معضلات خبرنگاران داشته باشند.


روحی با بیان اینکه حمایت از خبرنگاران باید بصورت واقعی درآید تصریح کرد:در مازندران تعدد رسانه‌ها سبب شده است رسانه فعال نداشته باشیم.


او گفت:خبرنگاران امنیت شغلی ندارند و در عرصه رسانه مازندران با چالش‌های معیشتی روبرو هستند و نیاز به تغییر ساختار و تقویت زیرساخت‌ها در رسانه برای بیمه خبرنگاران داریم.


روحی خواستار امتیازدهی اداره کل ارشاد به مدیران رسانه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرمسئول روزنامه حرف مازندران هم در برنامه گفتگوی ویژه خبری سیمای استان  با تاکید بر اینکه موبایل به عنوان یک ابزار، دنیای خبر و اطلاع رسانی را تغییر داده است گفت:زندگی در ابعاد حکومت اسلامی چارچوب سازی خاص در خبررسانی را ضرورت می‌بخشد و بنابراین باید در شرایط اقتصادی قابل نقد مدیریت بر امور رسانه‌ای داشته باشیم.


رضازاده نیاز به طرح مشکلات در کنار بیان نقاط قوت فعالیت‌ها و تزریق امید در جامعه را از نیاز‌های اساسی جامعه برشمرد.


او خواستار پاسخ دهی اداره ارشاد در خصوص بیمه کردن افراد غیرخبرنگار شد و صندوق حمایت ارشاد مازندران یک ضرورت است و نیازمند ساماندهی خبرنگاران در صندوق حمایتی هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)