• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۵۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
خراسان جنوبی » اجتماعی
از ابتدای سال

کشف ۱۸ تن ماده مخدر در خراسان جنوبی

از ابتدای سال ۱۸ تن ماده مخدر در خراسان جنوبی کشف شده است.

کشف ۱۸ تن ماده مخدر در خراسان جنوبیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در شورای مبارزه با موادمخدر استان، با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۸ تن ماده مخدر کشف شده است گفت: این کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۹ درصد کاهش داشته است.

حسنی مقدم با بیان اینکه در استان ۸۶ مرکز درمانی برای مبارزه با موادمخدر وجود دارد افزود: ۱۴ هزار و ۷۵۰ نفر تحت درمان در این مراکز هستند که متاسفانه از سه سال گذشته هیچ گونه مجازی برای ایجاد مرکز جدید اخذ نشده است. 


وی با اشاره به راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در شهر بیرجند گفت: قرار بود یکی از املاک مازاد تحت اختیار اداره کل استاندارد استان برای این مرکز جانمایی شود که با مقخالفت این اداره امکان پذیر نشده است.

حسنی مقدم با بیان اینکه تجهیزات لازم برای راه اندازی این مرکز خریداری شده است افزود: باتوجه به اینکه جانمازی در این مکان مصوب شورای برنامه ریزی استان است باید مصوبه قانونی اجرا شود.

وی به راه اندازی مرکز لانو از ابتدای مردادماه نیز اشاره کرد و گفت: ۹۰ درصد اقدامات فرهنگی در این مرکز انجام شده است.

حسنی مقدم افزود: متاسفانه مرکز ماده ۱۵ در شهرستان سربیشه به دلیل مشکلات اعتباری هنوز راه اندازی نشده است.

دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان به فعالیت ۴۰ سمن بهزیستی در حوزه مواد مخدر و نقش تاثیرگذار آن اشاره کرد و گفت: برای اشتغال بهبود یافتگان هم از ظرفیت واحد‌های تولیدی و کارخانجات استان استفاده می‌شود.

 فرمانده انتظامی استان هم در این جلسه با بیان اینکه در کشف موادمخدر در کشور رتبه چهارم را داریم گفت: از ۱۸ تن مواد کشف شده از ابتدای سال، ۸۷ درصد توسط نیروی انتظامی، ۸ درصد توسط گمرک و اداره اطلاعات، ۵ درصد توسط مرزبانی و مقداری در زندان‌ها بوده است.

سردار فرشید با بیان اینکه ۷۱ درصد مواد کشف شده تریاک است افزود: ۹ درصد کشفیات حشیش و مروفین و ۵ درصد موادمخدر صنعتی است.

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه در این زمینه ۳ هزار و ۵۰۰ نفر متهم دستگیر شده اند افزود: ۵۱ باند متلاشی و ۵۰۰ خودرو هم در این زمینه توقیف شده است.

وی به طرح‌های نیروی انتظامی در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت: در کنترل محور‌های مواصلاتی ۳ تن، در پاکسازی نقاط آلوده در پی گزارشها ۳ تن و در برخورد با خرده فروشان هم ۲ تن موادمخدر کشف شده است.

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه با بیان اینکه یکی از راه‌های مبارزه با مواد مخدر کم کردن تقاضاست گفت: در زندان‌های استان ۴ هزار و ۲۷۱ زندانی وجود دارد که ۶۸ درصد آن‌ها از استان هستند.

حجت الاسلام نسائی زهان با اشاره به قیمت بالای موادمخدر در زندان‌ها افزود: متاسفانه در ملاقات‌های شرعی و بازگشت زندانیان از مرخصی امکان انتقال مواد به زندان‌ها ایجاد می‌شود که باید در این زمینه نظارت‌ها افزایش یابد.

استاندار نیز در این جلسه با بیان اینکه موضوع مواد مخدر و اعتیاد از موضوعات جدی استان است گفت: از مدیران دستگاه‌های اجرایی می خواهیم تلاش بیشتری در این زمینه داشته باشند.

آقای قناعت افزود:مدیران و متولیان مبارزه با موادمخدر باید نگاه خود را نسبت به این موضوع تغییر دهند و فراتر از وظیفه خود عمل کنند.

وی با اشاره به مصوبات این جلسه افزود: استقرار مرکز ماده ۱۶ در ساختمان مازاد اداره استاندارد یک تکلیف است و باید این موضوع حل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صعود دو جودوکار ایران به مرحله نیمه پایانی جام آفریقا
کاهش ۱۰ میلیون لیتری فلرسوزی در دولت چهاردهم
کسب ۱۷ نشان رنگارنگ دختران کاراته کای لرستانی در مسابقات قهرمان قهرمانان کشور
حماس: تصمیم اسرائیل برای سرقت اراضی کرانه باختری بدون هرگونه مشروعیت است
روایتی از یک مهمانی به دعوت پدر
تماس بیش از ۸ هزار نفر با صدای مشاور در همدان 
سیستان وبلوچستان رنگین کمانی ازجاذبه‌های گردشگری واقتصادی
۲ کشتی‌گیر کردستانی در اردوی تیم‌ ملی
مسابقات استانی بوکس در شهرستان گِرمی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
۵.۵ همت برای شتاب توسعه راه‌های شمال کشور
غبارروبی اماکن مذهبی مازندران در آستانه ماه رمضان
وصول نیمی از درآمدهای معوق آموزش و پرورش استان سمنان
عبور ظرفیت تجدیدپذیر‌ها از ۵۰۰۰ مگاوات تا قبل از سال جدید
رویداد ملی ایران جان در سیستان و بلوچستان
دانشگاه آزاد در افق ۱۴۱۰، باید مرجع حل مسائل ملی، منطقه‌ای و قطب علمی جهان اسلام باشد
دشت مُغان، پایتخت جدید گلخانه‌های هوشمند ایران
۴۳ هزار منزل و کسب‌وکار آذربایجان‌غربی به فیبر نوری متصل شدند
خدمت رسانی سازمان تامین اجتماعی به بیش از ۵۰ درصد از جمعیت استان
کارگری که شهید مدافع امنیت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)