پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از تاسيس پارک فناوری این دانشگاه در زمینی به مساحت ۲۸ هکتار تاسیس در شهریور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین قناعتی در پنجمین سمپوزیوم بینالمللی کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیشبالینی، دانشگاه تهران را جزو پیشگامان فناوری در کشور دانست و افزود: حدود ۲۸ هکتار زمین در یافتآباد برای تاسیس پارک فناوری در نظر گرفتیم و قرار است این پارک یکی از بزرگترین پارکهای فناوری کشور با عنوان شهرک علمی شهید سلیمانی تبدیل شود.
وی از راه اندازی مرحله اول این پارک تا پایان شهریور ماه خبر داد وگفت: این پارک قرار است با حضور ۵۰۰ شرکت و استارتآپ راه اندازی شود.
قناعتی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در آزمایشگاه پیشبالینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه این آزمایشگاه محرکی برای سایر دانشگاههای کشور است، خاطر نشان کرد: این آزمایشگاه با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته که توسط چند شرکت دانش بنیان ساخته شده است، توسعه فعالیتهای فناورانه را پیگیری میکند.
وی خاطر نشان کرد: آزمایشگاه پیشبالینی در پنج سال فعالیت خود، خوش درخشیده و قریب به ۹۰۰ پروژه و ۶۰۰۰ اسکن برای محققین سرتاسر کشور انجام داد که در نوع خود بی نظیر بوده و با استفاده ۴۲۲ عضو هیئت علمی سراسر دانشگاه ها و پژوهشگاهها از خدمات آزمایشگاه پیش بالینی تعامل خوبی صورت گرفته.
قناعتی از اتصال آزمایشگاه پیش بالینی به شبکه آزمایشگاهی کشور خبر داد و یادآور شد: با این اقدام خدمات تحقیقاتی برای محققین راحتتر و هموارتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه درهای این دانشگاه به روی محققان باز است، یادآور شد: یکی از دستاوردهای مهم این دانشگاه ترویج، آموزش و تحقیقات پیشبالینی با رویکرد تصویر برداری است در همین راستا ۱۰ هزار نفر در قالب ۲۰۶ کارگاه آموزش دیدهاند و شبکهای از متخصصین را دور هم گرد آوردند که این کار ارزشمند است و باید حفظ و تقویت شود.
به گزارش ایسنا، پنجمین سمپوزیوم بینالمللی کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیشبالینی با همکاری دانشگاههای داخلی و خارجی از امروز چهارشنبه ۲۶ مرداد ماه با هدف ارائه بهروزترین اطلاعات، تبادل افکار متخصصین، توسعه، ترویج و معرفی تکنولوژیهای برتر مرتبط با این حوزه به صورت آنلاین آغاز به کار کرد و تا فردا پنجشنبه ۲۷ مرداد ماه ادامه دارد.
در این سمپوزیوم در خصوص موضوعاتی چون داروسازی، نانو و دارو رسانی، آنکولوژی پیشبالینی، روشهای درمانی سرطان، پرفیوژن، خونرسانی و قلب، مطالعات و مواد دندانی، علم مواد، جانور شناسی، اخلاق در پژوهش پیشبالینی، روشها و ابزارهای پردازش تصاویر بحث و تبادل نظر میشود.