• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۶۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۹
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

تلاش آموزش و پرورش در شناسایی استعداد‌ها با اجرای مسابقات ورزشی

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش : مسابقات دانش‌آموزی به عنوان یک محیط یادگیری و کارگاه بزرگ تربیتی در طول سال تحصیلی در سطوح مختلف مدرسه ای، منطقه ای، استانی و کشوری دنبال می‌شود.

 آیین افتتاح مسابقات دانش‌آموزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صادق ستاری فرد در مراسم افتتاح مسابقات دانش‌آموزی در دو رشته شنا و ووشو، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و انقلاب، شهدای ۸ سال دفاع مقدس، شهدای مدافعین حرم، سردار دل‌ها شهید حاج قاسم، شهید شمسی پور و به ویژه حبیب حرم شهید مظلوم شهید حاج حسین همدانی، اظهار کرد: قرار بود امروز وزیر آموزش و پرورش در این مراسم حضور داشته باشند، اما به جهت جلسه فوری ریاست جمهوری، توفیق حضور در این جمع را به حقیر سپردند، لذا به فرزندان خوب ایران اسلامی و به معلمان عزیزی که همیشه مایه فخر و مباهات برای تعلیم و تربیت بوده اند، خیرمقدم می‌گویم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امروز همزمان در استان البرز و در استان چهارمحال و بختیاری در رشته دو و میدانی و شطرنج، مسابقات دانش‌آموزی در حال برگزاری است. هفته گذشته در خراسان رضوی شاهد برگزاری این مسابقات بودیم، هفته آینده در استان اصفهان و سپس در تهران مسابقات دانش‌آموزی را برگزار می‌کنیم. مسابقات دانش‌آموزی به عنوان یک محیط یادگیری و کارگاه بزرگ تربیتی در طول سال تحصیلی در سطوح مختلف مدرسه ای، منطقه ای، استانی و کشوری دنبال می‌شود.

وی با تاکید براینکه یکی از اهداف سند تحول بنیادین موضوع تنوع بخشی به محیط‌های تربیتی و یادگیری است، افزود: یکی از نمود‌های عینی این محیط‌های یادگیری برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها و المپیاد‌های ورزشی است.

ستاری فرد اضافه کرد: از طریق اجرای این مسابقات هم نشاط، شادابی و سلامتی برای دانش‌آموزان به ارمغان می‌آید و هم استعدادیابی و شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزی به ثمر می‌نشیند.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر بخواهیم به وظیفه مدرسه و یا نظام تعلیم و تربیت در جمله کوتاهی اشاره کنیم حتما می‌توانیم بر شکوفایی استعداد‌های فطری و ذاتی دانش‌آموزان تاکید داشته باشیم. نظام تعلیم و تربیت، فدراسیون ورزش دانش‌آموزی و معاونت تربیت بدنی و سلامت با حمایت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به دنبال تحقق این مهم در راستای شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: تنوع بخشی به رشته‌های ورزشی از دیگر برنامه‌هایی بود که در این دوره از مسابقات به خوبی دنبال شد. بعد از وقفه ۳ ساله کرونا مسابقات به نحوی دنبال شد که ورزش‌های رزمی بعد از ۱۰ سال در حال اجراست این نشان دهنده عزم جدی وزارت آموزش و پرورش در شناسایی و شکوفایی استعداد‌های ورزشی و توجه به استعداد‌های دانش‌آموزان در رشته‌های ورزشی است.

ستاری فرد تصریح کرد: می‌دانیم در حوزه ورزش اگر به دنبال اعتلای جایگاه ورزش در سطوح بین المللی هستیم باید به رشته‌های پایه و پرمدال توجه کنیم. برگزاری مسابقات در رشته‌‎های دو و میدانی، شنا و ژیمناستیک که در حال برگزاری است، نشان دهنده این است که آموزش و پرورش به آینده ورزش کشور توجه دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: مبتنی بر رهنمودها، مطالبات و منویات مقام معظم رهبری تحصیل، تهذیب و ورزش محل توجه ما در آموزش و پرورش است اگر به این جمله شهید رجایی توجه کنیم که تربیت دانش‌آموزان را باید از جایی شروع کنید که متربی تمایل دارد، به این نکته توجه می‌کنیم که باید بر ورزش و اردو به عنوان ۲ عنصر مورد توجه که دانش‌آموزان به آن تمایل دارند، تمرکز شود.

وی عنوان کرد: مسابقات ورزشی، رویداد‌ها و المپیاد‌ها هم شامل اردو است و هم شامل بازی‌ها و فعالیت‌های ورزشی؛ لذا در کنار این مسابقات برنامه‌های فرهنگی تربیتی مورد تاکید است.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: از همه همکارانم در معاونت‌های تربیت بدنی سراسر کشور تشکر می‌کنم که با عزم جدی و با فعالیت مجاهدانه که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند زمینه حضور دانش‌آموزان دختر و پسر ایران زمین را در بیش از ۱۰ رشته ورزشی در سطح ملی و کشوری فراهم کردند تا به اهداف سند تحول بنیادین دست یابیم. انشالله آینده ورزش کشور را از طریق سرمایه گذاری در ورزش دانش‌آموزی بسازیم.

ستاری فرد در پایان گفت: از استانداری البرز تشکر می‌کنم، زیرا می‌دانیم اجرای این چنین رویداد‌ها زحمات زیادی را می‌طلبد ایران بزرگ در ایران کوچک گردهم آمدند تا شور و هیجان را به محیط تعلیم و تربیت جاری و ساری کنند، انشالله این نسل با نشاط، زمینه تمدن سازی انقلاب اسلامی را در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به وجود خواهند آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)