• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۸۱۳۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

گلایه‌های قهرمان جودوی ناشنوایان جهان

مسعود رستگار، جودوکای ناشنوای ایران با اشاره به ناراحتی خود از مسئولان ورزش کشور، گفت: هیچ حمایتی از من نمی‌شود.

گلایه‌های قهرمان جودوی ناشنوایان جهانملی پوش جودوی ناشنوای کشورمان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما از مسئولان ورزش کشور گلایه‌هایی داشت.

مسعود رستگار درباره دستفروشی خود در کرمانشاه، اظهار داشت: من از سال ۲۰۱۵ به عضویت تیم ملی جودوی ناشنوایان درآمدم. از ابتدا دستفروشی نمی‌کردم بلکه به جمع آوری ضایعات مشغول بودم. زمانی که عضو تیم ملی شدم مربیان به من گفتند که این شغل به درد تو نمی‌خورد و من هم بعد از آن تصمیم گرفتم به جای جمع آوری ضایعات، میوه فروشی کنم.

جودوکای ناشنوای کشورمان در پاسخ به اینکه آیا دستفروشی به تمرینات او لطمه نمی‌زند، گفت: قطعا لطمه بدی وارد می‌کند، اما وقتی می‌بینم مسئولان کاری نمی‌کنند مجبورم دستفروشی کنم و در کنار دستفروشی تمرینات حرفه‌ای خودم را پیگیری می‌کنم، با این شرایط تمرین کردن بسیار سخت است، اما به خاطر شرایط بد اقتصادی مجبور هستم کار کنم تا از مشکلاتی که در خانواده وجود دارد کم کنم.

وی افزود: در فیلمی که آبانِ پارسال پخش شد من مشکلاتم را بیان کردم، بعد از پخش فیلم مسئولین یکی یکی به میوه فروشی من آمدند، عکس یادگاری گرفتند و در همان جا قول‌هایی دادند که تا امروز هیچ کدام از آن‌ها اجرا نشده است. من هم از صحبت‌های آن‌ها ناراحت نشدم و با تلاش‌های خود موفق شدم ۲ ماه پیش در مسابقات المپیک ناشنوایان که در برزیل برگزار شد، مدال برنز کسب کنم.

ملی پوش جودوی ناشنوایان کشورمان درباره اینکه چرا در کشور ما به قهرمانان اهمیت نمی دهند و برخی تصمیم می‌گیرند که از ایران مهاجرت کنند، گفت: ما هر چه افتخار به دست آوردیم به خاطر ایران بوده است. خیلی از کشور‌ها از جمله آمریکا با من تماس گرفتند و گفتند که گرین کارت برایت فراهم می‌کنیم و حاضر هستیم ۱۵۰ هزار دلار هم پرداخت کنیم، اما من جواب ندادم، زیرا یک درصد از خاک وطن خود را به دشمن نمی‌دهم. علاوه بر این، از کشور صربستان هم با من تماس گرفتند که جواب آن‌ها را هم ندادم. من هم می‌توانستم مانند خیلی از قهرمانانی که از ایران رفتند بروم، اما به خاطر ایران و خانواده در اینجا ماندم.

رستگار ادامه داد: متاسفانه خواهر من سرطان دارد و مادرم هم به خاطر دیابت چند روز در بیمارستان بستری بود که الان ۲ روزی می‌شود مرخص شده است. حتی خانه‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم اجاره‌ای است. باز خدا را شکر با این مشکلاتی که وجود دارد توانستم دل مردم را شاد کنم.

وی افزود: ۲ ماه پیش وقتی از مسابقات المپیک برزیل برگشتیم مسئولان شورای شهر به همراه شهردار کرمانشاه با من جلسه‌ای گذاشتند و در آنجا فقط یک حکم صداقت به من دادند و با اینکه گفته شد پول پاداش را هم پرداخت خواهند کرد، اما تا امروز یک ریال هم پرداخت نشده است.

ملی پوش جودوی ناشنوایان درباره میزان پاداش‌ها، گفت: پاداش‌هایی که در پای سکو پرداخت می‌شود ۳۰۰ دلار است. پاداشی که نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی پرداخت می‌کند نهایتا ۲ یا ۳ میلیون تومان است. متاسفانه هنوز پاداش قهرمانی من در مسابقات جهانی و همچنین المپیک برزیل که ۲ ماه پیش برگزار شد، پرداخت نشده است. از مسئولان خواهش می کنم هر چه زودتر این پاداش را پرداخت کنند تا از این پول بتوانیم استفاده کنیم.

وی افزود: پاداشی که ورزشکاران ناشنوا می‌گیرند با سالم‌ها فرق دارد. یعنی مدالی که ما در المپیک کسب می‌کنیم معادل یک سوم پاداشی است که ورزشکاران سالم می‌گیرند. چرا باید اینطور باشد؟ مگر ما در المپیک شرکت نمی‌کنیم و در آنجا پرچم ایران را بالا نمی‌بریم؟ دقیقا همین کار را ورزشکاران سالم هم انجام می‌دهند. مگر پرچم ایرانِ ناشنوایان با سالم‌ها فرق دارد که بین ما تبعیض قائل می‌شوند؟

رستگار گفت: واقعا از دست مسئولان ورزش کشور ناراحت هستم، چون این حق من نیست. من خیلی تلاش می‌کنم تا برای ایران افتخار کسب کنم. آیا آینده من باید اینگونه باشد؟ الان نه خونه‌ای دارم و نه مغازه ای، از مشکلات خانوادگی و سرمایه‌ای گرفته تا نداشتن کار، هیچ چیزی ندارم. عاقبت من چه خواهد شد؟ با این حال در حال تمرین کردم برای مسابقات آینده هستم.

گفتنی است؛ مسعود رستگار، جودوکای تیم ملی کم شنوایان و ناشنوایان کشورمان که از سال ۲۰۱۵ به عضویت تیم ملی در آمده تا امروز مدال‌های رنگارنگ زیادی را برای ایران کسب کرده است. رستگار در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۲۱ در مسابقات قهرمانی آسیا صاحب مدال برنز شد و در مسابقات جهانی جودوی ناشنوایان در سال ۲۰۲۱ که در فرانسه برگزار شد، مدال برنز المپیک خود را تکرار کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
مسئولین ورزشی یه کم به فکر جودکارای ناشنوا باشین یه قهرمان جودو نباید دستفروشی کنه واقعا جای تاسف هستش
وزارت ورزش مگه به اعضای تیمهای ملی حقوق نمیدهد؟؟
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)