• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۸۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰
قزوین » اقتصادی

اشتباه استراتژیک کشاورزان استان قزوین در کشت بی رویه گوجه فرنگی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امسال کشاورزان استان به جای ۶ هزار هکتار، ۴۰ هزار هکتار گوجه فرنگی کشت کردند که متأسفانه محصول نهایی، روی دستشان مانده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، افلاطونی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امسال کشاورزان اشتباه استراتژیک کشاورزان استان قزوین در کشت بی رویه گوجه فرنگیاستان به جای ۶ هزار هکتار، ۴۰ هزار هکتار گوجه فرنگی کشت کردند که متأسفانه محصول نهایی، روی دستشان مانده است و باید به جای آن، ذرت علوفه‌ای می‌کاشتند.

افلاطونی تأکید کرد: مجوز پارک علم و فناوری ویژه کشاورزی دریافت شده و در کنار آن دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی هم در حال راه اندازی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه عملکرد میزان کشت به نسبت اراضی کشاورزی در استان قزوین کم است، خاطرنشان کرد: قرارگاه کشاورزی دانش بنیان هم در استان راه اندازی شده است تا به سمت کشاورزی هوشمند و علمی حرکت کنیم.

وی افزود: ۱۸ میلیون هکتار زمین قابل کشت در کشور داریم، اما عملکرد ما متأسفانه دانش بنیان نیست و اگر تنها یک تن در هکتار، تولید گندم را افزایش دهیم، قطعاً خودکفا می‌شویم.

افلاطونی با بیان اینکه توزیع کالا‌های اساسی در استان قزوین به صورت شبکه‌ای و با پشتیبانی تعاون روستایی انجام می‌شود، تصریح کرد: پلتفرم‌های اینترنتی هم در کنار این دو فعال هستند تا با کمبود کالا در شهرها، روبه رو نشویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵ هزار بازرسی از اصناف استان انجام شده است، تأکید کرد: هزار و ۷۵۶ پرونده تشکیل شده است و ۱۹ میلیارد تومان جریمه هم از متخلفان دریافت شده است.

افلاطونی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اصلاح یارانه نان و نظارت جدی بر روند توزیع سهمیه آرد در استان، خاطرنشان کرد: سهمیه آرد نانوایی‌هایی که هیچگاه فعالیت نمی‌کردند یا تعطیل شدند، حذف شده است و تمامی نانوایی‌ها موظف شدند اطلاعاتشان را در بیرون از واحد‌های نانوایی، نصب کنند.

وی افزود: اتحادیه نانوایان استان، صلاحیت توزیع آرد را ندارد و مشکلات گذشته در زمینه توزیع آرد سهیمه ای، برطرف شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه امسال با وجود خشکسالی، خرید گندم در استان به ۱۷۶ هزار تن رسیده است، گفت: میزان خرید تضمینی گندم ۵۳ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: همچنین ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است که بیشترین رقم میزان جوجه ریزی تاکنون بوده است.

به گفته افلاطونی، استان قزوین در حوزه تولید شیر، تخم مرغ و گوشت قرمز در کشور، رتبه اول تا پنجم را دارد.

وی افزود: ۹۳ درصد از تراکتورها، شماره گذاری شده اند و مشکل سوخت و بیمه شان هم رفع شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: ۹۸ درصد بذر سبزیجات، بیش از ۹۰ درصد روغن خوراکی و ۸۰ درصد نهاده‌های دامی، وارداتی است.

افلاطونی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: استان قزوین جزو اولین استان‌های کشور است که در زمینه اجرای طرح کاداستر اقدام کرده است و در حال حاضر در جایگاه پنجم کشوری قرار دارد.

وی افزود: در ۲ سال اخیر ۱۷۰ پلاک کشاورزی، رفع تداخل شده است و در این حوزه ۴۵ درصد رشد داشته ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه روند احداث شهرک گلخانه‌ای نودهک به خاطر خدمات زیرساختی آب، برق و گاز متوقف شده بود، تأکید کرد: در حال حاضر تمام زیرساخت‌های مورد نیاز این شهرک گلخانه‌ای در حال اجراست و به زودی ساخت گلخانه نودهک، سرعت می‌گیرد.

وی افزود: در فاز اول ۷۵ هکتار و در فاز دوم ۵۰۰ هکتار گلخانه در شهرک گلخانه‌ای نودهک، احداث می‌شود.

افلاطونی تأکید کرد: از این به بعد سیاست گذاری و قیمت گذاری کشمش کشور، با راه اندازی میز کشمش، در استان قزوین انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: آبزی پروران صرف نظر از شکایت شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین می‌توانند با حفظ بستر و حریم رودخانه، به فعالیت شان ادامه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)