• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۹۹۴۶
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
اقتصادی » صنعت

افتتاح بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف صبح امروز ۳۱ مرداد با حضور معاون وزیر صمت در محل دائم نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.

افتتاح بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی فرش دستبافبه گزارش خبرنگار گروه صنعت و معدن خبرگزاری صداوسیما؛ پس از دو سال وقفه به علت شیوع ویروس کرونا، بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف امروز دوشنبه ۳۱ مرداد با حضور محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت لحظاتی پیش افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، فضای این نمایشگاه ۴۰ هزار متر مربع است که ۳۳ هزار متر آن به غرفه‌های تجاری اختصاص داده شده و در کنار غرفه ها، شرکت‌های دانش بنیان، صنایع خلاق و دانش آموختگان این رشته و فعالان بازاریابی دیجیتال در فرش دستباف فعال می‌شوند.

همچنین ۵۹۰ غرفه در ۱۱ سالن فعالیت تجاری می‌کنند که با محاسبه فعالیت غرفه های غیر تجاری‌ها ۶۰۰ غرفه در این نمایشگاه حضور دارند.

این نمایشگاه تا ۶ شهریور از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ شب در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می شود.

به مناسبت برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف این هفته از ۳۱ مرداد تا ۶ شهریور به نام "دیپلماسی اقتصادی فرش" نامگذاری شده است.
 

دستبافته‌های هنرمندان ایرانی در بزرگترین نمایشگاه فرش دستباف

فرش‌های دستباف مناطق مختلف ایران در بیست و نهمین نماشگاه بین المللی فرش دستباف با حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان این عرصه به نمایش درآمده است.

به گزارش خبرنگار گروه صنعت و معدن خبرگزاری صدا و سیما؛ در این نمایشگاه بیش از ۵۰۰ شرکت تولیدی و صادراتی هنر- صنعت فرش دستباف کشور حضور و مشارکت دارند و گنجینه‌ای از قالی‌های دستباف، مهم‌ترین کالای فاخر ایرانی و آثار کم نظیر بافندگان و هنرمندان ایرانی را به نمایش گذاشتند.

در بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران؛ انواع فرش‌های دستباف مناطق مختلف ایران در اندازه‌ها و رنگ‌های مختلف، قالی و قالیچه، تابلو فرش‌های مختلف و دیگر دست بافته‌های هنرمندان ایرانی عرضه شده و فضایی بسیار متنوع و رنگارنگی را در معرض دید مخاطبان قرار داده که چشم هر بیننده‌ای را خیره می‌کند.

همزمان با برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران؛ چندین هیئت بازرگانی و تجاری از کشور‌های مختلف جهان با حضور در محل نمایشگاه، ضمن بازدید از تولیدات فرش دستباف کشورمان، با تولیدکنندگان و فروشندگان ایرانی وارد مذاکرات تجاری می‌شوند.

نمایشگاه فرش دستباف ایران، مهمترین نمایشگاه فرش دستباف جهان محسوب می‌شود که هر ساله با برگزاری آن؛ هیئت ها، تجار و بازرگانان از نقاط مختلف جهان در نمایشگاه حضور می‌یابند.

بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران با تمرکز بر موضوع‌های تخصصی و صادراتی و همچنین فروش داخلی برپا شده و بهترین فرش‌های عتیقه و معاصر کشورمان را در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهد.

رونمایی از پلتفرم فرش ایران، رونمایی از فرش مشاهیر، بافت زنده فرش، رونمایی از فرش نفیس سال ایران و سالن اختصاصی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها برخی از برنامه‌های جانبی بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران است.

افزایش صادرات در کنار فروش داخلی، معرفی ظرفیت‌های این بخش اقتصادی، برنامه ریزی برای حل مشکلات، موانع و نقاط ضعف موجود این صنعت، ایجاد بستر‌های مناسب برای سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی، ایجاد زمینه اشتغال و کارآفرینی، آشنایی دست اندرکاران با محصولات، نوآوری‌ها و ظرفیت‌های موجود، ایجاد فضای رقابتی سالم میان تولیدکنندگان داخلی برای ارتقای کیفیت تولید و ایجاد ارتباط مستقیم و رو در رو میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران از امروز تا ۶ شهریور ماه به مدت یک هفته از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید محمودی در جونقان
بی ثباتی قیمت برنج
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
نگاتیو‌های دست شیطان
دورهمی دانش آموزان سمنان در بوستان های محله
تجلیل از برگزیدگان گیلانی مسابقات قرآنی اوقاف امروز در رشت
قطع آب ادارات پر مصرف، قانون برای همه یکسان است
صلح و سازش دو طایفه در شهرستان کوهرنگ
برگزاری رزمایش ارزیابی آمادگی مولد‌های برق اضطراری در مراکز حیاتی گیلان
گامی بلند برای درمان سرطان در جنوب کشور
برگزاری جشنواره غذاها و شیوه های زندگی بومی محلی در چرام
توزیع گوشت گرم بین عزتمندان در کهگیلویه و بویراحمد
دیدار چهره به چهره استاندار با مردم
اعلام آمادگی مردم برای شرکت در راهپیایی سیزده ابان
ادامه نهضت بهسازی و اسفالت راههای روستایی در کهگیلویه
ساماندهی صنوف استان در دستور کار
بازگشت ۱۸ میلیارد ریال وجوه به حساب مالباختگان فضای مجازی
نشست مشترک وزارت امور خارجه با فوتبالی‌ها
وداع با شکوه نیروی هوایی ارتش با خلبان محمد طیبی
اختصاص 116هککتار از اراضی ملی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)