• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۰۳۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری در اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش؛

نظام های تعلیم و تربیت باید زیر نظر آموزش و پرورش باشند

رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری گفت: همه نظام های تعلیم و تربیت کشور باید زیر نظر آموزش و پرورش باشند.

همه نظام های تعلیم و تربیت کشور تحت حکمرانی آموزش و پرورش قرار گیرندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد صادق خیاطیان در سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه جایگاه تعلیم و تربیت و نقش والای معلمان در جامعه بر کسی پوشیده نیست، افزود: نگاه به آموزش و پرورش باید سرمایه ای باشد ، لذا مدیران آموزش و پرورش که در مرکز میدان نظام تعلیم و تربیت فعال هستند ، می توانند با راهکارهای خود در این اجلاس به ارتقای کیفی هرچه بیشتر  نظام آموزش و پرورش کمک کنند.

وی با بیان این که بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی گذشته ، اما هنوز درباره نظام تعلیم و تربیت نگاه های متفاوتی وجود دارد ، گفت: برخی نقدهایی به حوزه آموزش و پرورش در محورهای کیفی آموزش و تربیت وجود دارند ، از سوی دیگر برخی موفقیت ها و نکات مثبت فراوانی برای آن قائل هستند ، در حوزه آموزش و پرورش نباید نگاه صفر و صدی داشت، زیرا نظام جمهوری اسلامی موفقیت های بسیار مطلوبی در حوزه تعلیم و تربیت داشته است اما فاصله کنونی ما با نقطه مطلوب ، کم نیست و این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری و کارشناسان و اصحاب فن این حوزه بارها مطرح شده است که باید به آن توجه شود.

خیاطیان افزود: در حوزه تعلیم و تربیت که شامل همه حوزه های مربوط به تربیت می شود مخاطب فقط آموزش و پرورش نیست اما حکمران اصلی تعلیم و تربیت کشور، آموزش پرورش است که دیگر دستگاه های مرتبط به یاری آن می آیند.

وی درباره تعریف نظام حکمرانی تعلیم و تریبت در آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش باید با حکمرانی خود، تمام بحران های حوزه تعلیم و تربیت را پوشش دهد و همه نظام های تعلیم و تربیت زیر چتر این حکمرانی قرار گیرد.

خیاطیان در ادامه تمرکزگرایی و بخشی نگری را از آسیب های این حوزه برشمرد و افزود: گفتمان دولت سیزدهم، مردمی سازی و عدالت محوری است که در همه حوزه ها نظیر ساحت های اقتصادی، آموزشی، سیاسی و … مدنظر است.

رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری مردمی سازی در آموزش و پرورش را متفاوت از خصوصی سازی دانست و گفت: همه مدیران آموزش و پرورش باید زمینه را برای حضور و بهره مندی از ظرفیت گروه های جهادی و مردمی فراهم کنند.

خیاطیان لازمه استفاده از ظرفیت های مردمی را ایجاد تغییر در الگوهای ذهنی خواند و افزود: باید با تغییر در نگرش ها ظرفیت های مردمی را برای نقش آفرینی مهیا کرد.

وی افزود: عدالت آموزشی و کیفیت بخشی به آموزش دغدغه همه بخش های دولت است و با یک نگاه تحلیلی باید تحقق عدالت آموزشی بررسی شود تا  دسترسی آسان به آموزش باکیفیت برای همه دانش آموزان مهیا شود.

خیاطیان گفت: قانون رتبه بندی معلمان در این دولت محقق شد، اما نباید به رتبه بندی به عنوان برنامه ای برای جبران معیشت معلمان نگاه کرد و چنین نگاهی سطحی است ، قانون رتبه بندی معلمان باید مبتنی بر ارتقای سطح کیفی و توان افزایی معلمان باشد.

رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری اقتصاد آموزش و پرورش را دچار چالش دانست و افزود: با بودجه تعریف شده آموزش و پرورش، نوآوری و خلاقیت نمی توان ایجاد کرد بنابراین متنوع سازی منابع مالی باید مورد توجه باشد و صاحبنظران باید به آن بپردازند.

وی گفت: امیدواریم مدیران استان‌ها هفته ای چند ساعت پیرامون این موضوعات در کارگروه های تخصصی، کار ویژه انجام دهند و ما در مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری با همکاری آموزش و پرورش آمادگی داریم تا در تحقق حکمرانی آموزش و پرورش همکاری لازم را داشته باشیم و با ارائه راهکارهای مناسب از این بحران ها عبور کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
من با این صحبت رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری: (با بودجه تعریف شده آموزش و پرورش، نوآوری و خلاقیت نمی توان ایجاد کرد بنابراین متنوع سازی منابع مالی باید مورد توجه باشد و صاحبنظران باید به آن بپردازند.) کاملا موافقم
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)