• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۰۴۶۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۸
گیلان » اجتماعی
هفته دولت

سرمایه گذاری بیش از هزار میلیاردی در صنعت برق گیلان

۸ پروژه ملی و زیربنایی برق منطقه‌ای گیلان با هزار و ۵۰۳ میلیارد ریال هزینه در هفته دولت امسال به بهره برداری می‌رسد.

سرمایه گذاری بیش از ۳ هزار میلیاردی در صنعت برق گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما در گیلان ، مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای استان، امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به رسالت جهادگونه خبرنگاران و اهمیت تلاششان گفت: ۲۵ مرداد با مصرف  ۲ هزار و ۹۰ مگا وات برق در گیلان، اوج مصرف استان را داشتیم که در مقایسه با ۳ سال قبل، ۳ و نیم درصد افزایش داشت.
بهمن داراب زاده با بیان اینکه با اطلاع رسانی اصحاب رسانه و رعایت و همراهی مردم، تابستان بدون خاموشی را به رغم تابستان گرم در استان، پشت سر گذاشتیم و البته پایش و آماده باش نیرو‌های ما تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
وی، هدف گذاری و اجرای ۸ طرح در شبکه برق استان را از مهمترین دلایل مدیریت درست برای جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته در تابستان امسال، عنوان کرد و افزود: افزایش ۳۹ درصدی ظرفیت بخش انتقال پست رشت شمالی استان به ۶۳/۲۳۰ کیلو ولت، احداث پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت و برقراری اتصالات ۶۳ کیلو ولت لیسار، توسعه بخش ۶۳/۱۳۲ کیلو ولت در پست ۶۳/۱۳۳/۲۳۰ کیلو ولت شهید سیادتی، احداث خط ۶۳ کیلو ولت دو مداره تغذیه پست جنوب رشت، افزایش ۱۳۰ درصدی ظرفیت توان الکتریکی پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت سیاهکل، افزایش ظرفیت پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت فومن از ۶۰ مگا ولت آمپر به ۹۰ مگا آمپر، عملیات نصب و راه اندازی بانک خازنی در پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت جنوب رشت و عملیات نصب و راه اندازی بانک خازنی در پست ۲۰/۶۳ کیلو ولت هشتپر از جمله این طرح‌ها است که برای آن‌ها در مجموع هزار و ۵۰۳ میلیاردریال هزینه شده و در هفته دولت امسال رسما به بهره برداری می‌رسد.
مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان، گفت: علاوه بر این‌ها در بخش صنعت، گیلان به یک کارگاه بزرگ عملیاتی تبدیل شده و بعد از پایان مدیریت برق استان در تابستان، از نیمه شهریور، بلافاصله برنامه ریزی و تدبیر برای مدیریت برق تابستان سال آینده را شروع خواهیم کرد.
بهمن داراب زاده همچنین افزود: در نظر داریم برای افزایش و توانمند سازی بیشتر، ۵ طرح ایجاد نیروگاه شامل پست غرب رشت، خط چهار مداره رشت- انزلی- پره سر، پست سلیمانداراب، پست ضیابر و پست جانباران را با پیش بینی بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار در هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسانیم.
وی ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و تقویت نیرو‌های بادی در استان را از نیاز‌های امروز و ضرورت فردای جامعه عنوان کرد و افزود: با صحبت با وزارت نیرو و قانع کردن آن‌ها به اینکه گیلان به غیر از ابرناکی، استانی آفتابی است، مقدمات ایجاد نیروگاه خورشیدی را فراهم کردیم و ان شاءالله در سال‌های آینده در این زمینه اقدام می‌کنیم.
مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان، همچنین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: تولید اسمی برق در گیلان ۲ هزار و ۸۵۵، اما تولید عملی ما حدود ۲ هزار و ۴۰۰ مگا وات است و با توجه به نیاز مصرف در استان، امسال برخلاف سال‌های گذشته امکان انتقال آن از طریق شبکه سراسری به استان‌های همجوار نبود.
بهمن داراب زاده قیمت انرژی برق را نسبت به آنچه از مصرف کننده دریافت می‌شود، بیشتر عنوان کرد و افزود: تابستان امسال مردم با صرفه جویی و مدیریت در مصرف برق، از طرح معافیت برای مشترکان خوش مصرف استقبال و به سبد هزینه‌های خود کمک کردند.
وی تاکید کرد: مدیریت مصرف برق فقط مربوط به فصل گرما نیست و در تمام طول سال باید به آن توجه شود.
در پایان این نشست از خبرنگاران تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)