• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

اعلام قیمت بلیت اتوبوس اربعین تا پایان هفته

قیمت بلیت اتوبوس برای اربعین تا پایان هفته اعلام می‌شود.

اعلام قیمت بلیت اتوبوس اربعین تا پایان هفتهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: اکنون ۸ هزار دستگاه اتوبوس که مربوط به ناوگان خصوصی است که تدارک دیده شده و آماده خدمت‌رسانی به زائرین است که با نزدیک شدن به ایام اربعین و برطبق مصوبه ستاد اربعین کشور، قیمت بلیت آن را اعلام خواهیم کرد، اما برای ایجاد عدالت هیچ اتوبوس قراردادی و دربستی نخواهیم داشت.

آقای داریوش امانی گفت: ظرفیت ۵-۴ هزار دستگاه اتوبوس در بخش دولتی را داریم که در حال رایزنی هستیم تا در آن ایام و به‌ویژه زمان برگشت زائرین از این ظرفیت استفاده کنیم، اما هنوز قطعی نشده است و از آنجایی که امسال افزایش تعداد زائران را خواهیم داشت، در حال رایزنی هستیم که از سایر ناوگان‌های دیگر استفاده کنیم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تاکید بر اینکه از ابتدای سال، ستاد اربعین در وزارت راه و شهرسازی فعال است، بیان کرد: از ابتدای سال مذاکره‌های را با انجمن‌های صنفی بخش مسافری داشته‌ایم تا هم هزینه‌ها و دغدغه‌های رانندگان این ناوگان را تامین کنیم و از سوی دیگر، سفر ارزانی را برای مردم به ارمغان بیاوریم.

امانی با اشاره به هم‌زمانی اربعین با پیک سفر‌های داخلی در شهریور، تاکید کرد: تلاش ما این است که بیشترین ظرفیت خود را برای اربعین بگذاریم و در کنار آن ظرفیتی را برای داخل کشور قرار بدهیم که با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها و پایان تابستان، حتماً سفر‌هایی به دیگر مناطق کشور را نیز داریم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان راهداری برای بهبود وضعیت جاده‌های منتهی به مرز، گفت: ایمن‌سازی جاده‌های منتهی به مرز، خط‌کشی، علامت‌گذاری، قراردادن نیوجرسی، رفع نقاط پر حادثه و روکش آسفالت از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار گرفته و این اقدامات در حال انجام است که نزدیک به ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات سازمانی برای پایانه‌های مرزی و جاده‌ها اختصاص داده شده است.

امانی آخرین وضعیت پایانه‌های مرزی را تشریح کرد و افزود: همان‌طور که می‌دانید امسال چند پایانه مرزی اضافه شده است؛ پایانه‌های مرزی ریندان و میرجاوه برای زائران خارجی و مرز تمرچین و باشماق برای شمال غرب کشور در نظر گرفته شده است که البته ظرفیت پذیرش مسافر در آن‌ها روزانه ۲ هزار نفر است که تلاش می‌کنیم که این دو پایانه را بهبود ببخشیم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین گفت: سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری آماده پاسخگویی به شکایات است و نظارت کاملی خواهیم داشت تا مبادا کسی بلیت این اتوبوس‌ها را به قیمت بالاتر بفروشد. بلیت‌های ما روز فروش است و به‌هیچ‌عنوان موضوع دربستی و قراردادی را نخواهیم داشت. این اقدام، قدرت نظارت ما برای کنترل قیمت را بالاتر می‌برد.

آقای امانی در پاسخ به سوالی درباره دو بانده شدن جاده منتهی به مرز مهران بیان کرد: بخشی از این کار انجام شده، اما، چون مسیر کوهستانی است فرآیند پیچیده‌ای دارد، البته باید تاکید کنم آن گره‌های ترافیکی که باعث می‌شد زائران ساعت‌ها در ترافیک بمانند، برطرف شده و پلی که در آن منطقه است، تعریض شد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: بیمه مسافر در قیمت بلیت لحاظ شده است.

امانی در پایان درباره عوارض آزادراهی که مدتی قبل گران و سپس ملغی شد، گفت: تا بعد از اربعین، عوارض آزادراهی هیچ تغییری نخواهد داشت؛ همچنین قرار شده است که کارشناسی مجددی انجام شده و قیمت‌ها اعلام رسمی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)