• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۱۷۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳
تهران » اجتماعی

مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند

بخشدار مرکزی شهرستان پردیس گفت:  به خریدارانی که قصد خرید اراضی در روستای کرشت را دارند هشدار میدهیم پیش از خرید زمین حتما استعلامات لازم را از بخشداری و دستگاه‌های ذیربط بعمل آورند.

به گزارش خبرگزاری  صدا و سیمای استان تهران،  در جریان بازدید همزمان دادستان پردیس و بخشدار مرکزی از روستای کرشت مواردی مانند؛ فعالیت‌های دارای مخاطرات زیست محیطی  از جمله قالیشویی ها، تصرفات و قطعه بندی‌های غیر مجاز در قسمت جنوب و  جنوب شرقی روستا، تصرف غیرقانونی حریم و بستر رودخانه، تغییر غیرمجاز کاربری اراضی خارج از بافت روستا، حفر چاه‌های غیرمجاز، برداشت‌های غیر قانونی از آب قنات و آب فروشی‌ها توسط برخی از افراد مشاهده  شد و دادستان شهرستان پردیس بلافاصله در محل، دستورات لازم را به دستگاه‌های متولی به خصوص امور منابع آب، منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی و اداره صنعت، معدن و تجارت، صادر کردند و تاکید کردند دستگاه‌های مرتبط با جدیت و در اسرع وقت، نسبت به بررسی موضوع و برخورد‌های قانونی اقدام و نتیجه اقدامات حداکثر ظرف یک هفته به دادستانی اعلام گردد.


در این بازدید شیخ آرانی با ذکر اینکه به  جهت نبود نظارت کافی و کوتاهی برخی دستگاه ها،  ساخت و ساز‌های غیرمجاز  زیادی به همراه تصرفاتی در سال‌های گذشته در کرشت صورت گرفته است  گفت: عملکرد همه دستگاه‌های اجرایی در چارچوب شرح وظایف و رسالت کاری خود در زمینه حفظ و صیانت از اراضی ملی، کنترل و مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز، حفظ منابع آبی زیر زمینی و محیط زیست، رصد و مورد نظارت دقیق و مستمر خواهد گرفت و هیچ گونه کوتاهی را تحمل نخواهیم کرد و مطابق برنامه ریزی‌های صورت گرفته شخصا به همراه مسئولان زیربط، از همه بخش‌های شهرستان بازدید میدانی بعمل می‌آید و با ارزیابی کارشناسی و میدانی، مسائل را بررسی و دستورات قضایی را در جهت اجرای قوانین و عملکرد مطلوب مجریان در خدمت به مردم، صادر خواهیم کرد.

مردم‌  پیش از خرید زمین استعلام بگیرند

در این بازدید حیدری بخشدار مرکزی شهرستان پردیس نیز با قدردانی از اهتمام و حمایت‌های ویژه دادستان پردیس  در کنترل و مقابله ساخت و سازها، تغییر کاربری‌ها و تصرفات غیرمجاز  و نیز فعالیت مخاطره آمیز زیست محیطی برخی واحد‌های تولیدی آلاینده؛  گفت: محدوده قانونی روستای کرشت حدود ۱۳ هکتار می‌باشد که به جهت عدم نظارتها، ۵۰۰ هکتار در این پهنه در سنوات گذشته ساخت و ساز شده است.
وی  افزود: بخشداری مرکزی پردیس به طور جد و قاطعانه به جهت حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و در راستای توسعه متوازن و جلوگیری از رشد ساخت و ساز‌های غیر مجاز، اجازه سواستفاده، به  سوداگران  وکسانی که قصد ساخت و ساز‌های غیرمجاز را دارند نخواهد داد و از  طریق قانون برخورد خواهد شد.

حیدری با بیان اینکه در حال حاضر این پلاک (روستای کرشت) توسط منابع طبیعی و‌آبخیزدارب اعمال ماده ۵۶ قانون بهره برداری و حفاظت جنگل‌ها و مراتع  شده و فعلا در کمیسیون ماده واحده اراضی مستثنیات از حدود۱۲۴ هکتار به ۶۰۲ هکتار که ساخت و ساز‌های صورت گرفته در آن قرار دارند، افزایش یافته و سبب رفع بسیاری موانع و‌مشکلات مردم شده است، افزود: قسمتی دیگر از این پلاک که اغلب در حوزه‌های منابع قرار دارند، فعلا تا رای نهایی، ملی تشخیص داده شده است، لذا به مردم عزیز هشدار جدی می‌دهیم که قبل از خرید املاک در روستای کرشت، حتما استعلام‌های لازم را بعمل آورند منابع طبیعی و در راستای توسعه متوازن و جلوگیری از رشد ساخت و ساز‌های غیر مجاز، اجازه  سواستفاده، به  سوداگران  وکسانی که قصد ساخت و ساز‌های غیرمجاز را دارند نخواهد داد و از  طریق قانون برخورد خواهد شد.
مهندس حیدری تاکید کرد: به مالکین و به کسانی که قصد خرید از این اراضی را دارند هشدار میدهیم دقت و هوشمندی را داشته و قبل از خرید زمین حتما استعلامات لازم را از بخشداری و دستگاه‌های ذیربط بعمل اورند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این پلاک (روستای کرشت) توسط منابع طبیعی و‌آبخیزدارب اعمال ماده ۵۶ قانون بهره برداری و حفاظت جنگل‌ها و مراتع  شده و فعلا در کمیسیون ماده واحده اراضی مستثنیات از حدود۱۲۴ هکتار به ۶۰۲ هکتار که ساخت و ساز‌های صورت گرفته در آن قرار دارند، افزایش یافته و سبب رفع بسیاری موانع و‌مشکلات مردم شده است. افزود: قسمتی دیگر از این پلاک که اغلب در حوزه‌های منابع قرار دارند، فعلا تا رای نهایی، ملی تشخیص داده شده است، لذا به مردم عزیز هشدار جدی می‌دهیم که قبل از خرید املاک در روستای کرشت، حتما استعلام‌های لازم را بعمل آورند.

 

مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند مردم‌ پیش از خرید زمین استعلام بگیرند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
اونی دست روی دست گذاشته ، کیه توی این عکس
خیلی مراقبش باشید،
اونی دست روی دست گذاشته ، کیه توی این عکس
خیلی مراقبش باشید،
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)