• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۲۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۱
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

گزارش مسئولان جهاد کشاورزی به کمیسیون کشاورزی مجلس

کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از تلاش‌های دولت و وزارت جهاد کشاورزی برای خرید ۷/۲ میلیون تن گندم و توجه به دانه‌های روغنی تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ذبیح‌الله اعظمی ساردویی سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات جلسه عصر روز سه شنبه (اول شهریور) این کمیسیون، گفت: سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی همراه با معاونین این وزارتخانه در کمیسیون کشاورزی حاضر شدند و گزارشی به اعضای کمیسیون در بخش‌های مختلف ارائه کردند.

اعظمی ساردویی افزود: مسائلی در مورد خرید ۷/۲ میلیون تن گندم مطرح شد که از دولت و وزارت جهاد کشاورزی بابت این اقدام تقدیر کردیم.

گزارش مسئولان جهاد کشاورزی به کمیسیون کشاورزی مجلسسخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس سپس گفت: موضوع دیگر درباره دانه‌های روغنی بود که خبر خوبی که به کمیسیون کشاورزی داده شد، تسویه کامل مطالبات کلزاکاران بود که مطالبات پرداخت نشده مربوط به بخش خصوصی است که مقرر شد دولت تسهیلات لازم را برای پرداخت مطالبات در اختیار بخش خصوصی قرار دهد، وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد تسهیلات لازم را در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهیم تا مطالبات کشاورزان را پرداخت کنند.

اعظمی ساردویی با اعلام اینکه قرار شد گیاه جدید روغنی کاملینا هم در لیست دانه‌های روغنی قرار گیرد، افزود: در بخش دام نیز گزارشی ارائه شد مبنی بر اینکه شیوه نامه صادرات دام زنده تنظیم و ابلاغ شده است، ضمنا صادرات به صورت استانی شکل می‌گیرد و دام‌های زنده پس از گذراندن دوره قرنطینه می‌توانند صادر شوند همچنین در مورد موضوع جوجه ریزی و تخم مرغ نیز بحث‌هایی مطرح شد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه گزارش معاونت منابع طبیعی و آبخیزداری درباره طرح دولت برای کاشت یک میلیون اصله نهال درختان غیرمثمر در ۴ سال در جلسه مطرح و از دیدگاه اعضای کمیسیون قابل قبول نبود، تصریح کرد، اما لایحه بسیار خوب دولت در مورد آبخوان‌داری و آبخیزداری که قرار است به زودی به مجلس بیاید، جزو اقدامات خوب دولت است که می‌تواند امورات بخش آبخیزداری را تسهیل کند.

اعظمی ساردوئی گفت: سخنانی در مورد اصلاح الگوی کشت مطرح شد که کمیسیون قانع نشد، مقرر شد این موضوع در جلسه دیگری بررسی شود.

وی تصریح کرد: محمدعلی نیکبخت سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی در این جلسه گزارشی درباره حمایت از کشاورزیِ قراردادی و کشت فراسرزمینی مطرح کرد که مسئله مهمی است و با توجه به چالش آب در کشور می‌تواند خیلی مفید باشد همچنین معاونت آب و خاک نیز گزارشی ارائه کردند مبنی بر اینکه ۴.۵ میلیون هکتار زمین تحت آبیاری تحت فشار قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)