• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۲۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
مازندران » ورزشی

نخستین تمرین نساجی در وطنی/ پنجشنبه افتتاح ورزشگاه

نخستین تمرین تیم نساجی در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر دیروز برگزار شد. ورزشگاه پنجشنبه افتتاح می‌شود.

نخستین تمرین نساجی در وطنی/ پنجشنبه افتتاح ورزشگاهبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، تیم فوتبال نساجی مازندران بعد از مدت‌ها در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر تمرین کرد.


از سال گذشته و همزمان با آغاز رقابت‌های بیست و یکمین دوره لیگ برتر فوتبال، سازمان لیگ از چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی ایراد گرفت و مقرر شد چمن مصنوعی به طبیعی تبدیل شود و از آن تاریخ، کار بازسازی ورزشگاه شروع شد.


نساجی در فصل گذشته به علت نامساعد بودن زمین چمن ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر در شش ورزشگاه شهدای ساری، نقش جهان اصفهان، امام رضای مشهد، آزادی تهران، انقلاب کرج و پاس قوامین تهران از مهمانان خود میزبانی کرد.


نخستین تمرین نساجی در وطنی/ پنجشنبه افتتاح ورزشگاهدر سفر رییس جمهور به مازندران در اسفند ۱۴۰۰ مقرر شد کار بازسازی چمن و دیگر تاسیسات ورزشگاه در مدت ۴ ماه انجام شود و با شروع بیست و دومین دوره لیگ برتر فوتبال، زمین در اختیار باشگاه نساجی قرار بگیرد، اما این مهم انجام نشد و نساجی مجبور شد نخستین بازی این فصل را در اصفهان مقابل مس رفسنجان انجام دهد.


با وعده‌های داده شده از طرف مسئولان استانی، قرار شد نساجی در بازی بعدی در هفته سوم و مقابل ملوان در ورزشگاه وطنی از مهمانش پذیرایی کند، اما ظاهرا" به علت آنچه که مسئولان نساجی عنوان کردند این تیم در این هفته هم نمی‌تواند میزبان حریف خودش باشد.


به دنبال مطرح شدن این موضوع، دیروز سه شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱ ایزد سیف اله پور مدیر عامل باشگاه نساجی و رحیم دست نشان مشاور باشگاه از سمت خود استعفا دادند و علت آن را هم بدقولی مسئولان و پیمانکار در تحویل به موقع ورزشگاه بیان کردند.


اما بلافاصله جلسه‌ای در فرمانداری قائم شهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی تشکیل و سوء تفاهم‌ها برطرف شد.


بعد از این جلسه، تیم نساجی مازندران بعد از مدت‌ها، نخسین تمرین خود را عصر دیروز در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر انجام داد.


مدیر عامل باشگاه نساجی مازندران در حاشیه تمرین تیم نساجی گفت: علت استعفای من و مشاور باشگاه مربوط به احتمال آماده نشدن ورزشگاه و حضور نداشتن تماشاگران در بازی مقابل ملوان بود.


ایزد سیف اله پور افزود: با پیگیری آقای حسینی پور استاندار مازندران، مشاور وی و مسئولان استانی و شهرستانی، مقرر شد این هفته مقابل ملوان و با حضور تماشاگران در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر بازی کنیم.


وی تصریح کرد: کار تعویض چمن ورزشگاه و بازسازی وی آی پی، سی آی پی، جایگاه ویژه و جایگاه خبرنگاران و دیگر تاسیسات استادیوم خوب انجام شده و این ورزشگاه آماده بهره برداری است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

مشاور استاندار مازندران: ورزشگاه وطنی پنجشنبه افتتاح می‌شود


نخستین تمرین نساجی در وطنی/ پنجشنبه افتتاح ورزشگاهمشاور و نماینده ویژه استاندار مازندران  دیروز در رختکن ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر در جمع بازیکنان و کادر فنی تیم نساجی گفت: ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر بعد از بازسازی، روز پنجشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۱ و یکساعت قبل از بازی نساجی و ملوان با حضور وزیر ورزش و استاندار مازندران افتتاح می‌شود.


ثلاثی افزود: حدود ۹۵ درصد کار بازسازی ورزشگاه وطنی انجام شد و بقیه هم به زودی تکمیل می‌شود و این ورزشگاه آماده بازی‌های خانگی تیم نساجی است.


وی تصریح کرد: از زمان دستور رییس جمهور برای آماده سازی سریع ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر، کار بازسازی شروع شد و با تلاش شبانه روزی همه دست اندرکاران، این ورزشگاه آماده بازی شد.


نساجی با حضور تماشاگران تمرین کرد
نخستین تمرین نساجی در وطنی/ پنجشنبه افتتاح ورزشگاهدر فاصله دو روز مانده به دیدار با ملوان بندرانزلی، تیم نساجی مازندران از ساعت ۱۸ عصر دیروز سه شنبه در حضور هواداران در ورزشگاه شهید وطنی قائم‌شهر تمرین کرد.

با نظر کادر فنی و هماهنگی‌های انجام شده، حضور هواداران در تمرین دیروز آزاد بود و شاگردان حمید مطهری با انگیزه و انرژی مضاعف در حضور تماشاگران به تمرین پرداختند تا آماده برگزاری دربی شمال مقابل ملوان شوند.

آخرین جلسه تمرینی شاگردان حمید مطهری قبل از دیدار با ملوان بندرانزلی، امروز چهارشنبه پشت در‌های بسته برگزار می‌شود.

با تصمیم کادر فنی تیم فوتبال نساجی مازندران، آخرین تمرین این تیم پیش از بازی هفته سوم بدون حضور اصحاب رسانه و تماشاگران برگزار می‌شود.


تیم نساجی مازندران در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور از ساعت ۲۰ روز پنجشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۱ در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)