• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۲۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
قزوین » اجتماعی

استان قزوین جزو استان‌های برتر کشور در زمینه اجرای طرح‌های نسخه الکترونیک

مدیرعامل بیمه سلامت کشور: استان قزوین جزو استان های برتر کشور در زمینه اجرای طرح های نسخه الکترونیک، دارویاری و پوشش بیمه ناباروری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت کشور در قزوین گفت: با نگاه مشترک وزارت بهداشت،استان قزوین جزو استان‌های برتر کشور در زمینه اجرای طرح‌های نسخه الکترونیک دانشگاه های علوم پزشکی و بیمه ها شاهد حرکت های امیدبخش در حوزه سلامت هستیم.
وی گفت: با اجرای طرح های نسخه الکترونیک دارویاری، علاوه بر جلوگیری از قاچاق دارو، نحوه تجویز و توزیع و مصرف دارو در کشور برای برنامه ریزی در حوزه سلامت کشور ساماندهی شد و امیدواریم پرونده الکترونیک هم در کشور راه اندازی شود.

مدیرعامل بیمه سلامت کشور ادامه داد: اشکالاتی در طرح نسخه الکترونیک وجود دارد و تا مهر ماه اقداماتی برای اصلاح این سامانه صورت می گیرد و نسخه الکترونیک به یک سیستم واحد و مشترک بین همه بیمه ها تبدیل می شود.

ناصحی افزود: با رایزنی های انجام شده مدت زمان نسخه های الکترونیک به ۶ ماه ارتقاء پیدا کرده و در آینده تا یک سال نیز افزایش می یابد.
وی گفت: استان قزوین جزو استان های برتر کشور در زمینه اجرای طرح های نسخه الکترونیک، دارویاری و پوشش بیمه ناباروری است و ۹۰ درصد هزینه های بستری و ۷۰ درصد هزینه های دارویی بیماران توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
مدیرعامل بیمه سلامت کشور اضافه کرد: با اقدامات صورت گرفته در سراسر کشور و حتی مراجعه به درب منازل، تمامی افراد فاقد بیمه، تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.

به گفته ناصحی؛  طرح پوشش و ساماندهی بیماران صعب العلاج هم در دستور کار است تا شاهد کاهش آلام بیماران برای تامین هزینه های درمانی باشیم.
وی بیان کرد: کمیسیونی برای ساماندهی بیماران صعب العلاج باید در استان تشکیل شود تا هزینه های این بیماران به ویژه بیماران نابارور، کاهش پیدا کند.
مدیرعامل بیمه سلامت کشور ادامه داد: تمامی مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان ها پرداخت شده است.
ناصحی گفت: با ساماندهی حوزه سلامت در وزارت بهداشت و اتخاذ رویکردهای جدید، شبکه بیمه ای و بهداشت و درمان تقویت می شود تا خدمات موثری به بیماران ارائه شود و امیدواریم این رویدادها در کوتاهترین زمان ممکن در کشور انجام شود.
وی افزود: با پوشش هزینه های درمانی مردم در بخش های دولتی تا ۹۰ درصد کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: ظرف مدت کوتاهی ۶ میلیون نفر در کشور بیمه شدند که در نوع خود اقدام قابل توجهی در دولت شیزدهم محسوب می شود.
دیده بان افزود: با توجه به لزوم نسخه نویسی الکترونیک، نسخه ها و یا دستورالعمل های پزشکی شامل آزمایش و تصویربرداری فقط یک ماه اعتبار دارد که باید مدت زمان اعتبار نسخه های درمانی افزایش یابد.
وی بیان کرد: خوشبختانه با اجرای طرح دارویار، داروهای کمیاب و نایاب به راحتی در اختیار بیماران قرار می گیرد که این اقدام دولت سیزدهم قابل قدردانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: یکی از بیمارستان های استان نزدیک ۱۰۰ سال قدمت دارد و بخشی از سازه بیمارستان شهید رجایی فرسوده شده و باید تخریب شود و باید زیرساخت های بهداشت و درمان در استان قزوین با ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی زیرساخت های بهداشت و درمان استان تقویت شود.
دیده بان گفت:۷۰ درصد بیماران استان قزوین تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و ۳۰ درصد بیمه سلامت و سایر بیمه ها هستند.
وی افزود: داروهای خاص به ویژه هورمون رشد به صورت نابجا در استان استفاده می شود که باید جلوی چنین تجویزهایی گرفته شده و فقط این قبیل داروها از طریق متخصصان غدد تجویز شود.

دیدار با اعلایی استاندار قزوین، بازدید از بخش درمان نازایی بیمارستان ولایت و همچنین بازدید از زیرساخت های بهداشتی شهر نرجه، از جمله برنامه های سفر مدیر عامل بیمه سلامت به استان قزوین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جولان گله سگ در میدان های اصلی شهر یاسوج
پیش‌بینی بارش پراکنده و کاهش دما در استان قزوین
کتابخانه مرکزی ارومیه برگزیده کشوری شد
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار دو دختر تیرانداز ایران در تفنگ بادی ۱۰ متر
نگاهی به برنامه‌های شبکه نمایش
فردا دوشنبه ، برگزاری نماز طلب باران در مصلاهای استان زنجان
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
راه اندازی رشته آموزشی صنعت نساجی در دانشکده ملی ملی مهارت صومعه سرا، بزودی
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد
پیش‌بینی تولید بیش از ۱۲۱ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی
نذر طلب باران در چهارمحال و بختیاری
اعزام دانش آموزان خراسان جنوبی به اردوی راهیان نور
آسفالت ریزی معابر شهر کبودراهنگ
بازآموزی نانوایان با هدف ارتقای کیفیت نان در اردبیل
حوادث کار امسال جان ۲۹ نفر را در کرمانشاه گرفت
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
پیشگیری از بروز زخم پای دیابتی، همزمان با شیوع دیابت
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌شرقی
عرضه بیش از ۲۱۶ هزار تن گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور
نشست حقوق بین الملل با حضور ۳۵۰ کارشناس داخلی و خارجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)